Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
hehe... nem csak részleges

az egész még visszanyúlik az óidőkbe.. de inkább kezdem idén januárral... de egy kis elősztori: 11 éve úszok, hol versenyszerűen, hol kevésbé, mostmár kevésbé és hát kinyúltak a szalagjaim, nem csak a térdnél, hanem a bokánál is, hiába a sport az egészséges
és idén januárban úszás közben éppen fordultam és reccsent egyet a térdem én gyorsan ordítottam egyet, majd kiültem megvizsgáltam, h minden működik-e és mivel mozgott rendesen igaz frankón kattogott, egy térdhajlításnál kb 5-öt
majd lexartam az egészet és vízre szálltam ismét (hiába fanatizmus) majd pár nap múlva ismét fordolónál de most a másik térdem szintén reccsent egy hatalmasat... ezek után következett a pihentető jellegű úszás (lábbólyával, csak karral, szal a lábad nem tud mozogni) ez jó is volt, majd egy idő után az is fájdalmas volt, ha csak a városban kellett mászkálnom, ekkor elérkezett február és felkerestem a dokit... ő elküldött MR vizsgálatra (miután megállapította, h semmi bajom
) és kiderült az a turpisság, h a belső keresztszalagok ki vannak nyúlva és el vannak vékonyodva, továbbá részlegesen el vannak szakadva, ezután vissza a korházi dokihoz (MR vizsgálat Győrben volt) majd adott gyógyszert és közölte, h nem műti meg (szal ennyit tud tenni) azót agyógyszereken élek, különbözőkön és alig mozdulok ki a lakásból, persze a napi edzést ki nem hagynám (csak karral úszok és jól esik), no meg bevásárlás, meg ha haverokkal elmegyünk szórakozni akkor néha kimozdulok a lakásból, de alapvetően nem... szal ennyi az életem története az utobbi 4 hónapban... és most megyek majd a Sportkórházba, hátha vmi okosságot ki tudnak találni, mert ez nem állapot ami velem van... az úszás kimondottan jót tesz (itt jegyezném meg, h már 3 éve nem úszok mellen mivel a mellúszástól fájt a térdem, vajon miért is
a belső szalagokat terheli) ennyit rólam és a térdeimrőloldy
Aktív témák
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és idén januárban úszás közben éppen fordultam és reccsent egyet a térdem én gyorsan ordítottam egyet, majd kiültem megvizsgáltam, h minden működik-e és mivel mozgott rendesen igaz frankón kattogott, egy térdhajlításnál kb 5-öt
majd lexartam az egészet és vízre szálltam ismét (hiába fanatizmus) majd pár nap múlva ismét fordolónál de most a másik térdem szintén reccsent egy hatalmasat... ezek után következett a pihentető jellegű úszás (lábbólyával, csak karral, szal a lábad nem tud mozogni) ez jó is volt, majd egy idő után az is fájdalmas volt, ha csak a városban kellett mászkálnom, ekkor elérkezett február és felkerestem a dokit... ő elküldött MR vizsgálatra (miután megállapította, h semmi bajom
) és kiderült az a turpisság, h a belső keresztszalagok ki vannak nyúlva és el vannak vékonyodva, továbbá részlegesen el vannak szakadva, ezután vissza a korházi dokihoz (MR vizsgálat Győrben volt) majd adott gyógyszert és közölte, h nem műti meg (szal ennyit tud tenni) azót agyógyszereken élek, különbözőkön és alig mozdulok ki a lakásból, persze a napi edzést ki nem hagynám (csak karral úszok és jól esik), no meg bevásárlás, meg ha haverokkal elmegyünk szórakozni akkor néha kimozdulok a lakásból, de alapvetően nem... szal ennyi az életem története az utobbi 4 hónapban... és most megyek majd a Sportkórházba, hátha vmi okosságot ki tudnak találni, mert ez nem állapot ami velem van... az úszás kimondottan jót tesz (itt jegyezném meg, h már 3 éve nem úszok mellen mivel a mellúszástól fájt a térdem, vajon miért is