Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
hehe... nem csak részleges

az egész még visszanyúlik az óidőkbe.. de inkább kezdem idén januárral... de egy kis elősztori: 11 éve úszok, hol versenyszerűen, hol kevésbé, mostmár kevésbé és hát kinyúltak a szalagjaim, nem csak a térdnél, hanem a bokánál is, hiába a sport az egészséges
és idén januárban úszás közben éppen fordultam és reccsent egyet a térdem én gyorsan ordítottam egyet, majd kiültem megvizsgáltam, h minden működik-e és mivel mozgott rendesen igaz frankón kattogott, egy térdhajlításnál kb 5-öt
majd lexartam az egészet és vízre szálltam ismét (hiába fanatizmus) majd pár nap múlva ismét fordolónál de most a másik térdem szintén reccsent egy hatalmasat... ezek után következett a pihentető jellegű úszás (lábbólyával, csak karral, szal a lábad nem tud mozogni) ez jó is volt, majd egy idő után az is fájdalmas volt, ha csak a városban kellett mászkálnom, ekkor elérkezett február és felkerestem a dokit... ő elküldött MR vizsgálatra (miután megállapította, h semmi bajom
) és kiderült az a turpisság, h a belső keresztszalagok ki vannak nyúlva és el vannak vékonyodva, továbbá részlegesen el vannak szakadva, ezután vissza a korházi dokihoz (MR vizsgálat Győrben volt) majd adott gyógyszert és közölte, h nem műti meg (szal ennyit tud tenni) azót agyógyszereken élek, különbözőkön és alig mozdulok ki a lakásból, persze a napi edzést ki nem hagynám (csak karral úszok és jól esik), no meg bevásárlás, meg ha haverokkal elmegyünk szórakozni akkor néha kimozdulok a lakásból, de alapvetően nem... szal ennyi az életem története az utobbi 4 hónapban... és most megyek majd a Sportkórházba, hátha vmi okosságot ki tudnak találni, mert ez nem állapot ami velem van... az úszás kimondottan jót tesz (itt jegyezném meg, h már 3 éve nem úszok mellen mivel a mellúszástól fájt a térdem, vajon miért is
a belső szalagokat terheli) ennyit rólam és a térdeimrőloldy
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és idén januárban úszás közben éppen fordultam és reccsent egyet a térdem én gyorsan ordítottam egyet, majd kiültem megvizsgáltam, h minden működik-e és mivel mozgott rendesen igaz frankón kattogott, egy térdhajlításnál kb 5-öt
majd lexartam az egészet és vízre szálltam ismét (hiába fanatizmus) majd pár nap múlva ismét fordolónál de most a másik térdem szintén reccsent egy hatalmasat... ezek után következett a pihentető jellegű úszás (lábbólyával, csak karral, szal a lábad nem tud mozogni) ez jó is volt, majd egy idő után az is fájdalmas volt, ha csak a városban kellett mászkálnom, ekkor elérkezett február és felkerestem a dokit... ő elküldött MR vizsgálatra (miután megállapította, h semmi bajom
) és kiderült az a turpisság, h a belső keresztszalagok ki vannak nyúlva és el vannak vékonyodva, továbbá részlegesen el vannak szakadva, ezután vissza a korházi dokihoz (MR vizsgálat Győrben volt) majd adott gyógyszert és közölte, h nem műti meg (szal ennyit tud tenni) azót agyógyszereken élek, különbözőkön és alig mozdulok ki a lakásból, persze a napi edzést ki nem hagynám (csak karral úszok és jól esik), no meg bevásárlás, meg ha haverokkal elmegyünk szórakozni akkor néha kimozdulok a lakásból, de alapvetően nem... szal ennyi az életem története az utobbi 4 hónapban... és most megyek majd a Sportkórházba, hátha vmi okosságot ki tudnak találni, mert ez nem állapot ami velem van... az úszás kimondottan jót tesz (itt jegyezném meg, h már 3 éve nem úszok mellen mivel a mellúszástól fájt a térdem, vajon miért is