Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz rii #1266 üzenetére

''ne haragudj, de azért mert valaki feltette otthon az UHU-t, még ne nevezzük Linuxosnak''
    nem is rajuk gondoltam - ha elolvasod a mondat azon reszet is, melyben arra terek ki, hogy a linux felhasznalok korebol kikre celzok (akik kezdetu resz), mindjart maskent fest, nem?
    ''Meg ha lerí egy emberről, hogy köcsög, akkor miért veszed komolyan a szavait, mint akik azt mondják, hogy mindenre van alternatíva? Ha tudod, hogy ez hülyeség, és nem tudja megalapozni ész érvekkel a szavait, akkor nem kell vele foglalkozni''
    mondom gunyolodtam

az 5%-ot (meg millios nagysagrendnel is) inkabb neveznem meresi hibanak, mint testesnek ;]

escie: tudnek en beszelgetni rendesen is, ha nem lenne az az erzesem, hogy a falnak adom elo a mondanivalomat (ilyenkor jon altalaban az, hogy kisse vulgarisabb kifejezesekkel probalok nyomatekot adni a mondandomnak, mert a felkover, es egyeb kiemeleseken ugy szaladsz at, mintha el sem olvasnad, amit irok)
    nem erted (hogy ez szandekos-e, avagy korlatozottsagodbol adodik, azt nem tudom), felremagyarazod, sot, kiforgatod a mondandomat
    en reszemrol hagylak a fenebe, legyen igazad, aludj jol, almodj pingvinekkel....

Aktív témák