Hirdetés
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Elsőre 7614. A connections kiment a fejemből, dobnál a holnapi nap folyamán egy privit, hogy nézzem meg?

mod: másodjára 8002
8781
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mindjá nyomok egy übert...meg akarom dönteni magam

-
tildy
nagyúr
Élőben pedig normális a srác
Jó oké, ph-ra nem való... -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
egy szam?
rakerdezhetek?
17? -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
egészségedre.
-
Mai álmomban ngabor szerepelt, mint díler. Csak nála lehetett beszerezni dj budai zenéjét, és én egy 80gb-os winchesterrel érkeztem hozzá. Egyébként nem is szeretem budait. Ez betegesnek számít?

-
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mennyi a rekordod?
-
BlacKSouL
addikt
Frei dosszié ma nagyon durva volt. Bár máskor is elég súlyos, de ..na mindegy.
Úgy felb...sz az ideg az egeremmel. Volt a régi gépemhez egy egyszerű golyós A4Tech, amit ismét előkaptam, mert a rádiós optikai megevett egy garnitúra 2600-as akksit egy év alatt, és most a golyós meg gonoszkodik. Ha kiszedem kipucolni, akkor pöpec tiszta, a golyót már megmostam szappanos vízzel, a tengelyt kézzel tekergetve semmi baja, ha a golyót kézzel tekerem benne, akkor semmi baja, de az asztalon húzkodva ugrál, akad. Muszáj lesz vennem egy vezetékes optikait, bár a kábelhúzkodást utálom. Meg a fölösleges pénzkidobást is, az a pénz jó lenne másra is. Hogy menjen a francba már az egész.
Na, kinek van még vidám napja?
-
burgatshow
veterán
Mary go wild!
-
troland26
őstag
azon agyalok, hogy lesz belőlem troland27 néhány hónap múlva

-
burgatshow
veterán
Termeltetek tisztességesen. Újra itt vok!

VoDanak meg majd megcsinálom. (Ha lesz rá időm.) -
-
NoLF
veterán
hmm, Leffe, pezsgősüvegben, 2db 5 font

-
Lord Zero
addikt
az agóniának vége
megvan a téhatvanas!!!
(és ezúton köszönöm peterketnek e titáni viadalban a titáni lelkitámaszt) -
troland26
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
az ember azt hinné ,hogy csak a tizenévesek csinálnak ilyeneket a jelenlévőkre ez természetesen nem vonatkozik
közbe meg egy 24 éves főiskolás a hunyó
engem nagyon felbosszantott és meg lepett hogy ilyen is van itt , azt már tapasztaltam hogy vannak bunkó emberek akik csak szórakozásból szarják tele a topicokat , olyan is akadt akit hazugságon kaptak, de ez még nem volt meg, hogy valaki másod ,harmad , negyed , nickel próbáljon valakit megtéveszteni......tiszta skizofrém lehetett -
VoDaFoNe
aktív tag
hazajött thom.... HALÁL REÁ!!
-
ngabor2
nagyúr
a csavaros koronakupak is egy elmebeteg találmány...
egyrészt az nem létezik, hogy valami nem sörnyitó. másrészt ahoz, hogy lecsavarja az ember, valami segédeszköz (vagy legalább valami rongy) kell, különben szétvágja az ember kezét.
de legalább az MGD jó volt
-
Pacák
senior tag
Hát engem?

-
VoDaFoNe
aktív tag
engem senki sem sajnál?

-
Integra
titán
kész

[link] -
Csapi007
veterán
Ez a mai oktatási rendszer.

Testnevelésóra, költélmászás osztályzás.
Osztályzás:
Kevesebb mint 3, 1-es
3 felmászás 2-es
5 felmászás 3-as
1 függeszkedés 4-es
2 függeszkedés 5-ös
A társaság nagyrésze örült hogyha megkapta a 3-ast.
Ezekeután szertorna: gyűrű, korlát. Nem egy gyerek leesett annyira elfáradt.
10.-esek vagyunk. -
VoDaFoNe
aktív tag
Ohh emberek. Voltam kisedzőtáborba ahol fullra kihajtottam magam de mégse tudtam az egészet végig csinálni mert lebetegedtem közbe.
Edzőm beküldött az ágyamba ( vácszentlászlón volt a kisedzőtábor ) és mondta h pihenjek. Másnap bemegyek edzésre de megint elkezdtem vacogni mint az állat. Megint kiküldtek edzésről. A lázam fel le ugrált. Fél 2 -re hazértem ( ez tegnap volt ) és egyből be is bújtam az ágyba. A lázam már csak 39 fokról 38 fokra csökkent a lázcsillapító segítségével de így is nagyon rossz volt. Ma elmentünk orvoshoz de ott is vártunk 1 jó másfél órát mire sikerült bejutnunk a dokihoz. Szerencsére a doktor úr kiskorom óta ismer. Köhögni nem mertem mert attól annyira fáj a torkom h ihajj.... Szomjas voltam de ha ittam rosszul lettem. A lényeg a lényeg h ma doki kiírt egész hétre. Kicsit ideülök a gép elé mert már tökre unom az egésznapos fekvést és a tévézést erre látom h se MSN se semmi... sőt még a config is megváltozott. Amint t|-|om hazaér azonnal kiherélem. Úgy volt h ez a gép az enyém végleg erre teljesen beletúr és már a tököm kivan. Újra rakta a windowst pedig semmi baja nem volt. csak jöjjön haza és kicsinálom. pedig beteg vok.

-
bobsys
veterán
Fasza napom volt
Bemegyek reggel. Fél10kor áramszünet. Remek. Serverek leállítása. A 3ik emeleten visszajön az áram. Server start. Hoppá az egyik tartomány DC1 egyik hdd-je megadta magát. RAID5 tömb. Zsír. Természetesen csere lemez nincs. Telefon, SOS megrendelés. 1nap és 1hét között lesz a szállítás. Ára nem vészes 91K + áfa.
Switchek megbolondultak a másodikon lévő áramszünet illetve az egyszer van áram egyszer nincs áram miatt. 3ikon is leállt a háló. Végülis csak 3 csoportnak lenne hálózat gyakorlata. Yeah. 4ig várok hátha lesz áram. Nem lett. Esti csoportomat hazaküldöm, elindulok haza.
Árpád hídnál leszállok a metróról, közlik a villamosnál, hogy áramszünet
miatt nem jár. 5ik villamospótlóra felfértem.
Lehet ma nem is kellett volna kitennem a lábam a házból ? -
Dictator^
veterán
[link]
9644 a rekord.. -
ngabor2
nagyúr
hurrá, esik az eső. hurrá, én meg bicajjal jöttem. és az esernyőt is kitettem. úgyhogy hazafelé szarrá fogok ázni

evvan.
Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- iPhone 12 128GB
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img370.imageshack.us/img370/9409/squaretl4.jpg)

miatt nem jár. 5ik villamospótlóra felfértem.