- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Én egy olyan 200-300 képet lőttem 50-200-al. CA nem nagyon volt, legalábbis ezen idő alatt nem igazán jött elő. Fókuszálásban észrevehetően lassabb, mint a 18-55, de hát erre lehet számítani. A minőségével meg voltam elégedve - jobb képet adott, mint a 18-55-öm, bár ehhez nem kell egetrengető teljesítmény.
Ezen kívül nagyon kellemes, hogy 50-ről indul. Rengetegszer volt olyan, hogy az 50 még épp, hogy jó volt, de ha 70-ről indult volna, az már sok lett volna... szóval a Pentax 50-200 vs Tamron 70-300-nál átfogás terén nem csak a 200 vs 300-at kell mérlegelni... az az 50 vs 70 is igenis, hogy számít és fontos. Ezen kívül a Tamron sajnos, mint említettem elég híres a CA-járól. Ettől eltekintve szokták szeretni, szóval az áráért az is korrekt lencse lehet - bár arról nincsenek személyes tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest