Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibuka85
őstag
válasz
rambustibi #7599 üzenetére
Igen 80-100 watt körül van az intel proci. Ezt amúgy nem értem miért rossz az SLI .akárhány videót néztem ott mindben szépen futottak a játékok.
Battlefield 4 : [link]
-
rambustibi
őstag
válasz
csibuka85 #7593 üzenetére
Ezt a videót néztem: [7perc 34m-től] itt 464W-ot írnak az Inteles procival. A procim 220W TDP-s, ez az intel nem tudom mennyi lehet 80-100?
Én örülnék a legjobban, ha elbírná, és nem kellene pluszba kiadni még több 10e forintot. -
csibuka85
őstag
válasz
Zsmester89 #7597 üzenetére
Miért rossz Zsmester89 ?
-
bombibmw
veterán
válasz
Bjørgersson #7591 üzenetére
Úgy értem,hogy ha minden meg lenne húzva,akkor lehet,hogy nem lenne elég.
Múltkor mértem egy 4,8GHz-es IBT-t és 290W-ot evett a gép.
Ha e mellé betenném az Sli-t,akkor már ki is futhatnék akár.
És szerinted a 970Sli jobb,mint a 980? -
blaca83
őstag
válasz
rambustibi #7592 üzenetére
Szerintem el kell vinnie!
-
csibuka85
őstag
válasz
rambustibi #7592 üzenetére
Szia rambistibiSzerintem Corsair GS 800 elvinné , de szerintem a Te 730 as tápod is elvinné. Legalábbis nekem volt és akié volt annak 2 db ATI HD 6990 hajtott vele és elvitte , de annak nagyobb volt a fogyasztása sokkal.
Ami volt még nekem az egy CORSAIR TX 950 es tápom azt meg 3 db ATI 5970 es kártyát simán elvitt.
-
rambustibi
őstag
Én is gondolkodom sli-ben, egy Thermaltake smart se 730w (bronze 87%+) tápegységem van, de nem merem ráengedni a 2vga-t fx9370-el karöltve. Biztonságosabb egy nagyobb teljesítményű tápegység szerintem, bár szóljatok, ha valamit elszámoltam volna...
-
csibuka85
őstag
válasz
bandi0000 #7517 üzenetére
Hát az baj hogy 15-20 % sincs sajnos szerintem a GTX 980 javára. Inkább 2 db gtx 970 sli-ben. Szerintem úgy nagyon szuper. Már én is ezen gondolkodok.
Szia bombibmw , szerintem elég a 700 wattos táp ha jhó minőségű és ahogy látom a Tiéd jó minőségű tápegység.
MSI GTX 970 GAMING GOLDEN EDITION igen tetszetős darab. Főleg hogy blackplate is van rajta.
-
Bjørgersson
félisten
-
csibuka85
őstag
Sziasztok hát most jött vissza pénzem az EVGA GTX 980 SC -ből . Szerintetek érdemes venni inkább 2 fb GTX 970-et ASUS MAXIMUS VI HERO laphoz vagy nincs értelme ? Ahogy néztem régebben is meg most is hogy kb 8-10 fps különbség van a GTX 970 és GTX 980 között. Ha van értelme akkor milyen m,árkából érdemes venni ?
-
blaca83
őstag
Techpowerup-nál is felkerült az adatbázisba az új MSI GTX 970 Gaming Golden Edition.
[link]
Tetszetős darab, kíváncsi vagyok, hogy itthon milyen árcédulával fog megjelenni. -
Erdei88
veterán
Akkor még viccesebb. Egyik alkatrész/összetevőjére szebbet/jobbat ígérek, amikről meg had sípoljon
Szerencsére nálam a második már csendeben van
Módosított bios-al próbálkozott már valaki? TDP limitet szívesen feljebb tornásznám. Kíváncsi vagyok mennyi van még a kártyában
-
-
torma1981
veterán
Nem tudjátok a Edigitálban most pénteken milyen dolgok lesznek akciósak?
-
törölt tag
Már kezdtem örülni,mert találtam egy EVGA GTX970 SC ACX 2.0 -t, de aztán rákerestem itt a topikban és lekornyult a szám
Gigán és MSI n kívül egyáltalán érdemes bármit is kinézni ?? Csak mert azok nem kaphatóak felém perpill
-
jani04
aktív tag
Nalam eddig teljesen jo az msi
gtx 970.Lehet szerencsés vagyok.Egy biztos inkabb cincogjon kicsit mint lassam a mikro laggot
stb..... -
FLATRONW
őstag
válasz
rappit4 #7568 üzenetére
Sajnos a mai játékokban nem igazán működnek a régi (MSAA) elsimítási megoldások. Ahol működik, ott sem olyan hatékonyan ahogy régen és még az erőforrásigényük is óriási. Az említett Alien Isolation például FXAA és SMAA-ot használ. Ezek post proces élsimítások, tehát csodát nem érdemes tőlük várni és a képet is homályosítják, de legalább nincs nagy erőforrásigényük.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Nálam nincsen ciripelés.
Semmi. Kussban van az Asus. Viszont az AC Unity-t maxon nyomom de elég szar ez az élsimítás.
Elég recés így a játék.
-
Sondi1986
addikt
válasz
t72killer #7567 üzenetére
Szintetikus tesztbe nincs olyan. Iponba mikor vissza küldtem a lightning kártyámat 2 hét kellet mire elő jött a memória hiba rajta. Ráadásul többször mondtam hogy játékkal próbálják, mert csak az hozza elő.
HSM létezik ref. modell a GTX970-hez, az a pöttöm 670, 760 nyákra épül. és víz hűtők is arra jók.
-
HSM
félisten
válasz
t72killer #7567 üzenetére
Nem nagyon tudok szintetikus tesztet, ami alaposan megpakol 4GB ramot, és használja is.
Talán a fórumtársak tudnak segíteni.(#7566) Erdei88: Szerintem teljesen igazad van. Ha megveszed, és rá van írva, hogy dejó, akkor legyen is jó. Persze, ha alaposabban szemügyre veszed, eléggé "marketing nyelven" írták, tehát a 30%-al halkabb meg 2,5X hosszabb élettartam, oké, de mihez képest?
A hivatalosan nem is létező 970 referenciához képest vagy mégis mihez?
-
rappit4
őstag
Az mitől lehet, hogy minden játéban olyan mitha nem lenne bekapcsolva az AA? Pl. Alien Isolation legmagasabb AA-re van állítva, a távolban pedig így is "összerezonálnak" az élek. És ezt mindegyik játékban tapasztalom. Van valakinek ötlete? Az nvidia control panelben kéne állítani valamit?
-
-
Erdei88
veterán
Nem válaszolnék mindenkinek egyenként. Ezek szerint bennem van a hiba, hogy ami terméket megvásárolok azt szeretném ha hibátlan lenne.
A másik, jelen esetben nálam Asus 970 van. Akkor viszont nem kell a marketing bullshit sem."DIGI+VRM Super Alloy Power áramellátással
30 százalékkal alacsonyabb zaj és 2,5-szer hosszabb élettartamA méltán elismert DIGI+ VRM rendszer egy olyan, 6 fázisos tápellátás formájában lett megvalósítva, amely digitális feszültségszabályozókat alkalmaz a tápellátás zajának 30 százalékkal csökkentéséhez és a hatékonyság 15 százalékkal növeléséhez; kiszélesíti a modulációs tartományt és nemcsak látványosan javítja a stabilitást a referenciakártyához képest, hanem annál két és félszer nagyobb élettartamot is kínál."
Értem én, hogy bizonyos újításokért fizetek. De ne legyen már természetes, hogy cicereg.
Nem szeretnék itt flamet kelteni, illetve szembemenni a többséggel.
Nagyon sok mindenben megalkuvó vagyok, de ebben nem. Ha nektek megfelel szívetek joga, de ne érezzem már magam szarul mert szóvá merem tenni -
HSM
félisten
válasz
t72killer #7564 üzenetére
HWiNFO-ban sem jobb a helyzet?
Furmark pont NEM jó, az szinte semennyire nem terheli a ramot.
Abból kiindulva, hogy a 280X-nél a hűtetlen ramos problémák miben jöttek elő, leginkább BF4-et tudok ajánlani erre. Az sok ramot eszik, és nagyjából használja is, bár a 290-esemen nem nagyon jelzett 30-40%-nál nagyobb átlagos memóriahasználatot a HWiNFO.
Kérdés, mennyire megbízható.
-
-
HSM
félisten
-
válasz
#Morcosmedve #7559 üzenetére
Igen. Sztem tegnap sikerült eltalálni az egyik chipet a lézerrel, és kb 65 fokot mutatott alapfrekin. Ha tuning alatt se megy 85 fölé, akkor nettó hülyeség levenni a backplate-et. Néha egyszerűen el kell fogadni, hogy jó a konstrukció
.
-
-
válasz
#Morcosmedve #7557 üzenetére
Az oldalon amit linkeltem ilyen bordácskákkal próbálkoztak:
, kb 8200MHz-ig jutottak, de azt írják, nem a hőség a fő probléma, hanem hogy ezen a szinten már nem kapnak elég kakaót a ramchipek.
-
HSM
félisten
válasz
#Morcosmedve #7555 üzenetére
Vagy talán egy sima venti megfelelő helye4n, hogy befújjon a backplate és a hátlap közé, ha van elég hely.
Az infrás mérésekből látszani fog, van-e értelme. -
keIdor
titán
Nálam az MSi 980 szerencsére teljesen néma, de sajnos ez az ára az "olcsó" szegmensnek, majd a GM200-at biztos jobban összerakják, a GK110-el szerelt kártyákkal nem volt ilyen jellegű gond.
Persze, az biztos nem lesz 330€ környékén, minimum dupláját elkérik érte. -
válasz
joysefke #7549 üzenetére
Este ránézek
. Úgyis akartam hőfokokat mérni az infrával tuning alatt, végre kiderült, hol kell a hátlapi vram-chipeket keresni:
- a z egyik hátsót elvileg meg tudom mérni a backplate bolygatása nélkül.
Itt találtam ékes német nyelven némi ramtuning-infót.
-
Sondi1986
addikt
Egy kis GeForce_GTX_970_WindForce_3X teszt, sokan keretétek már: [link]
-
HSM
félisten
válasz
#35434496 #7550 üzenetére
A téma a cicergés volt, hogy igen sokféle lehet, ez pedig itt is ON, sőt, főleg itt ON. Nekem a piros oldalról vannak tapasztalataim, azért azokat hoztam fel példának. De nagyon szívesen meghallgatnám, a leírt 280X hanghoz képest milyen hangon cincog egy 970.
Amiket Youtube-on találok ott elég széles skálán mozgó videókat találni a szinte kussolótól kezdve a fenyegetően üvöltözőig mindenfélét, mindenféle márkából.
-
törölt tag
Szerintem akit nagyon zavar az csináljon egy vga ciripelős topikot.
nv topikoban az a téma, hogy mennyire cicergett a 7970 lightning vagy 280x toxic, 290? Szerintem be lehet ezt itt fejezni.
-
joysefke
veterán
válasz
t72killer #7432 üzenetére
Ha valakit érdekel, tudok csinálni teljes gép fogyasztási méréseket és ha vki hasonló konfi alatt tud mérni (konfim az adatlapomon), tudunk downclock+undervolt adatokat összehasonlítani.
Ez engem érdekelne:
Tudsz esetleg 2 db olyan teljes gép-fogyasztás mérést csinálni, hogy
1 ,a procit és a VGA-t alapon hagyod
2, a procit nem, de a VGA-t húzod?Előre is köszi
J.
-
HSM
félisten
válasz
Sondi1986 #7547 üzenetére
Igen, pont erre akartam célozni.
A 280X Toxic tényleg tücsök hangú volt, mélyebb tónusú, nem túl idegesítő frekvenciájú, és nem túl idegesítően váltakozó, nem is túl hangos, simán megszoktad, és nem zavart, szerintem zárt házból már nem nagyon jött volna ki. (Nyitott házban volt a fejemtől kb. 30cm-re.
)
Ehhez képest a notim töltője gyorsan váltogatja a hangját, annak a ciripelése már-már egy gyorsan váltakozó frekvenciájú, magas tónusú sípolás, na az horror, ha kiszúrod.Szerencsére 40-50cm-ről már nem hallani.
No, meg amikor már olyan hangos, hogy 3 méterre a géptől hallani, ahogy néhányaknál a topikból is előfordult, na az azért nagyon durva... -
Sondi1986
addikt
Nekem ezen kívül cicergős kártyám nem volt, 7970 Lightning is csak akkor cicerget mikor 1,35mV 3d márkban teszteltem, de lehet hogy a táp cicergett.
De a HD6950 ref. hűtő hangját is elviseltem max hangosítottam a játékon.
Pesthez képest én is vidéki vagyok, tudom milyen a tücsök hangja mivel kertvárosban élek.
De amit ciripelésnek hívnak, inkább valamiféle sípolás. -
HSM
félisten
válasz
Sondi1986 #7543 üzenetére
Ezen nem segít a vidék. Falun nőttem fel, közel az erdőhöz, rengeteg tücsök volt nyaranta, de azoknak egész más hangjuk van. Azt simán el tudom viselni, nem zavar. De amikor egy VGA vinnyog jobban kelleténél, annak klasszisokkal idegesítőbb hangja tud lenni. Természetesen itt sok faktorral kell számolni, nem minden kártyán egyformán zavaró, ha hangosabb. Pl. a 280X Toxic-ok is némileg cincogósabb típusok voltak, mint a simák, de nem volt számomra zavaró a hangja, a Lenovo T410-em töltője nagyságrendekkel halkabb, de ha véletlen meghallom a cicergését, attól a falnak megyek, szóval mindig jó messzire teszem magamtól, úgy jó.
-
törölt tag
Ha már Zotac,nemrég fogtam egy ilyet a kezemben [link],de nem igazán tett rám jó benyomást ( olyan nyeszledmény az egész )
,ettől persze még akár jó is lehet.Nem hoztam el,még vergődök,pedig 0% THM el hozzám vágnák,havi 9€ törlesztőrészlettel.
-
HSM
félisten
válasz
Erdei88 #7524 üzenetére
Azt felejted el, hogy a 100 000 forintos VGA jelen esetben nem az építése miatt 100 000, gondold végig, kis TDP, a kis TDP-nek megfelelő kis egyszerű, általában olcsó VRM, 256 bites olcsó NYÁK, semmi extra hűtők, és mégis 100K. Amit megfizetsz, a kis fogyasztás és jó sebesség, megveszik ennyiért a népek, tehát el lehet adni ezzel a minőséggel. A 980 majdnem ugyanez, csak mégdurvább árcédulával. Az tuti. hogy valaki hatalmasat kaszál ezekkel a karikkal, és ha tippelhetek, akkor az Nv.
(#7533) t72killer: Ha ez a helyzet, eléggé elszúrta az Nv. A 290-em esetén is hasonló terhelésváltások lehettek, sőt, elvileg nagyobbak, mégis gyakorlatilag elhanyagolható volt a cincogás, amit produkált terhelésre, még a win élményindex alatt is alig lehetett hallani bármit is. Azt is csak levett oldallappal és közel hajolva, pedig nekem aztén halk volt a gépem a többi része.
(Csak SSD, passzív táp, szuperhalk CPU-hűtő 400rpm-en, és szuperhalk 2db 18cm-es 700rpm házhűtő.)
-
Sondi1986
addikt
válasz
Attix82 #7532 üzenetére
Attix82 Nv mindig nagy haszonnal dolgozik. Mondjuk engem meglepett a GTX980/70 árazása.
Evvel inkább az AMD nyakát irtóra megfogta, mert a R9 290/X nem bírja már lejjebb vinni az árát mivel nagy a GPU, drága nyák, és a gyártók a profit hiányában nem fognak tőle vásárolni GPU-t.De a Nv-nek meg sietni kell mert lehet hogy megtörik a sikere ha kiadják a HBM memóriával szerelt AMD kártyákat jövő év elején.
Addig kihozza a GTX960 esetleg még 28nm-en a GTX980TI-t.
-
Sztem ez a része elég mélyen van, spéci BIOS kéne hozzá.
Ahol tipikusan előjön a nyávogás, ott nem nagy a terhelés, ill valami trükközés van! A többszáz fps, amit a menük zéró tartalomváltozással kiprovokálnak, az kétlem, hogy a valóságban sok feladatot adna a VGA-nak, kvázi egyszer azt hiszi a GPU, h sokat kell dolgoznia, aztán 1 mikrosec-kel később rájön, h kamu az egész és uazt a frame-et kell kitolni, mint 1-2-3 lépéssel előbb.
Kérdés azokhoz, akik megtartották a harci tücsköket: próbálta már valaki kifüstölni őket tartós terheléssel?
#7540, 41: ez érdekes, elb@szarinthatták a rendszer hangolását, fordítva kéne lennie...
-
törölt tag
Galax 970/980-as kártyákat miért nem lehet Mo-n kapni? Pedig a HOF brutális.
-
válasz
Sondi1986 #7531 üzenetére
Nevetni fogsz
Hiába a sok csilivili, bikaerős tápáramkör, stb, cincog. A tücsöktopicban rámutatott egy kolléga, hogy az extrém agresszív energiatakarékosság, ami 2nagyságrend között rángatja az áramot a tekercseken, az okozza a nyavíkolást. Emellett persze számít a táp (ha lesz időm, kipróbálom másik táppal a cuccost) - lévén ez áll az egyenlet másik oldalán. Ráadásul elképzelhető, hogy egy szuper táppal inkább cincognak a tücskök, lévén az gyorsabban tudja adni a hirtelen szükséges Amperugrást, mint egy ratyi, gépleégetős darab.
Én maradok a gigánál, az én lelkivilágomat jobban megnyugtatja a szuper hűtés és a combos tápáramkör, mégha élményindex és 140fps felett némilieg morog a kari.
Ja, kérdés: hol vannak a g1 hátulján a vram chipek? mert méregettem infrahőmérővel mindenfélét, és amit a backplate nyílásain keresztül látni lehetett, semmi sem volt furmark alatt melegebb 65 foknál.
-
Attix82
addikt
válasz
Sondi1986 #7530 üzenetére
Figyelj nem az a lényeg mennyibe kerül. 110ks VGA olcsó alkatrészekből.
Van mondjuk 3 márka.
Asus 110 k cicereg
MSI 111k cicereg
Noname 120k nem cicereg.Melyiket vennéd? Az Asus és az MSI is megfelel az előírt decibelnek, így nem hibás.
Sose azt kell nézni mennyibe kerül, mert nem tudjuk, hogy a 110ks VGAnak mennyi a hasznuk. Lehet csak 3 e ft olcsósítva is.
-
Sondi1986
addikt
válasz
Attix82 #7527 üzenetére
Mért a 100k az nekik olcsó?!
Olcsó szegmensből épített nyákra épül a GM204 és cicereg, sok embernek igaza van, ha tényleg annyira visít ahogy leírják akkor én is vissza vinném, mert nem azért adtam ki ennyi pénzt.
pl. a R9 290 nyákja 512bit-es több fázis is található rajta, egy szóval jóval drágább a nyákja, még is olcsóbban adják.De az én GTX970-em ép hogy cicereg terhelésnél, ráadásul játéknál vagy füles van rajtam, esetleg a hangfal nyomja el a cicergést.
Különben valakinek van ilyen példánya: [link]
a hátulját elnézve elég paraszt vakítós. -
Garsza
veterán
helló! Feltelepítettem az ACU -t és nem akar indulni a játék. A program működése leállt hibával mindég kidob. A DX et próbáltam frissíteni, játék fileket ellenőriztettem uplayvel de nem segített. Win8.1 x64 van. Tud esetleg valaki segíteni.
-
bandi0000
nagyúr
-
Erdei88
veterán
válasz
bandi0000 #7521 üzenetére
100 ezer forint környékén, ami szerintem rengeteg pénz, ne ciceregjen, sípoljon, zenéljen
Itt nem egy olcsó kínai másolt termékről van szó. Jelenleg az NV legerősebb egymagos kártyai közé lehet sorolni. Tehát számomra elfogadhatatlan, mindenféle nem kívánatos "mellékhatás"
Ezért is vittem vissza az első 970-em -
válasz
Sondi1986 #7520 üzenetére
Énis tippelek, hogy alaposan meg fogják nyírni a 960-at, SzVSz az 1280/192 variáns valószínűbb. Főleg, hogy a nagyobb vágással a legselejtebb GM204-eseket is jó eséllyel ki tudják söpörni a gyárból.
Piacpolitikailag: a 770 és a 760 között ~25% különbséget hagytak, sztem ez nem lesz kisebb a 970/960 viszonylatában sem, sőt, inkább a 770 szintjére belőtt karira számítok (=970 mínusz 35%, azaz még az 1280 shader is optimista előrejelzés).
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Erdei88 #7519 üzenetére
persze hogy van, valamelyik csinálja valamelyik csak halkan, ha belegondolunk a 9XX széria kurva jól sikerült eddig, teljesítmény, fogyasztás, hang, sőt még árban is, csak ugye ez a kis cincegés van, persze én se akarom hogy cincegjen de ettől eltekintve egyenlőre nagyon jó vétel
-
Sondi1986
addikt
válasz
ingalls #7516 üzenetére
A GTX980 egyáltalán nem éri meg, pedig az nv minden elkövetett hogy nagyon messze kerüljön egymástól a kettő kártya 384 magon tiltott le, hogy ne kövesse el azt a baklövést mint a GTX680 és GTX670-nél volt.[link]
Kíváncsi leszek hogy a GTX 960-on mennyi mag lesz aktív, szerintem 1280, de lehet hogy 1408. 192bit-el megspékleve.
-
bigdigit
addikt
Annyira téma ismét a cicergés már gondolkozok rajta a G1 után vissza viszem a Strixet is. Pénteken lejár a 14 napom. Csak mit hozzak helyette?
-
Az aktuális (5.25-ös) Precision-nek van ellenjavallata? A leg"frissebb" Afterburner elég régi, még 970/80 előtti (szeptember eleje). A legújabb precision meg mégiscsak novemberi verzió...
-
bandi0000
nagyúr
Amúgy ugye most én is rendeltem kártyát kaptam hozzá kupont, ha véletlen ez is olyan rossz lesz mint az első akkor vissza kell adni? Bár az ajándék ami az árban nincs akkor elvileg marad
-
Asbee
veterán
-
Nem hallottam róla, hogy G1 tulajok panaszkodnának, hogy nem bírja a vram a hajtást. Itt is simán felkapták 8GHz-re. Sajna az infrahőmérőm túl nagy mérési pöttyel dolgozik, nemigazán tudok belesni vele a backplate alá, hány fokos a vram chip...
-
-
ffodi
veterán
válasz
t72killer #7498 üzenetére
Igen, ezt mondom én is.
Szerk.: Inkább az "alulméretezett" tápkörre lehet jellemző.
Sondi1986:
Pont hogy kisebb (és lassabb) a hőingás. Példának okán: idleben mondjuk 55 °C a GPU, terhelve bekapcsolnak a ventik 60 °C-nál és tartják mondjuk 60-65 °C között. Ha nincs már terhelés és elértük a gyárilag definiált X hőfokot, akkor kikapcsolnak a ventik és a kártya lassan hűl vissza.
A kártyákon általában 1 vagy 2 VRM szokott lenni, a 6db az a fázisok száma, amire te gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GT 1030 2GB LP OC
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest