Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemice
senior tag
hát 25 ezer a differencia ha az edigitalos árakat nézem, akkor már rátesz az ember 7 ezret és van egy 50/1.8 is...
mindegy október környékén lesz csak pénzem szóval csak rágódom addig is, és marad a kitobi
egy m42-es makrórendszerre van most pénzem azt akarom beszerzni, adapter közgyűrű 50/1.8 obielleszek vele egy darabig
-
Agent87
aktív tag
naja. én szoktam feltöltögetni stock oldalakra és ha ott elfogadják a képeket olyna szar nem lehet. én hátrányt csak abban látom hogy ha 8-as rekesszel kéne lőnöm viszont már árnyék van vagy borultabb az idő esetleg mindkettő akkor már 300-on elég sok bemozdul még 5.6-al is főleg ha még mozog is az alany. Ilyenkor már lehet jól jön a drágább. Persze resizolva még így is sok elmegy. kérdés megint hogy poszternek fényképez valaki vagy nem.
-
ottkar
addikt
Egy sima dioptriás lencsénél nem annyira számít a nonameség mint egy rendszernél. Vagy meg van a dioptria vagy nincs nem szok olyan nagy eltérés lenni a gömbfelület adott abból nem lesz tojás.A DCR azért áll több lencséből mert az alapvető lencsehibákat próbálják korrigálni. Mindenhogyan jobb képet ad persze ez nem ordító különbség.
-
retes
aktív tag
Látom, hogy az apo az nem olyan rossz dolog, de azért elgondolkodom, hogy én spec nem csak makrót lőnék, hanem más olyan tárgyakat, amiket nem nagyon lehet vagy csak körülményes megközelíteni...
Erre szerintetek kell az apo vagy, nem éri meg kiadni érte kb 17ezerrel többet... -
Tüskesor felfele álljon, bal oldalt 3 darab lábra húzol celluxot, és lesz AF, f8-ig. Igaz lassabb, meg szenvedősebb, de lesz. Legalábbis az esetek többségében, de jó fénynél szinte mindig.
mod: kanyon helyett keress Kenko-t, lehetőleg "DG" típusút. Ugyanolyan képet ad, mint a kétszer annyiba kerülő Canon, és könnyebb is. Bár ez utóbbi majdnem tök mindegy.
-
ottkar
addikt
Hát nekem van a Pentaxhoz egy Soligor 1,7x-ezőm úgy optikailag mint elektronikailag kifogástalan a 70-300-as Tamron megy 300-as állásban pedig már nem kellene mennie a papírok szerint. De van mechanikus kétszerezőm az is jó optikailag és aminek mennie kell az megy ennél is.
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- OLED TV topic
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest