Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na mondom bekapcsolom a tunert a háttérben hagy menjen a film, nem is tudtam mi az, Néztem texten, aszondja: Megszólít az éjszaka. Richard Gere van benne, és misztikus thriller.
Hű mondom, ez fura érdekes párosítás, majd bele-bele hallgatok PH közben. Hát, őszintén szólva ez működött úgy 10 percig, mert elkezdtem nézni a hangokat hallva, és valahogy a PH eltűnt az asztalról, helyette kinyomtam teljes képernyőre a filmet, és habár eredetileg le akartam kapcsolni a kislámpát, mégis úgy döntöttem, hogy egye fene, inkább maradjon.
(Nem vagyok egy ijedős tipus, láttam már sok ijesztős filmet, és általában nem okoznak gondot, viszont nagyon bele is tudom magam élni a dologba, amit csak egyedül tudok megtenni, mert ha valakivel nézem, az mindig beszólogat, és elüti az egésznek a lényegét. És ez mégis úgy volt, hogy a reklámszünetet azzal kezdtem, hogy hátrafordultam és magam mögé néztem.) Hülye térhangzás is..
Jó volt na. Voltak borzongatós részek, nem is befosatósan borzongatós, hanem olyan baaazzeeeg-esen borzongatós. Nekem tetszett. Vegyétek, nézzétek.
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden, ami hőszivattyú
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Linux Mint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest