- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Daffy
őstag
A moderátorok minden fórumban jótékony hatással vannak ha tetszik ha nem.Egységes logóval,névvel,akármivel kellene moderálgatni egy központi mail címmel és akkor elkerülhető lenne a személyeskedés,anyázás,stb.Így a moderátorok nem lennének kitéve a személyes sértegetésnek,a fórumozók pedig nem tudnák kiélni a személyes támadás sikerét.Többségében amit láttam eddig moderálást az jogos volt.Volt olyan is ami nem tetszett de ez van.Hál istennek ez a kevesebb.Ami Nekem mondjuk nagyon furcsa az az hogy vannak olyan emberek akik mindenféle szankció nélkül sértegethetnek embereket.Rengeteg fórumtémát átolvastam és nem egyben láttam ezt.És erre nem mentség az ''ő ilyen,meg kell szokni'' duma...Nem írtam fel hol mikor kivel, mert ennyire nem érdekel.Csupán Nekem ez volt furcsa és ez a személyes véleményem.
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- TCL LCD és LED TV-k
- Vallás
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest