Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
Aktív témák
-
Sam
csendes tag
Egyszer nékem is középállásban maradt a fejem, semerre nem volt hajlandó fordulni. Kellemetlen volt a nők után egész testtel fordulni, meg ilyenek, így aztán irány az orvos. Az közölte, hogy majd elmúlik. Egy, két nap, nem múlik. Kollégák hülye tanácsára irány a természetgyógyász. Az sumák módon különböző illóolajok kenceficélésével kezdte, majd mikor kellően nem figyeltem, kegyetlenül elfordította a fejem. Majd leestem a székről, bele is könnyeztem, épp véleményt akartam alkotni, mikor ugyanezt megcsinálta az ellenkező oldalra is. Nem sok híja volt hogy oda végezzem a kis illetve a nagy dolgomat, felállni nem volt erőm hogy megüssem, teljesen kész voltam. Mindezért fizettem is (jelképes összeget, talán 400 Ft-ot), és csodák csodája este már forgott a fejem, az általa adott mentholos löttyel még bekentem a nyakam, és másnap már gyönyörűen működött.
Tehát a sok dumának az a lényege, hogy Te döntöd el mit teszel...
Aktív témák
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest