-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
én a Raynox helyett 4 darabos előtétlencsesort vettem vaterán (kicsivel olcsóbban mint a Raynox), igaz, hogy csak egy bizonyos menetre megy rá, nincs ilyen rugós izéje, de az embereknek legtöbbször csak 1 olyan obijuk van, amire érdemes rátenni; ha lesz másik, majd ahhoz is veszek maximum, az obi árához képest már semmi. érdemes meggondolni. engem a Raynox nagy műanyag berendezése zavart, asztalra letett gépnél el is akad néha (volt nálam kölcsönbe), talán a gagyi obiknak is jobb a belecsavart előtét mint ez a rugós csont az elejére csíptetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged