Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- Ismét életjelet adott magáról a Mionix, de most egy ízig-vérig csúcsegérrel
- Bővítményekkel zárkózna fel az Apple az AI versenyben
- TV vásárlási útmutató 2026 – OLED, QLED, melyiket érdemes megvenni?
- Olcsóbb opció jött a Keychrontól a num pados Q6 Ultra 8K-ra
- Nem muszáj egy vagyonba kerülnie egy korrekt egérnek
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kompakt vízhűtés
-
4300 - 4201
5019 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Nem tud MAC address filteringet a routered?
Mert ha igen, akkor azt kombinálva egy WEP-pel már azért egész jól le vagy védve. Nálunk is így van A Linksys routeren. 
-
tildy
nagyúr
-
tbs
addikt
Namostnemazér, de mac addresseket levadászni még egyszerűbb, mint a wep kulcsokat... Mac address-hez elég 1 csomag, wep kulcshoz 100000-500000 + 1 piciPC, wpa-hoz ugyanennyi + egy bazierős bruteforce cluster, wpa2höz meg 10x ennyi csomag + végtelenül erős brute force cluster...
WpaX-et szótár alapúan szokták törögetni, így ha korrekten jönnek mennek az ékezetes bötűk az AP - kliens között, akkor gyakorlatilag törhetetlenek a magyar passzfrézek...
(16+ karakterhossz, persze)
(Vagy egy nem publikált matematikai prímtrükk...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Wepet jóval egyszerűbb.
Viktor0610 nem lenne egyszerűbb beálítani fix mac adresseket a routeren? Mármint hogy: ez jöhet, amaz meg nem. Nálunk így van
IDe aztán be nem jön senki illetéktelen.. Na majd perzse, épp direktneten nzném a bankszámlám, azt valaki jól lehalgassa? Na azt ugyan nem...
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Köszi a megerősítést.
Azt hiszem, maradok ennyinél -max. sűrűbben nézek a router által kiosztott IP-kre.
-
parandroid
félisten
Elképzelhető, igen. Meg kell nézni a specifikációit.
A WEP-pel pedig nincs semmi gond, aki azt fel tudja törni, az a WPA-t is, legfeljeb utóbbit tovább tartana. Ez olyan mint az ellophatatlan autó - nem létezik. Viszont ha egy normális biztonsági szintet elérsz, akkor mindent megtettél, amit átlagemberként érdemes, onnét pedig marad a 'miért pont az enyémet szúrná ki egy profi' elv.
p -
ngabor2
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Fejlemény: tildynek köszönöm a segítséget, fél 4-kor aludtam el, de nem jutottam előrébb.

Az lehet, h. egy Asus WL-138G típusú hálókártya ne tudja a WPA-titkosítást? A hozzáadott szoftverben csak a WEP-kulcsok használatára találtam lehetőséget. Amennyiben így van, a WEP-kulcsos védelem mennyire hatásos egy, általunk kitalált elég hosszú kódkulccsal? -
troland26
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
troland26
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
troland26
őstag
-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
troland26
őstag
-
Thrawn
félisten
-
troland26
őstag
-
ngabor2
nagyúr
kűggyed privátba.
amúgy azon gondolkodom, hogy be kéne menni melózni. meló van dögivel, de mikor ott vannak a kollégák, akkor nem ahalad. most csend van, béke és nyugalom, full hangerőn bömbölhet a prosectúra (egyszer eljön majd az a kis pöcs kaszás...), és halad a meló. ráadásul a hétvégi túlórapótlék igen kellemes összeg. -
Thrawn
félisten
-
troland26
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
troland26
őstag
-
ngabor2
nagyúr
azta... egyszer megyek el aludni időben, és akkor 200 hsz-t ökörködtök össze. amiből kimaradtam
szörnyű népség. -
troland26
őstag
-
Bash
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
Algieba
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
NoLF
veterán
[link]
de ugye ''új'' a hsz számlálás, tehát csak az IT topicokban számít egynek a hsz, a piacon meg az off topicokban kevesebb.
szerk: szakmai topikokban egy hsz egy hsz, közösségiben egy hsz 1/4 hsz, piacon egy hsz 1/10 hsznek felel meg.
szerk2: Neked olyan 573 hszed van kb.
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
Algieba
őstag
Köszi a válaszokat! Húha, alaposan át kell gondolnom az avatár-kérést. Kemények a modik.
Meg aztán olyan nehéz választani, hogy miféle ábra fejezi ki leginkább sokszínű egyéniségemet.
-
NoLF
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
NoLF
veterán
-
C4mp3r
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
NoLF
veterán
-
Algieba
őstag
Hogyan lehet egyedi avatárt készíteni, vagy kitől kell kérni?
-
EQMontoya
veterán
-
Thrawn
félisten
-
NoLF
veterán
huauauaa! ezt a mai napot is túléltem vazzergh.
-
C4mp3r
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
C4mp3r
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
burgatshow
veterán
-
Panther-D
PH! technikus
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
''You wanna be a mericano, mericano, mericano
you were born in Italy
you try living a la moda
bought a few drinks
whiskey soda
all you do is sing of key
you dance the rock n' roll
you play that baseball
those cigarettes you smoke
leave mamma broke
they should only make you choke...'' -
Panther-D
PH! technikus
Ha újra kirakod amikor már ki van tiltva, akkor nem összeadódik a kettő, hanem az újbóli kitiltás időpontjától számított 6 órán át lesz bannolva az illető. Szóval így nem lehet 12 és fél órát összehozni.

Ja, amúgy annyi történt hogy az új szerveren újabb az adatbázisszerver-program is pár minor verzióval, és a TO_CHAR-ban a HH helyett most már HH24-et kell írni. A hibát javítottam, kin lehet tesztelni?
-
tildy
nagyúr
wpa-t nem lehet?
Wepet pár perc feltörni... -
Viktor0610
MODERÁTOR
Ma csak úgy belenéztem a vezetéknélküli routerünk ''belsejébe''. Meglepetten tapasztaltam, h. (rajtunk kívül) vagy 7-en rajta voltak. Tudom, felelőtlen dolog volt nem levédeni a kapcsolatot, és nem megváltoztatni az eredeti belépési jelszót -mostmár mindegy, mindkettőt megtettük.
Kérdés: a 128 bites, automatikus jelszógenerálással (WEP kulcs) védett kapcsolódáson kívül kell valamit beállítanom, h. ne tudjanak illetéktelenek csatlakozni a hálózatunkhoz?
Köszi a segítséget! -
bandus
veterán
Affene, nem sikerült újat mondani

itt most csapódott ki a biztosíték, további kellemes éjszakát mindenkinek
mod: hugom gépén lehet van még connection, holnap megnézem neked.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
bandus
veterán
Sajna csak ez az egy van. Ilyen undergroundos izékből van még pár jó számom: critical points, hősök, meg ehhez hasonlók. Valamint pár copy con szám. Csak nagyon kevés jön be ebből a stílusból.
-
tildy
nagyúr
Ehh, most jöttem rá Lord Zero itt lakik tőlem egy köpésre

-
BlacKSouL
addikt
-
alitak
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
bandus
veterán
-
alitak
senior tag
Nem értem én a mai embereket. Haverék hívtak, hogy menjünk ki bulizni. Mondom OK. Este kezdem náluk egy fasza kis pókerpartival. Utána irány a többiekhez, aztán szórakozóhely. Először voltam ott benn. Tömegnyomor. Kb. 5 percet voltam ott, kerestem valakit, de ez alatt az 5 perc alatt 2 ribi is nekem jött, persze ''véletlenül''. Szerintem egy fél óra alatt a sloziban kötöttem volna ki bármelyikkel. De ezektől nekem felfordul a gyomrom. Azért megy el bulizni, hogy páran megpakolják. Hova került az emberi mivoltunk? Azért menjek csak és kizárólag szórakozni, hogy dugjak? Ezek a diszkók nem az én világom. Nem. Egyébként is: ''Rocker vagyok, vállalom!''
-
Thrawn
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Akkor ezért szunyált be tegnap mindenki, hogy ma este jól kipofázhassátok magatokat...
Ez azért dicső, hogy mindenkire akkor jön rá a szófosás, mikor nem vagyok. Vagy pont ezért? Na mindegy, én akkor hallgatok. -
C4mp3r
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
C4mp3r
addikt
-
rauschie
senior tag
-
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
bandus
veterán
Még a végén hőst csinálsz magadból

-
burgatshow
veterán
-
C4mp3r
addikt
-
EQMontoya
veterán
jaja, de kurvajó

-
tiv83us
veterán
-
burgatshow
veterán
-
Thrawn
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
Peet210
őstag
Hejj ma, azaz tegnap voltam 1 éves a PH!-n.

Jól érzem itt magam
maradok még 
-
C4mp3r
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
C4mp3r
addikt
Akkor szerintem a kiírással volt valami.
-
burgatshow
veterán
-
Thrawn
félisten
Welkam bek!

mod: Marci hogy van?
nem-nem Márti-t akartam mondani 
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Mostmár végképp nem értem. Lehet hogy tiv tényleg fél órát adott, de a kiiratásnál valami hiba van? Vagy valaki külsőkezűleg vette le a bant? Vagy mi a fülem?
Egyébként tápegységről re!
-
EQMontoya
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
Te legalább az r betűt eltaláltad a közepén!
troland26: hát már nem is foksz sokáig mert mindjárt kapis lesz a notebo -
Winner_hun
félisten
Aktív témák
-
4300 - 4201
5019 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Parkside szerszám kibeszélő
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Androidos fejegységek
- Napelem
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ha igen, akkor azt kombinálva egy WEP-pel már azért egész jól le vagy védve. Nálunk is így van A Linksys routeren. 

(16+ karakterhossz, persze)
)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070225/ju_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

szörnyű népség.

maradok még