Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
omani
tag
A 40D mellé szeretnék egy tájfotós + beltéri objektívet. Sokáig nézegettem a Canon 10-22 és Sigma 10-20-as nagylátókat, de mivel 3 éven belül szeretnék full frame-re váltani, az objektíveket viszont nem akarom lecserélni, ezért végül elvetettem mindkettőt.
Két Canon objektív maradt ami nagyon tetszik. Az egyik a 17-40F/4L a másik pedig a 16-35F/2.8LII. Előbbi "olcsóbb", utóbbi pedig kiemelkedő a tesztek szerint, viszont elég borsos áron.
Amíg APS-C-s gepem van ez lenne az alap-obi, full frame-n pedig megoldaná a nagylátó kérdést. Ha valakinek van tapasztalata velük szívesen látom.
Egyelőre egy 50 1.4-em van amit nagyon szeretek, de a 18-55IS-es kit obit eladtam mert nem bírtam megbarátkozni a képminőségével.
köszi és üdv o
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest