Aktív témák
-
Old Death
senior tag
hehe... nem csak részleges

az egész még visszanyúlik az óidőkbe.. de inkább kezdem idén januárral... de egy kis elősztori: 11 éve úszok, hol versenyszerűen, hol kevésbé, mostmár kevésbé és hát kinyúltak a szalagjaim, nem csak a térdnél, hanem a bokánál is, hiába a sport az egészséges
és idén januárban úszás közben éppen fordultam és reccsent egyet a térdem én gyorsan ordítottam egyet, majd kiültem megvizsgáltam, h minden működik-e és mivel mozgott rendesen igaz frankón kattogott, egy térdhajlításnál kb 5-öt
majd lexartam az egészet és vízre szálltam ismét (hiába fanatizmus) majd pár nap múlva ismét fordolónál de most a másik térdem szintén reccsent egy hatalmasat... ezek után következett a pihentető jellegű úszás (lábbólyával, csak karral, szal a lábad nem tud mozogni) ez jó is volt, majd egy idő után az is fájdalmas volt, ha csak a városban kellett mászkálnom, ekkor elérkezett február és felkerestem a dokit... ő elküldött MR vizsgálatra (miután megállapította, h semmi bajom
) és kiderült az a turpisság, h a belső keresztszalagok ki vannak nyúlva és el vannak vékonyodva, továbbá részlegesen el vannak szakadva, ezután vissza a korházi dokihoz (MR vizsgálat Győrben volt) majd adott gyógyszert és közölte, h nem műti meg (szal ennyit tud tenni) azót agyógyszereken élek, különbözőkön és alig mozdulok ki a lakásból, persze a napi edzést ki nem hagynám (csak karral úszok és jól esik), no meg bevásárlás, meg ha haverokkal elmegyünk szórakozni akkor néha kimozdulok a lakásból, de alapvetően nem... szal ennyi az életem története az utobbi 4 hónapban... és most megyek majd a Sportkórházba, hátha vmi okosságot ki tudnak találni, mert ez nem állapot ami velem van... az úszás kimondottan jót tesz (itt jegyezném meg, h már 3 éve nem úszok mellen mivel a mellúszástól fájt a térdem, vajon miért is
a belső szalagokat terheli) ennyit rólam és a térdeimrőloldy
Aktív témák
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- One mobilszolgáltatások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és idén januárban úszás közben éppen fordultam és reccsent egyet a térdem én gyorsan ordítottam egyet, majd kiültem megvizsgáltam, h minden működik-e és mivel mozgott rendesen igaz frankón kattogott, egy térdhajlításnál kb 5-öt
majd lexartam az egészet és vízre szálltam ismét (hiába fanatizmus) majd pár nap múlva ismét fordolónál de most a másik térdem szintén reccsent egy hatalmasat... ezek után következett a pihentető jellegű úszás (lábbólyával, csak karral, szal a lábad nem tud mozogni) ez jó is volt, majd egy idő után az is fájdalmas volt, ha csak a városban kellett mászkálnom, ekkor elérkezett február és felkerestem a dokit... ő elküldött MR vizsgálatra (miután megállapította, h semmi bajom
) és kiderült az a turpisság, h a belső keresztszalagok ki vannak nyúlva és el vannak vékonyodva, továbbá részlegesen el vannak szakadva, ezután vissza a korházi dokihoz (MR vizsgálat Győrben volt) majd adott gyógyszert és közölte, h nem műti meg (szal ennyit tud tenni) azót agyógyszereken élek, különbözőkön és alig mozdulok ki a lakásból, persze a napi edzést ki nem hagynám (csak karral úszok és jól esik), no meg bevásárlás, meg ha haverokkal elmegyünk szórakozni akkor néha kimozdulok a lakásból, de alapvetően nem... szal ennyi az életem története az utobbi 4 hónapban... és most megyek majd a Sportkórházba, hátha vmi okosságot ki tudnak találni, mert ez nem állapot ami velem van... az úszás kimondottan jót tesz (itt jegyezném meg, h már 3 éve nem úszok mellen mivel a mellúszástól fájt a térdem, vajon miért is