Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
"gondolom az alap kit obit nem igen kell használni"
Ha nincs mellette csak a 70-300 akkor pont annyiszor kell használni, ahányszor 18-70mm, avagy ha íígy jobban be tudod lőni 27-105mm közötti átfogásra szükséged lesz."ezzel a 70-300al mennyi területen lehet használni?"
A Tamron vs Sigma párosból a Tamront ajánlanám. Viszonylag jó alaptele az áráért, szóval arra, amire az alapteléket, valamint 1:2 makróleképzéssel rendelkezik, de makró minőségre és használhatóságra természetesen elmarad a direkt makróobiktól.(Igazából én szégyellem megkérdezni, viszont olyan a hsz-ed, mintha nem teljesen lennél tisztában a gyújtótávolságok jelentésével... elnézést, ha benéztem volna, viszont tényleg ilyen érzésem támadt, szóval kérlek cáfolj meg, vagy erősíts meg, mert ha tényleg jól látom, akkor ezek az infók, amiket írtam nem jelentenek feltétlen sokat)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest