- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen házat vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Daffy
őstag
A moderátorok minden fórumban jótékony hatással vannak ha tetszik ha nem.Egységes logóval,névvel,akármivel kellene moderálgatni egy központi mail címmel és akkor elkerülhető lenne a személyeskedés,anyázás,stb.Így a moderátorok nem lennének kitéve a személyes sértegetésnek,a fórumozók pedig nem tudnák kiélni a személyes támadás sikerét.Többségében amit láttam eddig moderálást az jogos volt.Volt olyan is ami nem tetszett de ez van.Hál istennek ez a kevesebb.Ami Nekem mondjuk nagyon furcsa az az hogy vannak olyan emberek akik mindenféle szankció nélkül sértegethetnek embereket.Rengeteg fórumtémát átolvastam és nem egyben láttam ezt.És erre nem mentség az ''ő ilyen,meg kell szokni'' duma...Nem írtam fel hol mikor kivel, mert ennyire nem érdekel.Csupán Nekem ez volt furcsa és ez a személyes véleményem.
Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest