Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
szarfoswindoze: en mondtam, de ha megnezed idezetfeleseg volt
alternativa: remeltem, hogy 1-2 ember azert eszreveszi, legkozelebb odairom, hogy gunyolodok
tudom, hogy megalapozatlan, sot: hazugsag voltak azon hsz-ek, amiket emlegettem...ez volt a lenyeg
amugy meg azt a partatlan kimondast en inkabb rosszindulatu spekulacionak neveznem
gondolj bele, Te mind hatalmas szoftverceg, aki magasrol tesz a juser fejere, csak a bevetel erdekli (legyen akar ms, akar adobe, akar valami mas) kinek csinalna inkabb szoftvert?
a: X dollar raforditassal windoze ala, amit a felhasznalok ~85%-a tud hasznalni
b: Y dollar raforditassal *nix ala, amit a felhasznalok ~5%-a tud hasznalni
foleg ugy, hogy Z osszehget mar ugyis beleoltel, ami joval nagyobb, mint X+Y (ez az eddig elkeszult alap, meg minden)
mas szoval: foklalkoznal azzal az 5% kisebbseggel, akibol szinte semmi penzt nem fogsz latni?
ezek a cegek, mint irtam bevetelorientaltak, magasrol tesznek arra, hogy atalakitsak a piacot, s a linux elterjedeset biztositsak, akar sajat tokebol is
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest