Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
.volkovy.
üzenetére
Volkovy: pia azthiszem nincs itthon. De baromi szar érzés, hogy így nem vagyok jól. Nncs semmihez kedvem, értelmetlen az élet, mi a f@szért vagyok ezena földön. Na ilyen. Párom azt mondja:quarterlife crisis [link]
Blacksoul: szerintem össze sem hasonlíthatóak a mentális és a fizikai problémák. Nem mohndhatod azt, hogy ez egyszerűen jobb vagy rosszabb. Egyik sem jó.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
.volkovy.
üzenetére
De talán rájön hogy van rosszabb is, mint ''világvége hangulatban lenni''. Én tegnap éjszaka olvastam végig, nem mesélem el a hatását, de valahogy most másképp látok sokmindent.
Utálom a kereskedelmi tévék szenzációhajhász riportjait, mikor hasonló eseteket mutatnak be, de ez nagyon nem hasonlítható azokhoz. És szerintem végigolvasva is teljesen más hatása van. Valahogy sokkal közelebb kerül hozzám. Na mindegy, nem magyarázom, értékelje mindenki magában..
troland:
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.