Hirdetés
- Projektor topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
omani
tag
A 40D mellé szeretnék egy tájfotós + beltéri objektívet. Sokáig nézegettem a Canon 10-22 és Sigma 10-20-as nagylátókat, de mivel 3 éven belül szeretnék full frame-re váltani, az objektíveket viszont nem akarom lecserélni, ezért végül elvetettem mindkettőt.
Két Canon objektív maradt ami nagyon tetszik. Az egyik a 17-40F/4L a másik pedig a 16-35F/2.8LII. Előbbi "olcsóbb", utóbbi pedig kiemelkedő a tesztek szerint, viszont elég borsos áron.
Amíg APS-C-s gepem van ez lenne az alap-obi, full frame-n pedig megoldaná a nagylátó kérdést. Ha valakinek van tapasztalata velük szívesen látom.
Egyelőre egy 50 1.4-em van amit nagyon szeretek, de a 18-55IS-es kit obit eladtam mert nem bírtam megbarátkozni a képminőségével.
köszi és üdv o
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Projektor topic
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Fedora Linux
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- További aktív témák...
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest