Hirdetés

Aktív témák

• SPDeluxe1.0

aktív tag

válasz Panther #3978 üzenetére

Nahh,mi is történt velem ma délután a városban : Győr egyik forgalmas kereszteződésénél vártam a zöldre(gyalogosan),pont pirosra váltott a gyalogos átkelő.Ekkor mellém lépett egy 27-28 körüli csaj babakocsival,és egy kissráccal,aki lehetett úgy 5-6 éves.A kissrác fittyet hányva a pirosra,megindult a zebra felé,erre az anyja( :F ) visszarántotta,tök erőből kétszer pofánvárte,majd üvöltözni kezdett vele,úgy hogy ilyet nemhogy egy anya ( :F ) szájából,de még kocsmában is ritkán hall az ember.A pofon a még pirosnál várakozók(busz,kocsi) tetszését is elnyerte,ki kicsit mosolyogva,ki pedig rosszalóan nézte a nő dühkitörését,a fiát ( :F ) ezalatt végig 'te rohadt f@sszopó g.ci köcsög' jelzőkkel illette,na persze a ha hazamegyünk,otthon szétbaszom a fejedet te kis b@rom sem maradt ki,én pedig ennek az egésznek fültanúja voltam,egy picit kínos volt még annak a néhány embernek is,akik még szintén ott várakoztak a váltásra.Mikor végülis zöld lett,a nő aszongya a gyereknek,- még mindig magából kikelve - , :naaa ,most fussáá ,te hülye f@sszopó g.ci.Még percekkel azután is,hogy tovább gyalogoltam,picit elgondolkoztam,hogy mi az isten lehet az emberekkel,rengeteg ilyet látni,magából kikelt fiatal,jólszituált nők felképelik a gyermeküket a nyílt utcán.Így ezzel a viselkedéssel milyen modernkori követelménynek kell megfelelni?Vagy 'izzó' nekik ha a gyerek sír az emberek között?Lehet,hiszen mikor a most 25-30 éves anyák tínédzserek voltak[pár éve],már elterjedt volt a de égő ez + az meg amaz közhely.
    Valszínűleg azért nem általános a fent leírt eset,és a gyermeknevelés is borzasztó nyomás(?) lehet egy szülőnek(talán ez a nő is egyedül nevelte a kissrácot,és a babakocsiban fekvő picit),de ha lehet,én inkább választom majd a hagyományos családmodellt az elkövetkezendőkben

PantherIlyen aláírással biztos nem ;)

Aktív témák