Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege01
tag
Sziasztok,
Végre megjött a Tamron 17-50 (Sony) obim. Izgatottan és kicsit félve néztem a fókusz tesztes képeket, de szerencsére kifogtam egy tökéletes darabot.

A kitobihoz képest fantasztikus darab, bár még csak a lakásban teszteltem, remélem élesben is jól műkszik majd. Keresgélek hozzá szűrőket, elsősorban polárt és ND-t.
Esetleg ebben tudna valaki segíteni? [link]Köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest