Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Fix 2.8 / 100mm makró obi olyat csinál, hogy ha pl 8-as blendével szeretne a haverom fotózni vele, akkor a gép 99-es hibaüzenettel elszáll és nem fotóz
ha kicsit távolabbról fotózna akkor engedi... egy bizonyos közelségben egy témához már elszáll. Én ez nem igazán értem, meg nem is értek hozzá ennyire, de vkinek ötlete hogy mi lehet a baj? Canon eos400 gép, Tokina AF 100mm f/2.8 AT-X Pro D macro az obi ha jól emléxem.
Kösziszerk: már obit feltéve megy akár 20-as blendéig is... szala gép maga talán nem lehet rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha kicsit távolabbról fotózna akkor engedi... egy bizonyos közelségben egy témához már elszáll. Én ez nem igazán értem, meg nem is értek hozzá ennyire, de vkinek ötlete hogy mi lehet a baj? Canon eos400 gép, Tokina AF 100mm f/2.8 AT-X Pro D macro az obi ha jól emléxem.