Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mer' eddig meg nem avvót?

Nekem is települt, de nem nyöszörgött még hálistennek, remélem nem is fog. Aszondta településnél, hogy ''NA vazze, mostmá' aktiváltad vagy érvényesítetted vagy miaszar a példányodat, ha majd jelentkezek, akkor már nem lesz érvényes ez az izéd, vagy lesznek más mindenféleségek, vagymi'' Eddig nem könyörgött semmiféle regisztrációért, vagy aktiválásért, meg semmiért, a havi frissítésnél lefutott az eddigi Valódielőnyellenőrzőprogram, aztán frissítgetett. Nemtom most mi lelte. Na de mindegy is, én elolvastam a licenszfeltételeket, azt írták, mindent megtudnak a program által mostantól rólad, azt is mikor jársz szarni, vagy hányszor fekszel össze az asszonnyal, de persze ez szerintük csak annyit jelent, hogy semmilyen személyes adatot nem ellenőriznek, pláne nem tartanak meg.
Mindegy, lényeg hogy már eredeti. Nekem az is volt..
Mondjuk az vicces, hogy ha nem soktízezerért megvett oprendszert használsz, akkor szerintük TE vagy az áldozat, és nem ők...
Csak azt nem értem, akkor miért nem kárpótolják azokat, akik áldozattá váltak, és miért büntetik. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Csak azt nem értem, akkor miért nem kárpótolják azokat, akik áldozattá váltak, és miért büntetik. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)