Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Azon szerencsés helyzetben vagy, hogy a FénySzoba ismeri a lencse korrekcióját. Így egy kattintással eliminálhatod a zavaró részeket.
Természetesen idilli helyzetben erre nem lenne szükség, de én még nem láttam olyan üveget, ami minden paraméterben, minden fókusztávon tökéletes. Vigasztaljon a szép éles kép.Egyébként az AF és váz minősége lesz a gyenge keresztmetszet ebben a frigyben, nem pedig a CA, meg a tökéletesen korrigálható vinyettálódás. Nekem az egyik Tamim visít fókuszálás közben, a másik meg AF hibás...de ezt már írtam.
Akárhogy mondták páran, hogy az SP szériás Tamronok a márka minőségi obijai, valahogy nem jött ez át nekem.
Btw simát, vagy SP-t veszel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs