Hirdetés
Aktív témák
-
.volkovy.
tag
na további jó szórakozást, skacok

-
.volkovy.
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
magzar billentzűyet ruley
-
.volkovy.
tag
ekkora fless néhány véreffekt?
-
.volkovy.
tag
vajh' miért nem használja senki más ezt az avatart

-
.volkovy.
tag
nekem ez a kedvenc internetes videóm, VladimirR kollégának ajánlanám sok szeretettel:
[link]
tudom, hogy ez megint szint alatti poén volt, de momentán nem zavar.
[Szerkesztve] -
.volkovy.
tag
nekem amúgy semmi bajom nincs a homoszekszuálisokkal.
úgy általában. -
.volkovy.
tag
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061201/popcorn_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
de mi a műsor? kénytelen leszek magánszámot tartani?
-
.volkovy.
tag

hadd hecceljek egy kicsit, olyan jó
amiért jöttem, az 10 perce köttetett meg, úgyhogy innentől szabad a pálya, nyugodtan kivágathatom magam.
[Szerkesztve] -
.volkovy.
tag
jajajj
-
.volkovy.
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
igen.
aztán visszaminősítettek, és ezen akkoriban még vérig sértődtem.
a jelenleginél is érzékenyebb **** vótam, na. nembaj.
-
.volkovy.
tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
dehhogy akarok én semmitse.

a visszaminősítés ha jól emlékszem abban nyilvánult meg, hogy a legüberbrutálabb rangról az eggyel kevésbé überbrutál rangot kaptam.
akkoriban került bevezetésre a súlyozott pontrendszer, miszerint a közösségi hozzászólások nem 1-nek számítanak be, hanem 0.nemtudommennyinek. -
.volkovy.
tag
Hátőő, már nem vagyok depressziós, de azt még mindig nem látom, hogy minek vagyok a világon..
Várom a megvilágosodást.
Nekem nincsenek ilyen paráim, hogy nem tudok majd valamit teljesíteni, amit elvárnak tőlem. Olyan szinten nem érdekel a világ, mintha kívülről nézném.
[Szerkesztve] -
-
.volkovy.
tag
ha amerikában megégsz, kapsz a sebre a kórházban egy műanyaglapot, ami körülmetélt újszülöttek előbőréből származó hámsejteket rejt.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerencsétlen.