Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Hello!
Jelenleg egy Nikon D3100-as gépet használok az alap 18-55mm-es objektívvel. Szeretnék egy új objektívet (leginkább egy makróobjektívre lenne szükségem de abból egy jobb, ha jól tudom 100-130 ezer körül mozog). Ezért arra gondoltam, hogy elsőként egy fix objektívet szerzek be, talán az kötelező darabnak számít. Persze jobb lenne egy nagyobb átfogású zoom is a 18-55 helyett, talán az lesz a következő. Elsősorban a véleményeteket szeretném kérni, hogy egyetértetek-e ezzel illetve, hogy melyik objektív lenne a legjobb választás 100 ezer alatt. Jelenleg épp az összefoglalóban szereplő darabokról olvasok teszteket, de az ott szereplő darabok meghaladják a jelenlegi keretem, ezért mindenképp kíváncsi lennék a ti véleményetekre is hátha tudtok ajánlani valamit.
Szép napot!
Üdv:
Freelanced
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest