Hirdetés
- OLED monitor topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
.volkovy.
üzenetére
Volkovy: pia azthiszem nincs itthon. De baromi szar érzés, hogy így nem vagyok jól. Nncs semmihez kedvem, értelmetlen az élet, mi a f@szért vagyok ezena földön. Na ilyen. Párom azt mondja:quarterlife crisis [link]
Blacksoul: szerintem össze sem hasonlíthatóak a mentális és a fizikai problémák. Nem mohndhatod azt, hogy ez egyszerűen jobb vagy rosszabb. Egyik sem jó.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
.volkovy.
üzenetére
De talán rájön hogy van rosszabb is, mint ''világvége hangulatban lenni''. Én tegnap éjszaka olvastam végig, nem mesélem el a hatását, de valahogy most másképp látok sokmindent.
Utálom a kereskedelmi tévék szenzációhajhász riportjait, mikor hasonló eseteket mutatnak be, de ez nagyon nem hasonlítható azokhoz. És szerintem végigolvasva is teljesen más hatása van. Valahogy sokkal közelebb kerül hozzám. Na mindegy, nem magyarázom, értékelje mindenki magában..
troland:
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Le Mans Ultimate
- OTP Bank topic
- Anime filmek és sorozatok
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.