Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Na mondom bekapcsolom a tunert a háttérben hagy menjen a film, nem is tudtam mi az, Néztem texten, aszondja: Megszólít az éjszaka. Richard Gere van benne, és misztikus thriller.
    Hű mondom, ez fura érdekes párosítás, majd bele-bele hallgatok PH közben. Hát, őszintén szólva ez működött úgy 10 percig, mert elkezdtem nézni a hangokat hallva, és valahogy a PH eltűnt az asztalról, helyette kinyomtam teljes képernyőre a filmet, és habár eredetileg le akartam kapcsolni a kislámpát, mégis úgy döntöttem, hogy egye fene, inkább maradjon.
    (Nem vagyok egy ijedős tipus, láttam már sok ijesztős filmet, és általában nem okoznak gondot, viszont nagyon bele is tudom magam élni a dologba, amit csak egyedül tudok megtenni, mert ha valakivel nézem, az mindig beszólogat, és elüti az egésznek a lényegét. És ez mégis úgy volt, hogy a reklámszünetet azzal kezdtem, hogy hátrafordultam és magam mögé néztem.) Hülye térhangzás is..

Jó volt na. Voltak borzongatós részek, nem is befosatósan borzongatós, hanem olyan baaazzeeeg-esen borzongatós. Nekem tetszett. Vegyétek, nézzétek.

Aktív témák