Hirdetés
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
köszi a bíztatást!
Ha nem jön össze a dolog, akkor is van egy másik elképzelésem, de az maradjon is meg annak... -
Hasek
Közösségépítő
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
őőő...valahogy úgy kell elképzelni a dolgok...hogy miután leéretségizem az egyik budai suliba szeretnék menni, ahol operatőrként tanulnék, és oda jól jönne akét középszintű nyelvvizsga...sszóval az angolt a nyáron fogom lerakni(de azzal nem lesz nagy gond), akkor a németet is le kellene raknom(az viszont gondot okoz), mind ezek mellett az éretségire is készülnöm kell, és mivela suli budán van, én meg pilisen, így ha nem tudok szerválni albérletet, kocsira is lesz szükségem, ahoz viszont kelleni fog egy jogosítvány, amit még szintén le kell hogy rakjak...
Mindenki hülyének néz a terveim miatt, de sajnos eddig nem tudtam eldönteni hogy mi leszek ha nagy leszek másodállásban(főállásént gyümölcs egy bizonyos joghurtban) és ez csak ost jött így hírtalan....mondjuk nem is csoda hogy hülyének néznek, éns is elképedek mikor belegondolok a dolgokba, de valahogy úgy érzem, hogy képes vagyok rá...
Tényleg nagyon hülye vagyok? -
Hasek
Közösségépítő
Szerintetek lehetsége az, hogy én 18 éves fejjel, megtanúljam 1 év alatt a német nyelvet, és le tudjam rakni a középszintű nyelvvizsgát(vagyis hát kicsit több mint egy év, lényegében az érettségiig)... Eddig bárkit kérdeztem hülyén nézett rám
.. Jah és az eddigi német nyelvtudásom, közel van a 0-hoz...
Jah és pont ma vagyok 1 éves PH!-n...Ugye milyen fantörpikus...1 évvel ezelött regisztráltam, és azóta rontom a virtuális PH levegőt...
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox Series X|S
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A nagybáttyám németországban dolgozik...asszem nyáron meglátogatom, és bejárom a tájat...
.. Jah és az eddigi német nyelvtudásom, közel van a 0-hoz...