Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Vagyis a leggyakrabban legalul használod, leggyakrabban legfelül. Egy 18-105-nél is hasonlóan alakulna, vagyis leggyakrabban a 18-at használnád, és a második leggyakoribb látószög a vége felé lenne, tehát 90-105 körül, nem 50-nél (ami a te obid vége).
Innen nézve a 18-105-höz inkább az alsó végéhez közeli 35 a praktikus. De ez eléggé elméleti...
Én kipróbáltam a 18-55 + 55-200 kombót. Erősen hobbifotós vagyok, korlátozott tudással, és számít, hogy mit cipelek magamon. Nekem a 18-105 egyben megérte feláldozni azt a 95 mm-t, cserébe azért, hogy nem kell cserélgetni.
Kérdésedre válaszolva: ÉN most egy vakut vennék. Hangsúlyozva: én. Mert elsősorban a gyermeket fotózom beltérben, és most jól jönne egy jobb, derítésre használható, forgatható fejű vaku. Hogy neked mi a jobb, azt a te szokásaid döntik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Assetto Corsa EVO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest