Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!

Csatlakozom a topikhoz, egy 3090 FE-vel.

Hát valami szörnyen indult a kapcsolatom a kártyával. A drivert nem engedte feltelepíteni, a telepítés közepénél blackscreen, semmire sem reagál semmi. Restartolni sem lehetett a gépet, majd be sem bootolt a kártyával. Reseat, restart, másik ssd stbstb után végre bebootolt, majd ugyanúgy nem engedte feltelepíteni a drivert. Néhány kör szórakozás után sikerült rájönnöm, hogy Gen4-ben nem engedi a drivert telepíteni, csak Gen3-ban. Miután sikerült feltelepítenem a drivert, utána restartot követően kifagyott a windows, nem bootolt, kezdődött minden újra, de most legalább volt driverem :C . További nyomozást követően sikerült rájönnöm ,hogy a csodás Corsair Icue volt a bűnös, megpróbálta vezérelni a kártyát, ez okozta az egészet. A szoftvert kigyomlálva végre működésre bírtam a kártyát.

Végül 1875@850-et találtam érdemleges UV-nak. Memóriát nem piszkáltam. Szerintetek érdemes lenne a MHZ-t még alacsonyabbra venni a kisebb feszültség érdekében? Szerintetek hol van a sweetspot? :R :R

Új hozzászólás Aktív témák