Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hűű, nem esik jól elkezdeni magyarázni.. peterkeT belinkelt egy cikket, miszerint nagy vörös folt úszik a szirmabesenyői (egyik) tó közepén. Én erre kicsit késve reagáltam, pontosabban későn kapcsoltam, megkérdeztem hogy na ki is lakik ott, amire Janoska megpróbált találgatni az adatlapokból, de mondtam neki hogy ne keresse, mert aki ott lakik, annak már nincs az adatlapján a lakhelye. Erre jöttél Te kb, és mondtad hogy könnyen ki lehet guglizni a dolgot, és megemlítetted (Kolumbuszt) de a módszereddel nem jött ki az illető akire én gondoltam. De ha valaki végigolvassa onnantól idáig a dolgokat, akkor egyrészt rájön hogy kiről van szó, másrészt meg mindenki tudja úgyis, csak nem mondjuk ki, hátha valaki még találgatni akar. Vagyis ezzel én arra próbáltam utalni, hogy aki ott lakik, annak hátha köze van a vörös folthoz. Mellesleg ezt peterke is megtette rögtön a linkelésnél, csak akkor még én sem vettem észre, hogy az alighanem egy sztorira való utalás, amit amúgy én nem tudhattam.
Phű, hát valahogy így..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest