- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
pcsaba1981
üzenetére
Ezt az obit használom eos 500D-n, kiváló képe van ha jót fogsz ki. És a válaszom az, hogy nem. Sokszor nem elég beltéren, mivel f2,8 nál még lágy a képe, picit rekeszelni kell és akkor megint csak fényerőt vesztesz. Én beltéren vakuval használom, ha nagyon muszáj. Egyébként minden tekintetben jobban jársz vele mint a kittobival. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Ezt a képet beltéren lőttem augusztusban, napsütéses időben vaku nélkül, iso:6400, f3.5, 1/40s. Láthatod, hogy kell a fény beltérre. Ha vaku nélkül akarsz beltéren fotózni, ami csak átlagos megvilágítással rendelkezik, akkor valami jobb stabis verziót keress, de ez meg nagyon zsebbe nyúlós téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest