- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD FX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre elérhető az új Steam Controller
-
4900 - 4801
5019 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
djtoomi
addikt
Pehhes vagy.Tőlem kb 1km a legközelebbi teksó...de hogy oda el nem megyek többet semmi húsért az biztos csak fénkért de azért kb két naponta megyek mert rohadt jól csinálják.

-
ngabor2
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
parandroid
félisten
-
PazsitZ
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
-
ladybug
őstag
Brahh, és paff, meg brumm, és miegymás.

Annyira kell röhögnöm, hogy egy értelems választ sem tudok kinyögni.
De, mégis. Ráduszítom a nyulat.
És jól lepisil, meg körbebyogyóz, és megharap, meg rádmorog.
A csirke egyébkétn jó ötlet, én is ennék. De lehet, hogy anyukám pogijából eszek.
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
0-24h, indulj.

-
parandroid
félisten
-
Whaskes
senior tag
-
C4mp3r
addikt
-
Csapi007
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
Dictator^
veterán
uhh bazz, ezzel übereletél

asszem erre több estém is elmegy, hogy felhozzam magam.
álmatlan északák on
Mod:
Chandler: hát ügyes vagyok, amugy az elején egy +1000pontot kell bekapni aztán egy sérthetetlenség...aztán kb össze is jön ha nem baszod el a sérthetetlenség után pár mp-el..
amugy az elején mindent el kell kapni..
Csapi007: kiszálltam már..én sem birom idegekkel, de most, hogy a toppon fejezem be, neki látok a millanói makaronimnak ..nyam-nyam
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
-
Chandler
senior tag
-
Lord Zero
addikt
-
C4mp3r
addikt
-
Dictator^
veterán
-
troland26
őstag
-
Csapi007
veterán
Nem unjátok ezt a játékot?

-
Dictator^
veterán
-
PazsitZ
addikt
-
Chandler
senior tag
-
Dictator^
veterán
-
bandus
veterán
-
Csapi007
veterán
-
Dictator^
veterán
jövök fel mint a kibaszott

-
neduddki
nagyúr
HI!
Nem megmondtam hogy egy vadallat:- )))
udv
neduddki
p.s. na ki talaki egy jobb poent erre ???:- ))) -
Dictator^
veterán
bazzmeg
ps ps ! csiter

na majd rágyurok ma -
ngabor2
nagyúr
nem baj. nálam most ez a szempont. meg ahogy látom, tildynél is.
-
parandroid
félisten
-
tiv83us
veterán
-
C4mp3r
addikt
-
djtoomi
addikt
Elvagytok látom.A talpad is fáj a térded szilánkos az ügyelet meg csak rád vár.Kedves ''katicánál'' nincs véletlen tudtodon kivül egy gépfegyver?

-
parandroid
félisten
-
tildy
nagyúr
Tudod, ha céges, akkor ott a policy, meg minden hülyeség, pl. hogy úgy nyomja le a torkodon a beállításokat , hogy köpni nyelni nem tudsz. (Nekem pl mielőtt lezúztuk volna róla a wint, az IE tools/ internet options/network menüpont, ahol proxyt állíthattunk volna, nem volt. Programot meg csak trükközéssel lehetett telepíteni, meg is telt tőle a quotam. Meg amúgyis,egy programozónak sokkal jobbna kézre áll a munkájához a linux. )
-
djtoomi
addikt
-
Chandler
senior tag
-
parandroid
félisten
-
ngabor2
nagyúr
csak win xp-re nehezen megy fel a linuxos progi

-
parandroid
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
-
tildy
nagyúr
Nagyon jó gépek, csak olyan sz.rul csinálták meg a dokkolóját, hogy nem bootol be a linux, ha azon van....
kolombusz: nem hinném. hp dokkoló esetén semmi gond sincs, az meg már bootolni se akar úgy. Szerint valamit szoftveresen pakoltak abba a dockstationba.
Mellesleg az én szememben az IBM a unix/linux kompatibilitás mintapéldája(lásd t42), szóval elég csúnya dolog, hogy ez van...
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
Lord Zero
addikt
én tisztán vettem, adásvétellel, ellenőrzött seriallal, stb
előtte mi volt, nem tudom, próbálok nem gondolni rá
(de tényleg tiszta)
''Na most legyen nagy a pofa köcsögök! VÁÁÁÁÁÁÁ''- hihi
hány darab smiley volt?
winner nem számoltad? te mindenre figyelsz, talán bugreportnak is elmenne, hol van a motor (nem a péháé
) fájdalomküszöbe
szerk.
kolumbusz 4853: most már inkább felejteni akarok
(sziszifuszi mutatvány volt olyan gépet találni, ami nem éjfekete, de az ára sem csillagos ég)
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Egy jó tanács azoknak, akik közös gépről nézik meg az iWiW accountjukat: Töröljétek a cookiekat, mert vissza lehet belőle a jelszót fejteni.
-
parandroid
félisten
Anno azért lettem lebaszva, mert belinkeltem egy képet, amin látszott a moderátori felső sor, merthogy kitálaljuk a kezelői felületünket, mostjujmilesz!?! (Nem te voltál, sőt, részt sem vettél benne, ha jól emlékszem.) Most meg azt nehezményezed, hogy nem mutatjuk meg ugyanazt. Igazodjon ki a szegény moderátor az elvárásokon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
PazsitZ
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
föccer
nagyúr
-
parandroid
félisten
Nekem fent vannak az utolsó hozzászólások, de ezzel a perverzióval nem tartozom a maintreamhez, ha jól tudom. Tehát nekem az illető tapsikolós hozzászólás jelent meg először. Nyomtam egy esc-et és így leállt a letöltés. No para. Ezután szép kényelmesen kikapcsoltam a képek megjelenítését, és nyomtam egy frissítést. Aztán kickbandel. Jó móka volt.
p -
djtoomi
addikt
-
Lord Zero
addikt
a pénz nem számít..

az a pénz, ami nincs, még kevésbé számít..
(nem újonnan boltból lett véve, kiállítási darab volt, stb, blabla.. hosszú történet)
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Bocsi, hogy ideírom, de másnak se megy firefox.hu?? mert nekem nem
+hogy lehet átállítani esetleg a forecast-ot magyar nyelvűre. nem találom
fel akartam telepíteni újra magyarul, de az oldal meg nem jön be
-
djtoomi
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
troland26
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
-
PazsitZ
addikt
Volt egy rios6 nevű user is aki ilyen:
smiley-kat rakott be. kb ugyanennyit.
FF nem gatyázott töltötte szépen, pici lassulás, de messze nem fagyás, hiába most nem az 1.4-es hanem a 2.8-as AMD előtt ülök
-
Winner_hun
félisten
-
Lord Zero
addikt
bakker, milyen igaz: a noti!
hisz odakint dorombol az új kicsike.. ahh.. ohhh... én meg itt az ócska pécémmel kínlódok.. istenem, istenem...
na, megyek, kifordulok a konyhába
többiek:
mi ez a hiedelem? ien fegyver nincs több e kietlen fielden.. csak titánoknak való kard, azért reszkettek tőle -
ngabor2
nagyúr
minek? ott voltál, mikor tempbannoltalak

csillag péter meg monnyonle! -
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
djtoomi
addikt
Jó van na tudtam hogy valaki belém köt.Nem úgy értettem hanem pl nézz meg egy modit teszem azt ngabor2 vagy Pompi esetleg Viktor0610 mennyit aktiv napi sztem több mint 100hsz-t ir be mig pl ott van mondjuk emvy vagy karib.Nagyon-nagyon rég nem láttam vagy keopsz.Nem is tudom mikor láttam őket utoljára.Erre irtam.Lehet félreérthető volt.

Most már tom hogy mért nem vagyok bátor és mért nincs fegyverem.Utálom az IE-t!
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
már megint kockul a topic

-
(Kolombusz)
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
djtoomi
addikt
-
föccer
nagyúr
-
djtoomi
addikt
Áhhh... az gagyi.Akkor nem akarok technikus lenni.De házigazda annál szivesebben.
Modi sem akarok lenni mert annak kell is csinálnia valamit de házigazdának semmit.Ne ved bántásnak ahogy észrevettem Te vagy egyedül aktiv házigazdaként mert mikor még mod voltál akkor is aktiv voltál most meg kétségkivüli hogy te vagy aktiv a házik közül.Jó Parci-t nem számolom a ''pár'' logout-os bloggal.
Amúgy NG nem küldenél nekem egy moderátori screenshotot a felületedről MSN-en ha szépen megkérlek?Nagyon kiváncsi vok.Én egy torrent oldalon vok Sys.Op meg másik regemen tulaj de az más rendszer.Kiváncsi vagyok na nem tagadom 
-
Lord Zero
addikt
hübazeg
nem tudom mi volt, de kérdezném, h az normális, h cirka 8 perce próbálom nyitni az oldalt amit lementettem a linkedből, és még félig sem sikerült???
aztakurva..
(ja igen, a bátrak fegyverével böngészek, természetesen) -
bnss
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
djtoomi
addikt
Most tudsz válaszolni a tegnap feltett kérdésre amit küldtem priviben?Ha tudsz kérlek segits. Amúgy valakinek nincs kedve megdobni egy moderátori esetleg házigazdis screen-el?Szivesen megnézném mik vannak.

VladimirR:Amúgy miben más a technikusi kezelőfelület mint a moderátori vagy a házigazdiké?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
köszi.
igen, mondhattuk volna azt is. de nem mondtuk. vagy ha jobban tetszik: nem mondtam. kedvenc cégem mentalitása rám ragadt. pontos kérdésre adok csak pontos választ, akkor is, ha tudom, mit akar kérdezni valójában. kérdezni tudni kell.
ha azt kérdezi, hogy miven más a moderátori felület, mint a mezei useré, akkor azt válaszolom: nem publikus...
de egyből ezt beírni... semmi poén nincs benne.
(amúgy a last topic-ot kihagytad
) -
bnss
veterán
-
VladimirR
nagyúr
egeszsegedre
masfelol viszont igenis atveres, megtevesztes, amit csinaltatok, mert azt meg rolatok, moderatorokrol sem feltetelezem, hogy annyira sotetek lennetek, hogy nem ertettetek, mire iranyul a forumtars kerdese
szerintem nagyon is jol tudtatok, mire kivancsi, csak valami oknal fogva (gondolom, mert poenosnak tartottatok) ugy veltetek, hogy jol megvagjatok a kepet, meg nem jelentkeztek be
egyszoval eleg lett volna annyit leirnotok, hogy alul van ban (azon belul ideiglenes, tobb idoponttal, vagy vegleges ban is, e-mail cim tiltasanak lehetosegevel), lastmsg (ahol a felhasznalo utolso 100 hozzaszolasat tekinthetitek meg), illetve comment (ahol a felhasznalohoz irt megjegyzeseket tekinthetitek meg, vagy irhottok ujakat) -
VladimirR
nagyúr
sry, nem volt kedvem operat inditani, mert mire az a szar betolti a 12 megnyito0tt fulet, az 2 perc seek es 150MB memoria
-esc-es letiltes csak akkor megy, ha az adott bongeszon van a fokusz (epeszu ember meg egyebkent is tudja, hogy a magyar nyelvben fentrol lefele olvasunk, szoval nem vagom, mi akar lenni az a zarojeles megjegyzes)
-pont ki fogom kapcsolni a kepeket minden egyes alkalommal, mikor belepek egy topic-ba, hatha valami elmebeteg beszurt par ezer smiley-t (meg ha ez kett kattintast jelent csak, akkor sem)
egyeb remek otlet? -
ngabor2
nagyúr
hazajöttem.
megsöröztem (edelweiss, rizssel, citrommal, ahogy kell. jó volt).
részletezd.
péter: én erről most lemaradtam, valszeg a tegnapi emberke tért vissza. tegnap érdekes nap volt. kb. 5 db olyan hsz-t töröltem ki, ami leginkább mozgó smiley-kat tartalmazott. 1 kivételével tiltottam a nyúzereket.
úgyhogy egy darabig ki van elégítve a bannolási mániám
-
parandroid
félisten
Akinek ettől kifagy a böngészője, annak úgy kell...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg a lelki béke megőrzése érdekében ilyen esetre a recept:
- Esc-kel leállítani az oldal betöltését (amúgy is le szoktam, ha csak az újabb hozzászólásokra válaszolok).
- Képek megjelenítésének kikapcsolása, amíg egy moderátor nem törli.
p -
burgatshow
veterán
Nehéz az élet!
[link] -
C4mp3r
addikt
Döntöttem. Most már csak Operat fogok használni.
-
Winner_hun
félisten
Na akkor még egyszer: [link]
-
Winner_hun
félisten
-
C4mp3r
addikt
-
djtoomi
addikt
-
Chandler
senior tag
mitől látok minden irasz szurken (mintha off lenne)

az összes topicba
Aktív témák
-
4900 - 4801
5019 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És jól lepisil, meg körbebyogyóz, és megharap, meg rádmorog.

![[kép] [kép]](http://img443.imageshack.us/img443/3070/ennyi11xg5.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.steveetm.hu/dictator/photo/ennyi1.jpg)

)