- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Fix 2.8 / 100mm makró obi olyat csinál, hogy ha pl 8-as blendével szeretne a haverom fotózni vele, akkor a gép 99-es hibaüzenettel elszáll és nem fotóz
ha kicsit távolabbról fotózna akkor engedi... egy bizonyos közelségben egy témához már elszáll. Én ez nem igazán értem, meg nem is értek hozzá ennyire, de vkinek ötlete hogy mi lehet a baj? Canon eos400 gép, Tokina AF 100mm f/2.8 AT-X Pro D macro az obi ha jól emléxem.
Kösziszerk: már obit feltéve megy akár 20-as blendéig is... szala gép maga talán nem lehet rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha kicsit távolabbról fotózna akkor engedi... egy bizonyos közelségben egy témához már elszáll. Én ez nem igazán értem, meg nem is értek hozzá ennyire, de vkinek ötlete hogy mi lehet a baj? Canon eos400 gép, Tokina AF 100mm f/2.8 AT-X Pro D macro az obi ha jól emléxem.