Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nagyon nem mindegy, hogy az ember mikor kezdi el a vezetést, illetve hogy mennyire érdeklik őt az autók, járművek. Jómagam 5évesen nyomtam az utcán hogy melyik milyen kocsi, igaz akkor még nem volt nagy választék.
Vezetni meg 7évesen már vezettem, persze csak falun mellékutcákban, de mindenesetre szoktam a dolgot, hogy milyen egy tonnás gépet terelgetni 30kilósan. Mindig kicsivel többet hagyott fater, aztán nagyélmény volt mikor egyszer hagyta hogy harmadikba tegyem a zsigát. Na az már a csúcs volt. 
Aztán az sem mindegy hogy hol tanul vezetni. Egy viszonylag nyugisnak mondható kisvárosban sokkal könnyebb, mint Pesten, ahol ahhoz képest sokkal elvetemültebbek a közlekedők. Az sem mindegy továbbá, hogy milyen oktatóhoz kerülünk, mert rettenetesen lehet görcsölni már a szimpla gyakorláson is, nemhogy vizsgán. Nekem nagyon jó oktatóm volt. Kezdte azzal, hogy a legelső órán beültetett vezetni, és a háztömb körül mentünk egy kört, majd egy laza balos utasítás után lenyomtam egy bő háromnegyedórás forgalmi gyakot. Azt mondta nem lesz itt gond. Kb. a negyedik órán mondta, hogy azért jó lenne kinézni a rutinpályára is, legalább nagyjából tudjam mit kell ott csinálni, voltunk még 2x a pályán, aztán a többi mind forgalom. A rutinvizsga ennek megfelelően püré volt. Mivel nyár volt, megcsinálta azt is, hogy elmentünk a város legszélére, beugrott egy-egy fagyiért, és úgy mentünk végig a városon, hogy bal kézzel vezettem, jobbal fagyiztam, ő meg mikor kellett váltott nekem. Jó fej volt. Aztán vizsgán is csak azért kaptam hibavonalat, mert a zebra felé közeledő gyalogos hatására a biztos szerint nem kezdtem egyből lassítani, illetve egyirányúból egyirányúba kanyarodva túl közel ment a kocsi orra a szabálytalanul a kereszteződésban parkoló másik kocsihoz. A 40perces vizsga fele meg azzal telt, hogy a biztos bement a piacra, és vett karfiolt meg karalábét az asszonynak ebédhez.
Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- LEGO klub
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Mobil flották
- Hogwarts Legacy teszt
- Hobby rádiós topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm jet b. szép állapotú
- Samsung Odyssey OLED G6 S27DG602SU OLVASD EL
- MSI RTX 2080 Ti Lightning Z 11GB Dobozos/Gyűjtői
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- HP Pavilion Aero 13.3" - 16Gb RAM, 512GB SSD 0.99kg WiFi 6E
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vezetni meg 7évesen már vezettem, persze csak falun mellékutcákban, de mindenesetre szoktam a dolgot, hogy milyen egy tonnás gépet terelgetni 30kilósan. Mindig kicsivel többet hagyott fater, aztán nagyélmény volt mikor egyszer hagyta hogy harmadikba tegyem a zsigát. Na az már a csúcs volt.