Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Ugyan tegnap esti a problémád, és lehet hogy megldódott, de itt a topikban nincs megoldás még.
Szóval egyrészt ugye vagy 00 vagy +, aztán a 49, aztán a kapott telefonszám a kezdő nulla nélkül. Az ugyanis olyan, mint nálunk távolsági hívásnál a 06.
A szám tehát elvileg így néz ki magyarhonból: 00 49 870 132 1402
szerk.: Ha tehát német szám 0-val kezdődik, akkor azt el kell hagyni.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Láttátok tegnap délután a Balázssót???
Feltételezem, hogy nem, mert akkor már minden aláírásban szerepelne a csokiskeksz szó.
Iszonyú volt... (meg baromi vicces is
)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Milyen szép nap a mai...
Már az is rendkívül örömteli, hogy péntek van, de ráadásul pénzedike
Viszont mától kevesebb pénzt viszek haza, mint ezelőtt... Fránya adóváltozások
-
Vérboci
addikt
Az utóbbi napokban számtalanszor próbáltam bekapcsolódni az off folyamába, de mivel mostanában nagyon langyos a hangulat, így nem volt alkalmam.
Lehet, hogy megint elő kéne szednem a bocis táblácskát valmi témajavaslattal?
Szavazzuk meg... -
Vérboci
addikt
Hát mi is havonta ha 2 filmet megnézünk.
Illetve én kicsit többet, mert valahogy ki kell húzzam azon hétvégi napokat, mikor a Kedvesem dolgozik.
Gyári műsoros lemezeket eddig is vásároltam (havonta 2-3ezer Ft ilyen célra nem vág földhöz), csak számítógépen néztük meg. Így meg mégis jobb lesz, 72 centin.
Janoska26: A Párom választotta a készüléket. Én 3 alternatívát kínáltam, ő választott. Természetesen kinézet alapján
Amúgy neki is tetszett az ötlet. Sőt, én már-már viszakoztam, hogy ne költsünk, de ő is szerette volna. Elég sok pénz elment a lakásra, a berendezésre és bizonyos értelemben ''magunknak'' nem vettünk semmit. Hát ez a DVD amolyan levezetése ennek. Megleptük magunkat vele és örülünk.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Szervusztok. Tegnap kora este hatalmas lépést tettünk a modernizációhoz történő felzárkózás terén a Párommal.
Vásároltunk egy DVD lejátszót
Érdekes, de ugyanazt az érzést éreztem a birtokbavétele után, mint mikor az első 486-os számítógépemet vettem meg, miközben már pé ketteseken nyomult mindenki. -
Vérboci
addikt
Valaki volna olyan szíves és elküldené az emilemre azt az mp3-at amelyikben az van, hogy lehuggyoz a fa? Meg akarom mutatni a kollégáknak, de a letöltés idebent ugyebár nem megy. Asszem rémálomföld a címe.
-
Vérboci
addikt
Hivatalosak, persze. Miután megvettem a belépőket 2000 forintért/fő.

Külsősöknek 2500,- (értsd nem Rába dolgozó és kísérője). Jönnek szüleim, nővéremék is, meg a család néhány barátja. Tízen leszünk (úgyis 10 fős asztalok vannak).
De ilyen kajákhoz, meg programhoz ez nem pénz. Ráadásul a jobbak (azaz mi) a 2. asztalnál ülnek rögtön az elnök-vezérigazgató úr asztala mellett. A legjobb hely
Ez Győr legnagyobb bálja.
Itt a teljes program:
19.00 Welcome Drink
19.15 Pintér István Elnök-vezérigazgató Úr ünnepi köszöntője
19.30 Ízletes vacsora, amelyet ismét a Rábakész Kft szervírozza a bálozók részére
Menüajánlata:
Meleg ételek
Sertésborda bakonyi módra; sült csirke; marha pörkölt túrós csusza; gordon blou; karfiol rántva,
Rizs, petrezselymes burgonya, zöld köret,
Alma paprika, kovászos uborka.
Hideg ételek
Malac pástétom; mozaikos sertéskaraj; csirke gyümölccsel; zöldségkocsonya,
Győri tojás; mexikói saláta; tojásos burgonya saláta,
Öntetek, zsemle.
Desszert: gesztenye alagút, varga béles, pohár krém
Mákos, káposztás, almás rétes.
20.15 Kezdődik a mulatság a fiatalos lendületet képviselő Dzsemm zenekarral
21.30 Csepregi Évával elhagyjuk a valóságot fél órára
22.15 RábaLeg díjkiosztó
22.30 Folytatódik a fiatalos lendület
24.00 Éjféli Vacsora: Sült csülök Pékné módra; Főtt füstölt csülök mustár, torma; Sajtos saláta coctail; Gyümölcs (vegyes)
0.30 B. Tóth László hozza el az évtizedes slágereket.
Jegyár: Rába dolgozóinak és kisérőjének 2.000 Ft/fő; minden további meghívott vendégnek: 2.500 Ft/fő
Jegyek kaphatók: Futómű: irodaépület Fszt. 3. irodában
üzemekben kijelölt helyeken
Jármű: Jármű iroda I. em. 6. iroda
Alkatrész: Móri humán iroda
Bálra jelentkezési határidő: meghatározott létszám erejéig, de legkésőbb 2007. február 12.
A jegyár magában foglalja a műsorszolgáltatást, a welcome Drink-et és az étkezés költségét.
Elhelyezés: 10 fős körasztaloknál.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Próbálom, próbálom. Elterelésül elkezdtem olvasgatni a Rába bál menüsorát:

Meleg ételek
Sertésborda bakonyi módra; sült csirke; marha pörkölt túrós csusza; gordon blou; karfiol rántva,
Rizs, petrezselymes burgonya, zöld köret,
Alma paprika, kovászos uborka.
Hideg ételek
Malac pástétom; mozaikos sertéskaraj; csirke gyümölccsel; zöldségkocsonya,
Győri tojás; mexikói saláta; tojásos burgonya saláta,
Öntetek, zsemle.
Desszert: gesztenye alagút, varga béles, pohár krém
Mákos, káposztás, almás rétes.
Éjféli Vacsora: Sült csülök Pékné módra; Főtt füstölt csülök mustár, torma; Sajtos saláta coctail; Gyümölcs (vegyes) -
Vérboci
addikt
hagyma? sose volt benne... a majonézben van a trükk nyilván. De én sosem tudok olyat kikeverni mint a bolti. Párom nagymamája érti még ezt a dolgot, de ő franciasalátát szokott csak csinálni, kukornyicát nem. Persze a szaft azonos.
Szóval biztos tesznek még bele valamit a majonézen kívül. Valamit, amitől kisímulnak az ízek. -
Vérboci
addikt
Nemsokára hazamegyek, átöltözöm, aztán bevásárolok hétvégére és kukoricasalátát fogok enni ebédre friss kiflivel, felvágottal. Már nagyon várom.
Pont ilyenkor nem szokott lenni friss kukoricasaláta, de talán szerencsém lesz. -
Vérboci
addikt
mér szar?
A tények kérem makacs dolgok, akár a koszfolt. Hányszor de hányszor vagyok én a határozott fickó. Eddig szerencsém volt. De mindig az lesz? Valóban megéri azért lelépni a kocsi el, hogy 20 másodperccel közelebb legyek a célomhoz, ahelyett, hogy megvárnám, míg elhalad?
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Amúgy meg minek óvszer? Csak okosan kell tudni csinálni.
Ez kész... ha valaki a fórumon segítséget kér, hogyan másolja le a haver níd for szpídjét, akkor harmincan jönnek, hogy NO WAREZ EJNYEBEJNYE!, de bezzeg ilyen hülyeségeknek, mint amit te is posztoltál, annak teret adunk.
szerk.: Még az az anekdota jut eszembe, amikor a fickó lelép az autó elé, ami fékcsikorogva megáll. A fickó még visszaszól a zebránál nyugodtan várakozóknak, hogy tudniillik határozottan kell megindulni és akkor megáll majd a kocsi. Csakhogy a temető is ilyen határozott emberekkel van tele. A kukák meg ''okosan csináló'' emberkék csecsemőivel.
szerk 2.: A fentieket nem kimondottan neked szánom, csak eszembe jutott ennek kapcsán. Nem akarok bajuszt akasztani senkivel.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Uff?
-
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem emlékszem, hogy leváltották volna a főnökömet és egy bádogembert ültettek volna a helyére. Mi ez a számonkérés?

troland26: AKármi is lehet... lehet hogy holnaptól én leszek Parci. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
egyre inkább azt gondolom, felvállalom a rizikót

-
Vérboci
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem is viccelt. Ő olyat nem tud
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
egy hét??? hmm... legyen csak 3 nap és kezdhetjük. A holnapi napot kibírom nélkületek, hétvégén otthon meg úgysincs netem

Várom a zöld jelzést!
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor most állítsunk fel egy olyan rekordot, hogy csupa bocifej lesz a fáradt gőzben, és legyen követelmény, hogy valamennyi hozzászólásnak teljes ökörségnek kell lennie, különben a rekordkísérlet érvénytelen.
Nos? Mit szólsz? Jöhet a mehet?
-
Vérboci
addikt
Én annakidején megfogadtam, hogy az összes középiskolás szerkezettan jegyzetemet elégetem, ha végzek. Szerencsére nem tettem, mert fősulin is nagyon jól jött.
Márk: Direkte emiatt nem szerettem sosem a spirálfüzetet. Fel kéne találni valami puha jegyzettömböt.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Esőt ne... akármi eshet, csak eső ne

szerk.: Na épp most mondja a rádió, hogy Győrben van a leghidegebb, jelenleg kettő fok. Estig csak esőt igérnek, oszt majd utána havat. Kár...
monstre: Kika, Praktiker, Lámpaboltok 2500-10000,- között
Én a helyi plázában vettem tavaly egy lámpaboltban 2.750 magyar pénzért ezt a normál méretűt (40-50 centi körüli talán), de ha jót akarsz, pirosat veszel, a zöld és a kék vacak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

beírtad gugliba mi?

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs5/7b2a199ee06636e7288ea52165399f68.png)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)