Hirdetés
- Memóriakártya topic
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Azt inkább nem írom be h ki volt, de ha benéztek a pholitika topikba tudni fogjátok
Beírtam a következő hírt a metro bol :
"Öt éven belül az összes magyarországi közintézményben lennie kell olyan munkatársnak, aki beszéli a beás és a romani nyelvet. A két cigány nyelv használatának kiterjesztéséről törvépnyjavaslatot nyújt be a kormány - mondta Gémesi Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára csütörtökön budapesten" Erre van pénz, mentőhelikopterre, meg fűtött hangárra nincs... Hánynom kell #26644Erre volt egy érdekes válasza
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Őszintén szólva legalább olyan fontos, de tán fontosabb és prioritásosabb, hogy egy teljes értékű magyar állampolgárral beszélni tudjanak, mint az, hogy legyen helikopter. Minek megmenteni a 2-300 km-re haldoklót, ha a szomszéd utcában lakó százakat, ezreket nem tudják, mert nem értik, mi baja?"
Hát a többit,meg le sem írom, h miket írt még, mert nem idegesítem magam....
Na mind1 párszor kinevettem a fiatalembert
, sőt szerinte gúnyolódtam is( ami meglehet,
) erre kaptam is a szerlemes leveletNe válaszoljatok, h csak engem bannoljanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Memóriakártya topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) erre kaptam is a szerlemes levelet