Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
A tegnap esti war-ok után jutott eszembe, hogy mióta szépen lassan mindenki kipihenve jött haza a nyaralásból, sem hangos szó, sem "gáz" megnyilvánulás nem hangzott el a TS-en!
Mindenkitől láttam/tunk olyan megmozdulást, ami az eddigi teljesítményét felülmúlta. Én marha jól éreztem magam tegnap este, amellett, hogy LOW feelingemet néha nem tudtam meghazudtolni
A tegnapi PVC-s csapattal bármikor jó lenne játszani. Kultúráltak, nem játszanak sem túl jól, sem gyeszurán (hozzám képest)
Viszont az már biztos, hogy este én nem leszek, Szarvasra megyek főiskolás bulit csinálni.
A ProModra én is kiváncsi lennék, bár már annyi fikázást hallottam tőletek, hogy előítéletekkel indulok neki a tesztelésnek
Bali: mintha a PAM modban mindenki ugyanazt az 5-10 csítet használná a játékosok közül!
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ma este már lesz végre időm játszani, ha csak el nem alszom korán.Még nehezen állok vissza a nyaralás óta a korai kelésre
.
Promod: hát igen sajna akkor csak át kell nekünk is állni rá.Pedig szerintem rosszabb mint a PAM.De ez van,ezt kell szeretni.Feltudod akkor tenni valamikor?
-
Balinov
titán
Fiuk, ha beleszolhatok, marpedig belepofazok, ha kell ha nem...
Jomagam Gyerpi velemenyevel ertek egyet. 2 kiegeszitessel: 1. a 20-as helyett ha nem nagy tobbletkoltseg a 24-es, akkor legyen inkabb az. 2. a COD2-re kapcsolhato is legyen feltetlen olyan, amit lat az a szajbaqrt X-Fire.
Koszonom
Bali
-
-
SipiBcs
őstag
Booz és Lorenzo ne figyeljenek ide!
Megvan a tutti urak! A srácok bérelnek 1-1 server-t, mi meg lógatjuk a lábunkat! (mást akartam írni, de gondolom járnak ide kiskorúak is nem csak ilyen vénségek, mint mi)
Viccen kívül... találjátok ki a tuttit, én megyek utánatok!
Más: Éjjel fogtam egy 3,5 kg-os nyurgát..... húúúú... vagy 10 percig küzdöttem vele....
-
BandiHUN
veterán
egyébként még majd meg akarom kérdezni,hogy mennyi esélyt látnak abban az FPS-Centralosok,hogy hogyha kijön a cod5,az is bekerülne-e a repertoárba...akkor lenne az igazi
én mondom azért gondoltam,hogy intézek egy másikat,mert többünk felvetette,hogy nem kell 2 szerver,nekem viszont továbbra is piszkálják a fantáziám a custom mapok,sd-től eltérő módok és a modok is,igy viszont nem lenne az,hogy már megint barmolás van,stbstb,hanem akkor azt fizetem én,és aki akar,jön ott pubolni,cod2-zni,akármi.viszont akit nem érint,annak nem hoz feleslegesen többletköltséget,vagy esetleg pl.olyanon gondolkodik,hogy szivesebben fizetne egy német warszeróért,vagy akármi....csak gondoltam megemlitem a lehetőségeket,ezt a szolgáltatót tegnap találtam,és tudom,hogy lassacskán lejárnak a szerók,és téma is volt a változtatás,csak el lett napolva a dolog.
-
athomi
veterán
2vs2-őt nem túl izgi játszani, kihagyom.
Balinov írben van, egy ideig még biztosan nem lesz. Yakonak kislánya született és a közeljövőben nem is lesz csak rövidebb pubolás idejéig. Gyíkmarcit az asszony nem engedte társaságba, soha nem is lesz.
Akik aktívak maradtak: Hunor, Pyros, gyerpi, ovecs, booz, sipi.
Ovecs a munkahelye óta alig van, amikor meg van, akkor meg csak ideges. Mivel a jövőben is dolgozni fog, én nem számít rá, mint valódi aktív tag. Gyerpi, te mostanában üdültél, plusz rossz a fülesed. Sipi szintén nincs elérhető állapotban, azt hiszem ő is vakációzik. Booz szokott lenni, Pyros szokott lenni. Én kihagytam egy bő két hetet, de az utóbbi egy-két hétben már voltam, kivéve a hétvégéket (ezzel persze nem vagyok egyedül).
Tulajdonképp 6-an lehetünk a közeljövőben, de ebből egy-két embert csak félnek számolnék. -
Sirandrish
legenda
énis játszottam 4060FPs-el és ugyanugy letudtam lőni az embert..
Ráadásul egyáltalán nem az FPS növekedésről beszélek...nem az a baj hogy 60ról 200FPS-e lesz..hát legyen..én arról beszélek hogy ahhoz a 100+ FPS-hez jónéhány zavaró texturát ő pl nem lát és ezzel tisztességtelen előnyre tesz szert... -
Balinov
titán
-
Sirandrish
legenda
Tegnap Forceberg letesztelte hogy ha a textura beállitásoknál levette High-ról lowra az 6 azaz hat fps-t számit...
akkor azért el lehet gondolkodni milyen apró kis elemeket vesz ki az a cfg 100-120FPS-ért...hidd el hogy nem a grafikát butitja lowra hanem szimplán kiveszi az olyan texturákat amik annyira "nem fontosak".
az hogy neked/nektek vagy akárkinek ez nem minősül csalásnak meg elég szomoru... -
BandiHUN
veterán
üdv itthon!én nemigen megyek...messze van,nincs kocsim,sajnos még jogsim se...és a melóm is sűrű lesz szerintem,bár az ami kevésbé számit...én sajnos rém sz@r helyen lakok minden ilyesmi szempontjából,Szolnok mellett,jellemző amúgyis pl,hogy Szolnokra Pestről fél5-kor megy el az utolsó vonat
tömegközlekedni tehát nem igazán szerencsés.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
kerlac
őstag
-
Sirandrish
legenda
alapba ugy van tervebe hogy a NYEV-ből nem kell kiválnia senkinek..csak pont ezt mondtam..ha mittomén otvagyunk 4en és esetlegesen mind a 4en origival toljuk akkor mindegy lenne ha CB-s wart nyomatnánk...
Sőt..ha vagyunk vagy 8an és az egymás elleni warokat megunjuk amit egyébként énis nagyon komázokakkor is lehet 2 wart keresni..1 4v4 PCW meg 1 4v4 CB...mivel 8v8at elég nehéz találni
-
PyroS
senior tag
Hello.
Szerintem senkinek sem lesz kifogása ha elmész CB-ni.Nálunk most úgy is uborka szezon van
,nem is tudom mikor waroztunk utoljára NYEVes-ként .Ősszel gondolom visszaáll minden a régi kerékvágásba,akkor több ideje lesz mindenkinek játszani.
Feltudnád rakni a Pam szeróra a PROMOD-ot?Jó lenne egy kicsit gyakorolni rajta.Innen tudod leszedni:[link]
-
athomi
veterán
Külföldi oldalakon is utánaolvastam kicsit, Nv-ás fórumban és átlagon felüli a hibajelenségek száma, melyek megoldhatatlanok voltak új driverrel és oprendszerrel egyaránt.
Abban nagyon igazad van, hogy nem kell egy gyártót egy hibás széria miatt megítélni, én csak megjegyeztem Sipinek, hogy elég sok 9600GT tulaj küzd a problémával.
Nem értem miért volt még használtan is drágább a HD3870-es, pedig a Sapphire boltban 26-27k jelenleg (ennél max. 1k-val kapsz olcsóbban 9600GT-t).
Amúgy nevetséges, hogy egyesek a bolti áron próbálnak megszabadulni használt kártyáiktól. -
kerlac
őstag
azt a knédli receptet én is örömmel fogadnám, mert épp a minap estem gondolkodóba (azóta sem tudok kimászni
), hogy vajon Mo-on lehet-é vhol knédlit kapni (ilyen lefagyasztottat, amit zsákszámra szoktunk Szlovákiából hazahozni)...
Gyerpi: nanáhogy tudom! huszon éve járunk síelni a Tátrába, akkor töménytelen mennyiségű knédlit viszünk az arcunkba be, aranyfácánnal tolva lefele irányba!
-
kerlac
őstag
Nem olvasol híreket?! reggel írták a lapok, hogy Csehország sörimportra szorul, mert a hirtelen felgyorsult sörfogyást a gyárak kapcaitás nem bírja!
A jelenség okát még vizsgálják, de vélhetően egy nemrég felbukkant, testes, ír-magyar akcentussal angolul beszélő férfi lehet a dolgo mögött....
-
Tsumaas
senior tag
Nah hamár ilyen vicces kedvünkben vagyunk, én is linkelet egyet.
Japán és román munkások tárgyalják, ki mennyit dolgozik. A japán:
- A 8 órából négyet dolgozok a családomért, kettőt a császárért, kettőt pedig Japánért.
Mire a román megvetően:
- Én négy órát lógok a munkahelyről a családomért, császárunk nincs, Japánért meg miért dolgozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Hálózati / IP kamera
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest