Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Házimozi haladó szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nos látom nem érted. Tegyük fel van egy 20as szám, amivel szolgáltatót váltok. Na most korábbi szolgáltatón belüli ismerősökk számai elé nem volt korábban előhívó beírva, így voltak elmentve. De én (vagy a munkahelyem) szolgáltatót váltottam, így ha előhívó nélkül hívok valakit, akkor az az új szolgáltatómon belüli számot hívja. M Szóval abszolút félreértetted az egészet.
Tfh. pannonos vagyok, van gipsz jakab szintén pannonos emberke nálam elmentve xyz-qwer számon van. Hisz ő is pannonos. Ha mondjuk átmegyek a t-mobilhoz, vagy a vodához, és én hülye, nem írom át az ő számát, akkor xyz-qwer esetén szolgáltatótól függően valójában a 06-70-xyz-qwer számot, vagy a 06-30-xyz-qwer számot fogja hívni. Párszor meár megszívtam emiatt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- SteelSeries Apex 3 TKL Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Keychron K3 Pro Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest