Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Többnyire igaz, de nem mindenkire. Első három alkalom nekem is nehéz volt Pesten, de aztán egy melóhoz rengeteget kellett szaladgálnom, kiszállító voltam, és akkor átlényegültem én is pesti vadállattá, néha a mellettem ülők nem bírták kinyitott szemmel minden manőveremet, de amikor vidéken kellett jönni-menni, akkor lehiggadtam, és visszavetem a normális stílust. Az tény, hogy aki akkora kupiban rendesen megtanul, az a vidéki semmilyen forgalomban elunja magát, és fordítva is igaz, hogy aki nem szokta Pestet az elveszik benne, meg fél tőle, nekem is apám is teherautósofőr volt katonaság alatt, benne is benne van pár kilométer, de Pestet sosem szerette. Meg egy ponton túl az van, hogy aki szeret vezetni az tud is mindenhol ha egyszer már bekerült mindenféle helyzetbe, aki nem szeret, az meg valahogy mindig kihúzza magát a vezetés alól. Az meg hogy miért nem mernek bemenni a vidékiek? Talán mert nem mindenki ismeri úgy a várost mint a tenyerét. Aki nem mindennap megy végig az egész városon, annak fura lehet, hogy amellett hogy igazodjon a városban sok helyen megengedett 70-es tempóhoz, amit a sietős fővárosiak 90-100-nak tudnak, még tájékozódjon is. Meg talán kissé csökkenteni kéne a forgalmat, mert az sem volt normális, hogy a Hungárián 50perc alatt lehet elérni az M3-bevezetőjétől az Üllői útig. Na mind1, nem is ez a lényeg.
Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest