Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
*Ropi*
üzenetére
nem az ötlettel van gond, bár én azt sem annyira értem, hanem a kivitelezéssel. ha csináltak volna rá ilyen elhúzható nyílásokat, vagy raktak volna hozzá számtalan felpattintható gyűrűt, amivel különböző effektek hozhatók létre (pl. itt-ott különböző módon lukasztgatott), még akár ötletes is lehetett volna.
de a sample videó is mi? egy vacak felvétel egy esti utcán, ahol kulcstartóleddel világít be oldalról a tüköraknába, és idegesítő, elmosott, értelmetlen fevételeket hoz létre, olyanokat, amiket egy gyerek összehány egy utófeldolgozás során - és akkor még legalább az eredeti felvétele meg is lenne.
a hello kittys bokeh tényleg ötletes. sok értelme annak sincs, de bizonyos szituban jól néz ki egy csillag vagy félhold alakú bokeh.
nekem ez olyan, mint amikor valaki művészetnek nevez egy semmitérő baromságot. olyan, mintha egy féltucat egyetemista betépett volna, és megálmodott volna valamit, amiről ők elhiszik, hogy világmegváltó, és mivel kellően merész, mások is azt hiszik, hogy ez jó valamire.
egyébként meg nyugodtan használja mindenki, amire szeretné. én, ha ilyet akarok, inkább megcsinálom utómunkában, bár miért akarnék ilyet?

szerk: most láttam a képeidet. te szereted a flare-t. így viszont kérlek, hogy ne vedd támadásnak amit feljebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Precision M6800 i7-4710MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2200M I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest