- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz
bbkmachine #22263 üzenetére
Igazad van és veszek majd még persze, csak kiszerettem volna próbálni ezt az obit tegnap amikor Kaposváron jártam ,hogy hogyan tudok vele hátteret mosni.
Tény volt egy kisebb virág is aminál mosottabb lett a háttér de akkor így már értem
Az kisebb volt így közelebb tudtam menni ,hozzá és legkisebb rekesz és teljes zoom.
A szobornál meg ugyan így beállítva nem tudtam olyan közel ha a tejes szobrot szerettem volna így akkor viszont ennyire lehetett mosni. Ha jobban szerettem volna akkor max a feje lett volna a képen és akkor közelebb tudok menni és mosottabb a hátér is.Ezt nem értettem eddig asszem de már okés
Igen arra kértem obit mert megyek Rómába és szeretnék pár éles szép képet lőni.
Azt ajánlották kb 11 záridővel próbálkozzak majd, és mivel felhős lesz az idő így az a beállítás és ISO 200.De tegnap is kb ilyen "szar" idő volt így nagyjából ezt használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Vadiúj SSD-k!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest