Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
FC4 gépigény, nem tűnik annyira vészesnek, aztán majd jön a valóság.
-
swado
tag
Persze, nem gond! Csak írd le légyszi mire vagy kíváncsi, mert nem vagyok belemélyedve a témába. 3dmark-ból csak a 11 van meg, ezenkívűl Hwinfo és afterburner van a gépen. Jha, 108k volt.
Valamit beszéltetek korábban erről a regisztrálásról, hogy később gondot okozhat a kártya eladásánál. Meg tudnád mondani, hogy volt ez pontosan?
-
Mate
nagyúr
Szerintem regisztrálsz gf oldalán, beírod a kódot és ott választhatsz. Legalábbis eddig nv és amd is így csinálta.
Meg is van, ide kell beírni.
-
Garsza
veterán
Helló. Az imént adtam le rendelésem az Iponnál de rendelés közben nem volt rá lehetőség hogy kiválasszam melyik Játékhoz kérek kupont ez a dolog hogyan működik?
-
ÁdiBá
veterán
Aki 1 hónapja vásárolt GTX980 azok miért nem kaptam kupont?!
Hozzám csaphatnák...Fel vagyok háborodva! Írok is az nvidiának, hogy a régi vásárlókkal való tekintettel MOST küldjétek a kuponjaimat.
-
brumi1024
veterán
Referencia hűtős 980-ról mi a vélemény? Az igazat megvallva tetszik, hőfokra, hangra milyen? Érdemesebb inkább egyedi hűtőkben gondolkozni?
-
törölt tag
AC és FC4 engem is érdekelne.
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Ha jól tudom akkor a GTX 980M a legerősebb mobil GPU jelenleg a piacon.
Mivel szeretnék venni egy kicsi de erős barbone gépet ( monitor,bill,egér nélküli ) ezért nézelődtem kicsit a neten.
Ezt a Zotac ZBOX EN760-as modellt találtam.
Tudtok esetleg hasonló gépről ami erősebb mobil GPU-val van szerelve ?
Mert én sajnos nem találtam.
-
shteer
titán
válasz
Marmonkanna #6114 üzenetére
890 Ft valoban nem olcso. Egy 110k-s kartya mellett mar nagyon megterhelo lehet.
Mindig meglep, hogy ebben a kozegben is elofordulnak eletkeptelen egyedek.
-
-
ÁdiBá
veterán
Engem is érdekelne az FC4 és az AC.
Tépjek sorszámot? -
swado
tag
mate3553 EVGA 04G-P4-2974-KR GTX970 4GB GDDR5 SC PCIE, Egy AC Twin turbo 3 megy rá, alapórajelekre visszahúzva. Csend mindenek felett!
Már csak az a kérdés, hogy ciripel-e?
Engem AC kupon érdekelne.
-
válasz
t72killer #6162 üzenetére
Elvégeztem a házifeladatot, megtépve 280W fölött is ehet egy 970, szóval kb 600W-os tápot fogok szerezni.
-
h1mpi
félisten
ha valakinek nem kell a Far Cry 4 kupon írjon privit
-
Kérdés: mennyit fogyaszthat egy rendesen meghúzott 970? Az ideális táp megvételén gondolkozom, de nehéz belőni. Már tiszta sor, hogy az egy és 2karis rendszer más műfaj, szóval el kell döntenem, h akarok-e a jövőben SLI-t (nem).
Azt a tápot keresem, amit kb 80%-ra terhelne le a teljes rendszer húzott proci (4770k@4.8GHz) + húzott VGA + max terhelés (full CPU+VGA burn) mellett. (ha a watt megvan, húzok a tápos topicba)
-
aviator
tag
válasz
Sz.Miki #6148 üzenetére
Akkor most szépen neked fogják adni a Csibuka kártyáját újként!!
Gondolkodok, hogy hol kéne vásárolni...van valami tipp esetleg (akár privibe is)? Van még olyan bolt, ahol viszonylag kis eséllyel kapok visszavitt kártyát újként? Gondolom ha van egy boltban visszavitt kártya, akkor azt szó nélkül odaadják az első arra tévedő szerencsétlennek? Vagy vannak korrekt boltok is?
-
viktor82
őstag
válasz
zegi_norbi #6135 üzenetére
Azt vedd amelyikre több a gari nekem msi van
-
aviator
tag
MSI kártyáknál mi ez a matrica dolog?
Bocs, hogy itt értetlenkedek biztos volt már róla szó, de most olvastam, hogy valami matricát el kell távolítani a ventilátorról, de úgy, hogy ne legyen baja a ventilátornak. Mesélne erről valaki pár sort?
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Sz.Miki #6152 üzenetére
Az a baj hogy mindhárom remek game és pénzéhes mindenki szóval nem lesz egyikse tradertől 3500ft-ért mint anno a Black Flag és amd-s társaik
brumi1024: Ezer éve lehetett tudni hogy ezek nvidiás címek 1000% volt hogy jönnek majd kártyákhoz mint eddig szinte minden.... a türelem game kupont terem
-
Crytek
nagyúr
válasz
gainwardgs #6149 üzenetére
Nyilván nem! De ezek láttán 9xx-et semmihez.Ennyi pénzért 1 game-el szúrják ki a szemem nem érdemlik meg a pénzem.
A GTA 5 amd-s lesz és elvileg ha Abu85 nem hazudott 280X-el promozták hogy hol és kik nem tudni ezt csak ő állította.
#6152 Sz.Miki: Így jár aki összevissza kapkod
-
Sz.Miki
őstag
Akkor most szépen neked fogják adni a Csibuka kártyáját újként!! Amit így már max hardveraprós nyomott áron adhatnának el..
ÉN lassan már nem merek vásárolni, mert előbb utóbb biztos valakinek a letesztelt kártyáját vagy alkatrészét fogom megkapni, karácsony után brutál mi lesz...
(#6146) csibuka85: Azt ne hidd, hogy a 8gb-os változat megváltás lesz! Nem tudok olyan alkalmazást mondani ami igényelné ezt a memóriaméretet. Ami talán hoz majd előrelépést, ha lesz 980Ti.
(#6149) gainwardgs: Itt meg majd az lesz a probléma, hogy megtelik a sok ram gta V-tel de a kártya maga kevés lesz hozzá
-
Crytek
nagyúr
Na megérkeztek iponra (vagy gondolom más helyekre is)
980-970-ekhez The Crew v. FarCry 4 v. Assasins Creed Unity kupon válaszható.
Ennyi pénzért basszus amd 3 game-et is ad ezek megy csak 1-et. Pff így nem is veszek -
csibuka85
őstag
Szia swado , csak azt szeretném mondani hogy én Tegnap vittem vissza az EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 kártyámat mert nem voltam megelégedve a teljesítményével sajnos. Játékokban sem hozta amit vártam és tesztekben meg főleg nem sajnos , de talán kárpótol érte a 8 gigás verzió ha megjelenik
Remélem Neked több szerencséd lesz az EVGA-val mint nekem 11.700 pontot kapot firestrike-ban alapon. 16.000 pntot 3d mark 11 ben. 60.400 pontot 3d mark vantage-ban. Játékokban meg jóval kevesebbet mint az MSI és az ASUS.
-
Sz.Miki
őstag
Megjelentek a kuponok
970 és 980-nál is.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
zegi_norbi #6129 üzenetére
Az csak a port fogja. Én szabadulnék az összes dobozomtól.
-
zegi_norbi
tag
Sziasztok!
Új gépet szeretnék venni 7 év után és a videókártyák terén kicsit elakadtam
Eddig Radeon volt nálam, de a gtx 970 mellett döntöttem, ár/értékben szerintem eléggé jó.( a 980 szerintem nem éri meg)
A listámon ezek vannak: Asus strix gtx 970
Gigabyte gtx 970 g1 gaming
MSI gtx 970 gaming 4G
Zotac gtx 970 AMP! ExtremeZotac:
A 4 kártya közül ez a legerősebb, viszont nem ismerem annyira ezt a gyártót, megbízható-e, hangos-e (mi számít hangosnak?) ez a kártya.Gigabyte:
Szintén elég erős kártya, erősebb mint az MSI vagy ASUS, csak olvastam itt, hogy eléggé hangos mikor beindul.MSI:
Teljesítményben csak az ASUS-nál jobb, viszont megbízható és jó minőségű kártya.(már csak az MSI-ből kiindulva is)ASUS:
Leginkább ezt venném meg. Igaz, ez a "leggyengébb" a 4 közül, viszont a DirectCU technológia elég komoly érv. Bár nem tudom, hogy ilyen kártyák esetében mi számít hangosnakÖsszegezve az egészet, az ASUS-t venném a legszívesebben, de a Gigabyte erősebb, a Zotac viszont még ennél is erősebb + szeretném, ha pár évig azért tudnám élvezni magas szinten a játékokat
Előre is köszönöm a segítséget
-
jani04
aktív tag
válasz
zegi_norbi #6133 üzenetére
A mai játék terjedelmek mellet én inkább maradok a kuponnál.....
-
Televan74
nagyúr
válasz
zegi_norbi #6129 üzenetére
Dobozos AC.U.
Ma már a kuponnak is örülni kell.Mint kiskutya a farkának. -
zegi_norbi
tag
Kár, hogy csak kupont adnak egy ilyen kártyához
Dobozos AC Unity jobb lenne mellé
-
" a procinak ennyi a vége sjnos ha rakok vizet hanem... " - ha közvetlen ráöntöd, biztos megéri a végét
A 970 is fog veszíteni az értékéből, ne aggódj. A most extra befektetett 50k-ból mondjuk 20-at tehetsz majd rá arra a bizonyos sörösdobozra
Saját véleményem, hogy ha nem épp a gépfejlesztős hobbi a cél (mint sokunknál
) akkor teljesen felesleges azon tépődni, h mi lesz 1 év múlva. 1 év múlva lehet veszel egy 4k monitort és dobhatod a kukába a 980-at. (És mivel sok lesz a 4k-zó, sokan fogják a mai karikat kukázni). Ja, és nem laptopot adsz el majd, hanem asztalit, amiben ha a vevőnek nem tetszik a VGA, de az alap igen, akkor is megveszi.
-
Reggie0
félisten
Na, ha minden jol megy, penteken beszallok a klubba egy giga 980 reffel.
-
daveoff
veterán
Csak úgy megjegyzem, hogy a tuningolt 7990 kártyám teljesítményét (ami lényegében 280X CF) verem a tuningolt 980-al...
-
zaja8
aktív tag
válasz
t72killer #6123 üzenetére
Minden játékot elvisz FHD-ban, cask azt is néznem kell, hogy ha egy év múlva akarom eladni, akkor nem kapok érte egy doboz sört...
A link amit küldtél az 4k én pedig FHD-ről beszélek, tehát az abszolút nem mérvadó, de azért köszi!Szerkeztéseset atnézve, lehet igazad van, bár a procinak ennyi a vége sjnos ha rakok vizet hanem...
-
Milyen játékot nem visz el fHD-ban a 280x
Amúgy % = kb 25-30% + ahogy írod is, még extra, a 280x-nél jobb tuningpotenciál - Hogy neked megéri-e, az aktuális játékélményed alapján kell kitalálni. Személyszerint én két esetben váltok: 1 pénzügyileg minimális bukó és jobb szolgáltatást kapok (ez fog most történni nálam, 290x->970 viszonylatban), vagy ugyan sokba kerül, de masszív a fejlődés (2-5-10x-es előrelépés).
Ha fájdalmasan kevés az FPS, akkor nyilván megéri fejleszteni, viszont akkor felmerül a kérdés, a +25-50% elég lesz? Mert 20 helyett 30fps nem olyan nagy segítség, amiért rohannék a boltba... Mondjuk itt egy AMD -> Nvidia váltás van, ami további kérdéseket vet fel: inkább AMD-s vagy inkább Nvidiás címekkel játszol?
#6120: Az a proci sokáig nem fog elfogyni, ne aggódj
Teszel rá egy kis vizet, megkergeted 4.8 körül és kiszolgálja az még az SLI-be kötött 980-asokat is
.
#6122: Hosszútáv-jól járás: itt arról van szó, hogy most rögtön ki kell perkálni 50 rongyot a cserére, ergo olyan eszement jól nem jár a kolléga, keményen fizet a teljesítménytöbbletért, kb annyit, amennyi a VGA-iparban megszokott (~30% extra teljesitmény, dupla ár). Ha kibírja még egy évig, a 280x-et akkor is el fogja tudni adni mondjuk 20-30k Ft-ért amire másik 20-30k-t (nem 50et) rádobva meglesz neki egy 8gigás 970, amiről még csak ábrándozunk.
-
zaja8
aktív tag
ÁdiBÁ & bandi0000 & Televan: Nem alapon használnám, hanem legalább 1500/2000mhz-en úgy meg elvileg hozza az alapon járó 980 szintjét, nem? Tesztekből nekem ez jött át. Ha meg így nézzük, akkor meg már akár 50%-al is gyorsabb lehet a 280x-nél. Jobb VGA-ra meg hiába várok, mert egy széthúzott 970-nél sokkal jobb VGA-hoz már a proci lesz kevés.
Szóljatok ha nem így van, lehet csak magamat győzködöm hiába.
-
Zoley3
tag
válasz
Marmonkanna #6114 üzenetére
Hát én is majdnem felkocsikáztam BP-re,ha nem cserélték volna a GTX970-et,de hála istennek rugalmasan megoldottuk az iponnal
Hát nem tudom ki hogy van vele,szoktam küldeni fogadni postán csomagokat és én amondó vagyok,hogy kicsit drágább csomagban küldve (érték biztosított,törékenyként kezelés) eddig sosem volt gond a szolgáltatásukkal,semmi sérülés és épségben megérkezett mind...és elvileg olcsóbb is a futárnál
Én így szoktam,ha valami gebasz van és vissza kell küldeni de nincs ingyen futár,levélkén meg biztosítás nélkül semmit -
Marmonkanna
tag
az a necces, hogy ha felkocsikázom bp-re, az 300 km benzinpénz, de a futár sem olcsó.
na de mindegy is, csak előre gondolkodtam. remélhetőleg nem cicergős, halk gtx 970-et fogok ki, már csak a döntést kéne megszülni, hogy asus vagy msi.
az msi még mindig azzal a "zseniális" matricával érkezik? -
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy a 280x-et leváltom egy GTX970-re. Abban kérném a segítségeteket, hogy szerintetek megérné-e az a "nemtudom hány" %-os gyorsulás az 50k ráfizetést?
Ahogy elnézem a legtöbb 970 megy 1500/2000-et alapfeszen. Itt már hozza a 980 teljesítményét ha jól tudom.
Így egy i5 4670k@4,3ghz elég lehet neki FHD játékra?Köszönöm!
-
shteer
titán
válasz
Marmonkanna #6099 üzenetére
Mitol lenne necces? Szamtalan futarszolgalat dolgozik ezert.
-
bandi0000
nagyúr
Amúgy valakinek akinek jó a feltöltése nincs kedve nyomni egy COD AW-t shadow playel, de nem youtubra felrakni, hanem tömörítetlenül inkább valami fájlmegosztós oldalra vagy mit tom én, kíváncsi vagyok a minőségre de a youtube nagyon rontja
-
daveoff
veterán
-
bandi0000
nagyúr
válasz
én 100km-ről bekocsikáztam inkább minthogy 2-3k+-t fizessek a postáért ami vagy oda ér vagy nem, mert én már a 10.nap körül voltam
-
torma1981
veterán
válasz
Az oda szállítás mindenképp fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest