Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
M42es obit vennék a canon 18-200 mellé. Hosszas olvasgatás, keresgélés után van két jelöltem: Carl Zeiss Jena Biotar 2/58 T és Revuenon (Chinon) MC 50/1.4. Mivel tökéletesen tapasztalatlan vagyok eme 2 lencsével kapcsolatban (mármint a gyakorlatban hogy szerepelnek, hiába nézegettem ezekkel készült képeket a tapasztalat pótolhatatlan; a biotarban az tetszik, h a hátteret tág rekesznél kissé körív mentén mossa el) segítségeteket kérném, h melyik a jobb választás. Portré, tájkép a fő feladata a jelölteimnek.
Közgyűrű segítségével csinálnék makrókat is, no nem 1:1eseket sztem, de a fél méteres közelponton lenne mit javítani. Közgyűrűsor használata milyen kompromisszumokkal jár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest