Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
én a vereséget simán lenyelem kapjunk 1:19-re vagy mit tudom én ( persze tisztán )
engem az b@sz fel mikor egy magáról pro-nak hitt társaság ( mint a tegnapi szlovákok ) 4:6-nál oda olyan magabiztos, hogy egymást lövöldözik le ettől el szokott borulni az agyam
OK jók voltak, de nem hiszem, hogy ha beleadnak apait anyait kikapunk 1:19-re és a crash az ő pályájuk volt -
SipiBcs
őstag
Jahpersze!
Ez volt 1 héten belül a 3. alkalom, hogy kilépés után veszem észre, hogy fut az msn és még 1 java kliens... namust ez az én gyengusz gépemen számít. Mindhárom alkalommal sehogy sem értettem, hogy mi az oka, hogy mire meglátom az ellent már meg is halok... remélem megvan... (amellett, hogy a skill-em LOW - ) 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ez volt 1 héten belül a 3. alkalom, hogy kilépés után veszem észre, hogy fut az msn és még 1 java kliens... namust ez az én gyengusz gépemen számít. Mindhárom alkalommal sehogy sem értettem, hogy mi az oka, hogy mire meglátom az ellent már meg is halok... remélem megvan... (amellett, hogy a skill-em LOW - )