Hirdetés
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
pcsaba1981
üzenetére
Ezt az obit használom eos 500D-n, kiváló képe van ha jót fogsz ki. És a válaszom az, hogy nem. Sokszor nem elég beltéren, mivel f2,8 nál még lágy a képe, picit rekeszelni kell és akkor megint csak fényerőt vesztesz. Én beltéren vakuval használom, ha nagyon muszáj. Egyébként minden tekintetben jobban jársz vele mint a kittobival. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Ezt a képet beltéren lőttem augusztusban, napsütéses időben vaku nélkül, iso:6400, f3.5, 1/40s. Láthatod, hogy kell a fény beltérre. Ha vaku nélkül akarsz beltéren fotózni, ami csak átlagos megvilágítással rendelkezik, akkor valami jobb stabis verziót keress, de ez meg nagyon zsebbe nyúlós téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest