Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nagyon nem mindegy, hogy az ember mikor kezdi el a vezetést, illetve hogy mennyire érdeklik őt az autók, járművek. Jómagam 5évesen nyomtam az utcán hogy melyik milyen kocsi, igaz akkor még nem volt nagy választék.
Vezetni meg 7évesen már vezettem, persze csak falun mellékutcákban, de mindenesetre szoktam a dolgot, hogy milyen egy tonnás gépet terelgetni 30kilósan. Mindig kicsivel többet hagyott fater, aztán nagyélmény volt mikor egyszer hagyta hogy harmadikba tegyem a zsigát. Na az már a csúcs volt. 
Aztán az sem mindegy hogy hol tanul vezetni. Egy viszonylag nyugisnak mondható kisvárosban sokkal könnyebb, mint Pesten, ahol ahhoz képest sokkal elvetemültebbek a közlekedők. Az sem mindegy továbbá, hogy milyen oktatóhoz kerülünk, mert rettenetesen lehet görcsölni már a szimpla gyakorláson is, nemhogy vizsgán. Nekem nagyon jó oktatóm volt. Kezdte azzal, hogy a legelső órán beültetett vezetni, és a háztömb körül mentünk egy kört, majd egy laza balos utasítás után lenyomtam egy bő háromnegyedórás forgalmi gyakot. Azt mondta nem lesz itt gond. Kb. a negyedik órán mondta, hogy azért jó lenne kinézni a rutinpályára is, legalább nagyjából tudjam mit kell ott csinálni, voltunk még 2x a pályán, aztán a többi mind forgalom. A rutinvizsga ennek megfelelően püré volt. Mivel nyár volt, megcsinálta azt is, hogy elmentünk a város legszélére, beugrott egy-egy fagyiért, és úgy mentünk végig a városon, hogy bal kézzel vezettem, jobbal fagyiztam, ő meg mikor kellett váltott nekem. Jó fej volt. Aztán vizsgán is csak azért kaptam hibavonalat, mert a zebra felé közeledő gyalogos hatására a biztos szerint nem kezdtem egyből lassítani, illetve egyirányúból egyirányúba kanyarodva túl közel ment a kocsi orra a szabálytalanul a kereszteződésban parkoló másik kocsihoz. A 40perces vizsga fele meg azzal telt, hogy a biztos bement a piacra, és vett karfiolt meg karalábét az asszonynak ebédhez.
Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vezetni meg 7évesen már vezettem, persze csak falun mellékutcákban, de mindenesetre szoktam a dolgot, hogy milyen egy tonnás gépet terelgetni 30kilósan. Mindig kicsivel többet hagyott fater, aztán nagyélmény volt mikor egyszer hagyta hogy harmadikba tegyem a zsigát. Na az már a csúcs volt.