- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mer' eddig meg nem avvót?

Nekem is települt, de nem nyöszörgött még hálistennek, remélem nem is fog. Aszondta településnél, hogy ''NA vazze, mostmá' aktiváltad vagy érvényesítetted vagy miaszar a példányodat, ha majd jelentkezek, akkor már nem lesz érvényes ez az izéd, vagy lesznek más mindenféleségek, vagymi'' Eddig nem könyörgött semmiféle regisztrációért, vagy aktiválásért, meg semmiért, a havi frissítésnél lefutott az eddigi Valódielőnyellenőrzőprogram, aztán frissítgetett. Nemtom most mi lelte. Na de mindegy is, én elolvastam a licenszfeltételeket, azt írták, mindent megtudnak a program által mostantól rólad, azt is mikor jársz szarni, vagy hányszor fekszel össze az asszonnyal, de persze ez szerintük csak annyit jelent, hogy semmilyen személyes adatot nem ellenőriznek, pláne nem tartanak meg.
Mindegy, lényeg hogy már eredeti. Nekem az is volt..
Mondjuk az vicces, hogy ha nem soktízezerért megvett oprendszert használsz, akkor szerintük TE vagy az áldozat, és nem ők...
Csak azt nem értem, akkor miért nem kárpótolják azokat, akik áldozattá váltak, és miért büntetik. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 - Core Ultra 9 185H - 64GB DDR5 - 1TB SSD- RTX4070 8Gb -16" mini LED-es 3200x2000
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak azt nem értem, akkor miért nem kárpótolják azokat, akik áldozattá váltak, és miért büntetik. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)