Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Canon EOS DSLR topic
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1ZRRR
senior tag
-
blu79
addikt
válasz
Erdei88 #34373 üzenetére
Köszi neked is, valóban hihetetlen, én nagyon meglepődtem és örültem is, a paszta mennyisége hihetetlen sok, na meg a minősége is hihetetlen xar... ép mutattam a barátnőmnek hogy szinte olyan állagú mint a gyurma.... nem mintha annyira érdekelné
Én egy nagyon vékony filmréteget húztam rá az mx4 bőlGeneraL_XTX szerintem neked nincs is nagyon rá szükséged, inkább még ne bukd a garit, nekem nagyon szükséges volt... de a paszta mennyiségét és rossz minőségét még most is alig hiszem el
, lehet ez volt neked is a gond az Asus DC2 vel
-
blu79
addikt
válasz
Erdei88 #34263 üzenetére
Nekem az Msi 970 auto ventibeállítással 30-31 fok volt idle ben, álló ventikkel, ennyire jó a ház hűtés, pedig csak egy 12k házam van. És amint levettem az oldallapot felment a kártya hőmérséklete 38-40 fokra idleben, és mikor visszaraktam lement 31 re
, aztán mindez nyáron
-
Grafirka
őstag
válasz
Erdei88 #34258 üzenetére
Ilyen esetben en a haz szellozesen probalnek javitani , de termeszetesen elfogadom ha mas, maskepp latja.
A lenyeg hogy felpassziv kartyanak barmikor lehet ventiprofilt kesziteni de forditva mar kisse nehezebb.Az 50C az csak a lehetseges felso ertek miatt volt megemlitve , egyszerre tobb weblapt , flash, hardveres gyorsitas bekapcsolva , stb. Egyebbkent egy atlagosan hutott hazban ~22C szobahomersekleten az MSI 970 valahol 40c kornyeken mozog. Asus Strix is kb ugyanazt a szintet hozza.
-
oliba
őstag
válasz
Erdei88 #34263 üzenetére
Elnezest, hogy belepofatlankodok, de mi koze van a haz felfutese es a vga-n allo venti kozott? Ha megy a venti, ha nem, akkor is ugyan annyi ho keletkezik (venti fogyasztasa miatt kicsit tobb). H befuti a hazad, akkor uj haz fele kellene nezni, vagy par ventit beszerelni
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Erdei88 #31969 üzenetére
Azt elismerem, hogy nincs egy jól szellőző házam, mégis csak hangszigetelt na
De akkor hogy van az, hogy ugyanabban a házban, ugyanazzal a (ház)hűtéssel a Gigabyte G1 kategóriákkal jobb volt?
Hmm...? Tehát ugyanabban a tesztkörnyezetben, ha az egyik kártya magasabb órajelen hűvösebb (és nem 1-2 fokkal) mint a másik majd 100mhz-el alacsonyabb órajelen, akkor az nem a hűtés hibája?
De megnézhetjük arról az oldalról is, hogy ha egy VGA hűtő az optimálistól eltérő környezetben már sokkal kevésbé nyújt olyan jó teljesítményt, mint optimális körülmények között, míg a másik típusú hűtésnek a teljesítményét a környezete csak minimális mértékben befolyásolja, akkor melyik is a jobb konstrukció?
Ezt azért gondoljuk át még 1x
-
Stukker1987
senior tag
válasz
Erdei88 #31160 üzenetére
Nekem is Black van.
Nincs vele gondom. Normálisan szellőző házban,szerintem egyikkel sincs.
Valamivel jobb a hűtés a G1-en,talán még az MSi-n is,de ez csak durvább memória tuningnál tud előjönni.(vagy éppen nem mert arra egyik se való)
NYÁK minőségről nem tudok nyilatkozni,nem értek hozzá. -
-
Interceptor
addikt
-
Interceptor
addikt
válasz
Erdei88 #29552 üzenetére
Szerintem nem olyan vészes, és csak rövid időre esik le 50-re, de szerintem iszonyat imba ez a fluid fizika. Kipróbáltam fluid and gibs nélkül is és nagy a különbség. Főleg ebben a játékban ami a sérülésre is kivan hegyezve. Viszont van egy bug, utánaolvastam, hogy leveszi a memória órajelét 1500-ra ha ez bevan kapcsolva, és én magam is monitoroztam, tényleg így van sajnos. Talán ha javítják majd ez a bugot a sebeségre is jó mhatással lesz. Nem mindegy hogy 2000 vagy 1500.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
Erdei88 #29368 üzenetére
TDR, Experience anomáliák, mivel HTPC is a gép AV erősítőre kötve a 24hz sem volt probléma mentes. Néha még most is bugol és még mindig nem tökéletes. De legalább már nehezen észrevehető. Plusz a szarakodó hardveres gyorsítás a böngészőben egyes drivereknél... most minden fasza lekopogom. Szóval ugyanaz meg van mindkét oldalon. Egyébként a teljesítménnyel teljesen elégedett vagyok.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Erdei88 #28455 üzenetére
Esetleg egy robbantott képet a kettő összehasonlításáról lehet találni nekem nem sikerült.?
A black mennyire halk/hangos idle-ben? Illetve felpörögve sem hangosabb a strixxnél?
Hangra eléggé alergiás vagyok, emiatt érdekelne...MSI: azt olvastam nincs rajta backplate emiatt hajlik. A régi giga kártyám annyira hajlott ezmiatt mint az állat ez nemnagyon tetszik.
Szerk.: mondjuk az a nagy platni a memókon meg a vrm-eken tetszetős.
blu látom neked az van, van hsz-ed ahol kivesézed a karit? hőfokok stb.. hang... -
rayoliviero
veterán
válasz
Erdei88 #28421 üzenetére
Na, elszállt a Supernova 850 G2-m.
Búgott ez már új korában is, most pedig el is szállt.
KAMELOT: Én pedig pont azért vettem, hogy biztos minőségi, mert nagyon ajánlották a tápos topikban. Ezt még erősítette bennem, hogy a gyártó mer rá vállani 10 év garanciát, gondoltam, akkor biztos megbízható lehet, hát tévedtem. V700-at kellett volna vennem akkor.
A szervizben, ahol leteszteltettem, azt mondták, hogy megszüntették a forgalmazását, mert voltak belőle hibás darabok.Én meg még az Asus lapomra tippeltem, hogy biztos az a sz@r, az ment tönkre, mert egy 10 év garis tápról nem gondoltam volna, egy évesen, hogy az fog elszállni Főleg úgy, hogy minimálisan volt terhelve.
-
Ren Hoek
veterán
-
törölt tag
válasz
Erdei88 #28096 üzenetére
Hahaha
Yt-n van róla teszt, több nemesebb játékkal teszteltél, és nem igen láttam akkora különbséget, hogy megérje venni 980-at.
A másik azt hallottam hogy DX12 korszaknál, az egész vga Vramja ki lesz használva, de a 970-nek 3.5Gb-ig gyors, ha kihasználja mind a 4Gb, olyan lassulás lesz, hogy mindenki örömmel akarja eladni
Remélem lesz rá megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest