- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
szia!
nos, 25 - 150 kozott es arban pedig haat, eleg sokat koltottem mostansag gepre igy jo volna 100 alatt maradni, de azt nem akarom hogy veszek most valamit 90ert, de 110-ert meg valami sokkal jobbat lehetne kapni.
ebben a kategoriaban viszont inkabb ahogy lattam a tamron es sigma kinal nagyobb atfogasu obikat. de azokat meg nem ismerem egyaltalan.
egyszer neztem egy 24-70 2.8 USM L canon obit, az nem rossz, de majdnem 300k ami azert eleg sok, meg hat a 24-70 nem tul sok. Olyas valami kene amit csakugy vihet magaval az ember akar egy kisebb taskaban is sokat is lat es viszonylag jo kepet ad, nem torzit, fokusza ok, IS nem feltetel, es eleg jo fenyereje is van
lehet hogy sokat akarok
vagy esetleg hasznaltpiacon kene korbenezni? szerintetek?
b
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest