Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Nekem ez igazmondó szérum nélkül is sikerült.
Csak nézem a csillagokat, egyedül vagyok.
Távolról egy részeg kiabálása és az utolsó villamos csikorgása hallatszik. Fázom.
A bodéba bemenni meg nincs kedvem, minek. A leváltott kollégám testi kipárolgása érezhető még mindig, pedig már többször kiszellőztettem. A fűtés is rossz két hete.
A testem itt kell maradjon a nyomorban, de a lelkem, a gondolataim messzire szállnak.
Végigszáguldanak a fekete űrön keresztül a világmindenség boltíves csarnokán, megkerülve az termtés első pillérét, elérve a végső igazság csillogó kristálypoharát.
A furcsán kavargó kék és piros folyadék összekeveredik és egyetlen hosszú pillanatra, megpillanthattam minden oknak okozóját, a kezdetet és a véget.
Felkiáltotttam a felismerés fájdalmában, hiszen egyszerű a válasz, talán túlságosan is egyszerű, annyira hogy senki nem gondol rá......
Mindegy, úgysem érti senki sem...
Aktív témák
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Battlefield: Bad Company 2
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Milyen switch-et vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest