Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nos látom nem érted. Tegyük fel van egy 20as szám, amivel szolgáltatót váltok. Na most korábbi szolgáltatón belüli ismerősökk számai elé nem volt korábban előhívó beírva, így voltak elmentve. De én (vagy a munkahelyem) szolgáltatót váltottam, így ha előhívó nélkül hívok valakit, akkor az az új szolgáltatómon belüli számot hívja. M Szóval abszolút félreértetted az egészet.
Tfh. pannonos vagyok, van gipsz jakab szintén pannonos emberke nálam elmentve xyz-qwer számon van. Hisz ő is pannonos. Ha mondjuk átmegyek a t-mobilhoz, vagy a vodához, és én hülye, nem írom át az ő számát, akkor xyz-qwer esetén szolgáltatótól függően valójában a 06-70-xyz-qwer számot, vagy a 06-30-xyz-qwer számot fogja hívni. Párszor meár megszívtam emiatt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest