- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
A napokban frissítettem az nV drivert a legutolsóra, illetve hosszú idő után frissítettem az MSI Sfterburnert is. A shadowplay be van kapcsolva.
-Találkozott valaki újabban random újraindulásokkal az MSI AB miatt?
-Ha esetleg az Afterburner a ludas, akkor mivel érdemes enyhén tuningolni a kártyát? (feszezés nélkül)
Jimmy74:
Nekem MSI970 GAMING van, nagyon jó kártya, masszív és nagyon halk. -
joysefke
veterán
válasz
laychi #37270 üzenetére
Jó áron volt, jó áron meg hamar elmegy ennyi itt a tanulság...
200EUR-ért nagyon jó vétel egy custom hűtős modell /ha még a garit is tudod érvényesíteni/ az biztos, és megkockáztatom teljesen mindegy mit villant a Polaris én valószínűtlennek tartom, hogy a 970-nél jobb Polaris 200EUR alatt legyen majd boltban.
-
joysefke
veterán
válasz
Motion_Blur #37257 üzenetére
Ha az 1500-at bírja játékokban is, akkor az egy becsületes OC, de az 1620-tól még messze van (igazából a játék-stabil 1550 is ahogy néztem ritka mint a fehér holló).
Hogy a Gigabyte hűtés auton miért erőlteti a 60C-t 1800+ rpm mellett az nekem rejtély.
-
joysefke
veterán
válasz
Motion_Blur #37231 üzenetére
Alapból 1400-1407 MHz környékéra boostolnak, alapfeszen 1550-1620 között mennek.
levegővel?
-
joysefke
veterán
válasz
killerjohn #37191 üzenetére
Ha használtan veszed, akkor érdemes kipróbálás közben azt is leellenőrizi, hogy cicereg-e a kártya (bolti vásárlásnál értelemszerűen ezt max utólag tudod megtenni) illetve már jó előre megkérdezni az eladótól, hogy mi a helyzet a portékájával. Feltehetően elmondja, mert a helyszínen úgyis kiderül.
Korábban a GTX970 cicergéstől volt hangos a toplik, mára ez alábbhagyott, de az nem jelenti azt, hogy ne lenne valós a probléma és hogy téged ne zavarhatna (főleg ha halkságra is gyúrsz).
A lényeg, hogy legyen sok kiskergari, jó helyre, ne ciceregjen a kártya és ha halkat akarsz akkor eleve a megfelelő típusokat nézzed, akkor is, ha 1-2E HUF-fal drágább mint a gagyi hűtősek.
Hajszárító (ref) és rövid (mITX) hűtőset nem vennék. Hangos cserébe lassabb mint gyakorlatilag bármelyik aftermarket hűtős, 970.
Sok sikert!
üdv
J. -
joysefke
veterán
válasz
cyberkind #37134 üzenetére
alapórajeles i5-, vagy K-s verzió nem bírt el a 970-nel? Én is érzem néha (Witcher 3, GTA V) hogy kevés az i5 3550 és jobb lenne egy kicsit több CPU órajel. Mondjuk +1GHz
Nálam tegnap bejelentkezett valaki a 970-ért és a kérdésemre elmondta, hogy egy "6300-as procija" van.
Gondoltam biztosan i3-6300 (a leggyorsabb Skylake i3 hozza a régi nem top i5-ök teljesítményét (i5 2400 meg ilyesmi).
Mondom neki, hogy az a legalja ami mellé még beraknék egy 970-et.
Mondja, hogy még tunningolja is a procit.Végül kiderült, hogy nem egy i3 6300 hanem egy FX 6300 mellé rakna egy OC-s 970-et
J.
-
joysefke
veterán
-
joysefke
veterán
970 mellé betenni egy másik 970-et nagyon nagy butaság lenne.
-970-et megtartani (főleg ha friss) bőven lehet értelme, ha nem kártya nélkül akarod kivárni hogy a 1070 ára normalizálódjon...
-Ha kell az erő, akkor eladod a 970-et és veszel egy 1070-et helyette. SLI-vel csak a szopás lenne.Én úgy gondolom, hogy július előtt nem lesz 140-150E alatt a normális, nem-ref hűtős1070 kisker bolti ára.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Próbálgattam az MSI GTX 970 GAMING 100me kártáyámat, eddig nagyon meg vagyok elégedve, szépen muzsikált mind a Battlefield Hardline-ban, illetve most a Murdered Soul: Suspect is több mint szépen fut vele.
ezzel kapcsolatban az a "problémám", hogy Murdered Souls. Suspectben alapórajelen ilyen 150FPS-eket kapok (FHD+max) ami ugye értelmetlen pörgetése mind a VGA-nak mind a procinak (adventure játék, kontrollerrel játszom és nem kell benne célozni sem) Tehát szeretném valahogy leszabályozni a VGA-t, a következő problémáim/kérdéseim vannak ezzel kapcsolatban:
-(1)
Az nV driverben nem látok frame limitert (Catalystben volt) ami korlátozná a kiszámítandó másodpercenkéni képkockaszámot (nem összetévesztendő a V-Sync-kel). Én vagyok vaksi, vagy tényleg nincs ilyen?-(2)
Ha a játékban bekapcsolom a V-Syncet, akkor az FPS limitálódik 30-ra. (Nem tudom, hogy a TV-m éppen 50 vagy 60 Hz módvan fut, lehet az előbbi) Nos ez lehet a fürdetlen console pesantoknak elegendő, de én 50 vagy 60FPS-t várok el V-Syncben...-(3)
Van valami ökölszabály, hogy meddig lehet underclockolni a kártyát úgy hogy biztosan stabil maradjon? (Nem nagyon akarok kísérletezni) az ilyen játékoknak esetleg csinálnék egy profilt. Jelenleg -100/-100 on jár a kártya (core/mem) de így is bőven 100FPS fölött van folyamatosan.Köszi a válaszokat!
J. -
joysefke
veterán
válasz
GeneraL_XTX #29700 üzenetére
Nem értem mit vergődsz. Szar az a kártya ennyi. Vidd vissza gariba, vagy (a hiba ismertetésével) add el...
90-ért vetted, tehát minimális bukód lesz rajta. Az Asus-t nagyon szeretik aprón a népekBIOS-t ezen a kártyán is frissítettél? Biztos nem valami kókányolt bios van rajta emelt ventifordulattal?
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Ma este beléptem a klubba egy MSI GTX 970 GAMING 100ME -vel, ami egy MSI R9-270X GAMING OC-t fog váltani. Ha csupán annyira leszek megelégedve az nV-féle MSI-vel mit az AMD-félével, illetve ha a minőségérzetből lehet következtetni magára a minőségre is, akkor jó barátok leszünk vele. (No meg ha itt nem jön elő az az nV-féle bug ami miatt akkoriban megváltam a GTX 660OC-tól)
Ma este még nem volt időm kipróbálni, de ami késik nem múlik.
Gondolom ez már 1000x lerágott csont itt, de nekem jó rég óta nem volt nV kártyám, Maxwell meg mégúgy sem, tehát nagyon hálás lennék, ha valaki röviden tömören összeszedné nekem az alábbi infókat:
-(1)AMD kártya utá kell valamiféle hókuszpókusz mielőtt berkaom az nV kártyát, vagy elegendő egy sime CCC-driver uninstal? Windows-t csak plattformváltáskor szoktam újrahúzni, ezen most sem akarok változtatni.
-(2) nV driverből milyen komponenst kell felrakni, mit nem érdemes, jó a default install? (Catalystban van egy csomó szemét)
-(3)Melyik a leghasználhatóbb processzorfüggetlen 3D tesztprogram, ezzel kb mennyi pontot kéne kapni alapórajelen? Melyik játékok jók stabilitástesztelésre?
-(4)Alapfeszes tunningra melyik a legjobb progi, ami nem akad össze a Geforce experience-vel (ami beállítja a játékokat) illetve az nV féle felvevőprogival?
-(5)Ha feszt akarok állítani, melyik progit érdemes használni?
-(6)Ha nincs kedvem sokat tesztelgetni, kb melyek azok az órajelek, amelyeket 80% hogy stabilan fog vinni?
-(7)Mi a tapasztalat, feszültség terén hol van a sweet spot, ahol kés többletfogyasztásért cserébe még jelentős teljesítménynövekedést kapok?
-(8)További tippek?
előre is köszi!
J. -
joysefke
veterán
Köszi srácok, úgy tűnik holnap belépek a klubba..
J.
-
joysefke
veterán
válasz
#Morcosmedve #29421 üzenetére
egy ilyen számlamásolat kerül valamibe?
Nem vagyok otthon a susmus meg áfaspórolás dolgokban. Ha a gyártyához van érvényes kiskergari, akkor mi lehet az oka, hogy az eladó nem rendelkezik az eredeti számlával? Nem értem, mert nekem minden cuccomnak megvan az eredeti számlája is...
J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
GTX 970-es videókártyát szeretnék venni használtan, de a tulaja azt mondja, hogy megvan a kiskereskedésbe szóló garilevél, de az ÁFÁs számla nincs meg. Ez mennyire gáz nekem?
Ha majd én is el akarom adni a kártyát, mennyire fogja ez lenyomni az árat amit kérhetek érte?
üdv
J. -
joysefke
veterán
válasz
#85552128 #29394 üzenetére
Tehát ha jól értem, a VGA driver azt hazudja a játéknak hogy a monitornak nagyobb a felbontása mint ami játéknak támogatnia kell ezt a nagyobb, virtuális felbontást, ezen történik a renderelés, majd a driver visszaskálázza a képet a fizikai felbontásra.
Mondjuk nem evidens, hogy egy majd 10 éves játéknál gondot fordítottak arra, hogy valaki majd 4K felbontáson akarja futtatni 10 évvel a megjelenés után...
J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Az Nvidia DSR feature működéséhez mire van szükség (illetve lesz szükségem, ha végre veszek egy kártyát)? Kell támogatnia a monitornak illetve a játéknak?
Most éppen a Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer-rel játszom, a következő pedig valszeg a Lara Croft and the Temple of Oziris lesz.A TV-m FHD.
meg tudná valaki mondani, hogy a marketinganyagon melyik játékból látunk jelenetet? Piszkosul jól néz ki.előre is köszi!
J. -
joysefke
veterán
válasz
Jack@l #29382 üzenetére
ehh..
idézek a cikkből:
AMD is obviously jumping onto this a being HUGE and they quickly prepared a PDF slide presentationaz AMD mostanában pontosan ennyit szokott csinálni: slide presentation-t. A slideshow-kat csak néha néha szakítja meg egy konkrét új termék bemutatása, aztán ha mégis csak bemutatnak valamit, akkor azt kombinálják egy slideshow-val, és így kapunk egy AMD féle paper launchot. (most a Nano).
J.
-
joysefke
veterán
válasz
nagy.matyika #29288 üzenetére
Én ammondó vagyok, hogy a videókártya van értem és nem fordítva. Ha a saját kényelmem és a VGA hűvössége között kell választani, én mindig a saját kényelmemet fogom választani és nem fogok süvítő ventik mellett űlni.
Ha normál használat mellett akkora hőingadozásokat produkál, hogy félni kell, hogy a NYÁK forrasztott komponensei kibírják-e, akkor én azt mondom menjen csak tönkre, és ha már tönkre akar menni, akkor menjen gariidőn belül tönkre, ergó terhelni kell, hogy időben kijöjjön a hiba.
J.
-
joysefke
veterán
válasz
kovsol #28718 üzenetére
Hali!
Leszabályozott ventiprofillal/BIOS-moddal idle mennyit pörögnek a ventik a G1-eden?
-így van hangja?
-le tudod 20% alá vinni a ventifordulatszámot?
-BIOS-ból próbáltad idle teljessen kikapcsolni a ventiket?Jelenleg MSI GTX 970-et keresek, de nagyon szívesen vennék Giga G1-et mert hát annak a legerősebb a hűtése, csak ne lenne gyárilag elszúrva a ventivezérlése az indokolatlan ventipörgetéssel...
előre is köszi!
üdv
J. -
joysefke
veterán
http://hardverapro.hu/apro/msi_gtx_970_gaming_4g_6
Sziasztok!
ez a hirdetés rendben van? Nem zavar, ha nem lesz meg 1-2 héten belül, most egy online kártyajátékkal és a NWN2-vel játszom szabadidőmben, bár a Witcher 3-ra már fenem a fogamat
Nyugtassatok meg, hogy W3-ban már megoldották, hogy NV-n is lehessen csökkenteni a tesszellációt...
üdv
J. -
joysefke
veterán
válasz
BomiBoogie #28083 üzenetére
BIOS-moddoltad a kártyát? Úgy mennyire lett halk idle/load?
-
joysefke
veterán
válasz
davidsone #27710 üzenetére
Nem túlzás, írtam is: kettő darab SSD került hozzám (eggyet vettem: 840 (basic), egy céges: 840 EVO) mindkettőnek baja lett (az első beszart, a második a lassulást produkálja), illetve az elsőt gariba cserélték, a cserepéldányt kibontás nélkül eladtam a kollégámnak, majd az nála szart be.
Vagyis kettő lett fizetve, de ezért az árért három hulladék terméket kaptam: kettőből három...
-
joysefke
veterán
válasz
HESOYAM1111 #27690 üzenetére
Én nekem nincs 970-em, de rendszeresen olvasom ezt a topikot, a Samu 840 SSD-vel viszont van tapsztalatom, szóval engedd meg hogy belekotyogjak: Nekem személyesen 2db 840-es Samuval volt negatív tapasztalatom (kettőből három volt szar). Ezek egy
- Samsung 840(basic) /gariban cserélték, majd a bontatlan cserét továbbadtam, az új tulajánál meg ugyancsak beszart/
-illetve egy Samsung 840 EVO voltak, (EVO-t kénytelen vagyok a munkahelyi gépemben még mindig, belassulva használni)A Samut kerülném, ez a lényeg. OCZ már lejáratta magát, azt is kerülném.
Jelenleg Crucialom van az otthoni gépben (mx100, már kifutott), ha egy M550-es Crucial SSD-t meg tudsz olcsón (256 GB 30 körül) csípni az tök jó lenne érte, egyébként konzumer vonalon asszem az MX200 az aktuális szériájuk.
J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Itt arról a Geforce Experience-ről beszélünk, amely az Nvidia által létrehozott adatbázis alapján állítja be a konkrét VGA számára legmegfelelőbb beállításokat (amelyek mellett még játszható a játék)?
Prohardver a tanúm, nem vagyok NV-fan, de ha a következő kártyám Nvidia alapú lesz, akkor ez a funkció egy fő szempont lesz számomra a vásárlásnál. Az AMD erre a célra fejlesztett appja amikor utoljára próbáltam egy kalap szar volt, NV oldalon meg (akkoriban) azt tapasztaltam szépen megtalálja nekem a sebesség és grafika közötti legjobb kompromisszumot.
Számomra elég illúzióromboló, amikor egy új játéknál az első pályán egy órát tökölök a legjobb beállítás keresésével, amit a második pályán lehet újra butítani kell. Ez elég rendesen rontja az immerziós faktort.
J.
-
joysefke
veterán
A 40 fps-es kérdéssel nem hitvitát akartam elindítani, hanem csak tudni, hogy megvan-e. Számomra egy kontrollerrel irányítós single player TPS-RPG esetén a stabil, mikrolaggmentes 40 FPS általában elég szokott lenni, bár a többre törekszem. (TV-n játszom, amely támogatja az 50Hz-es megjelenítést, nekem ez elegendő egy single player TPS-re. Ha a videókártya ki tudja tolni az 50-et akkor már képtöredezettség sincs.)
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a negyvennél jobb az ötven, az ötvennél a hatvan, a hatvannál a 75, a 75-nél a 144 etc, legalábbis, ha stabil FPS-ről van szó és nem a következő szülinap számáról...
Na akkor a kérdés Asdak:
Azért játszhatatlan neked a Witcher3 40 FPS mellett mert sokkal jobbhoz szoktál, vagy azért mert 970-el mikrolaggos és meg-megakad egy pillanatra, amit a mégnagyobb átlag FPS-sel kell kompenzálni?J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
-(1) Witcher 3 mostanában hogy fut FHD-n mellett a 970-en?
-(2) A hajszimulációs és tesszellációs problémák már megoldódtak?
-(3) Ha bekapcsoltok mindent, akkor is megvan a stabil 40FPS?J.
-
joysefke
veterán
válasz
#16729600 #20573 üzenetére
Én azon kisebbség közé tartozom,aki szerint nem vesztettél semmit,hogy nem játszottál a sorozattal.Én az előző részekkel 10 percet tudtam játszani, annyira nem érintett meg a játék.
Hát a téma engem sem fog meg, igazából a nyilt világos vackokkal úgy általában nem vagyok kibékülve (bár a Fallout 1-2 nagyon jó volt) itt is csak a nagy hype-ra meg a 4K állóképekre figyeltem fel.
(Én a olyan játékokat szeretem, amilyekben feszes sztorivezérelt narratíva van és nem kell fél órákat bolyongani)
ha szabad kérdezni te miket játszol a 970-en?
J.
-
joysefke
veterán
válasz
cyberkind #20566 üzenetére
nem játszottam vele még sem konzolon sem PC-n.
Tudom, hogy sokszor mennyire sokat számít a YT tömörítés, meg gyakran hátsó szándékkal készülnek ilyen-olyan videó alapú összehasonlítások, amelyek ugye azt hivatottak mutatni, hogy a konzolos verzió alig marad el a PC-stől, közben meg élőben kb. vaknak kell lenni, hogy valaki ne vegye észre a különbséget (előző generáció utolsó 4 évében ez ment végig, nekem is volt x360, eladtam mielőtt szemrákot vagy tompa-látást kaphattam volna az elmosódott kép miatt, nekem fontos a szemem épsége, ezt leszámítva jó masina volt).
De itt ugye heten keresztül folyamatosan jöttek azok az eszméletlen, álleejtős, kimerevített 4K képek, YT-on meg csak olyan grafikát látok ami semmi állejtőset nem hoz. Aztán lehet ha látnám a kijelzőmön élőben, akkor más lenne a véleményem.
J.
-
joysefke
veterán
Ez a GTA 5 ami most megjelent ez megegyezik azzal az autós-bűnözős játékkal, amiről az elmúlt hetekben sorra jelentek meg a 4K képek?
YT-on néztem videót a GTA 5-ről, de valahogy a PC verzió nem tűnik szebbnek a konzolosnál (nyilván több az FPS meg az élsimítás, de a textúrák alapból ugyanolyannak tünnek) ugyanolyan elmosódott. Fog ehhez még valami 4K textúrapack kijönni ami érdemben módosíthatja VRAM szükségletet, vagy pedig ez ennyi? Esetleg a YT féle tömörítés miatt nem jön át a minőségkülönbség?
üdv
J. -
joysefke
veterán
haggyám'a
Állítottam olyat hogy lehet hova reklamálni, vagy az NV ígért bármi ilyet? Nem állítottam. Csupán annyit mondtam, hogy az általad is hangoztatott közvélekedés ami így hangzik:
"miután megvetted a szarjukat már le sem szarnak, onnantól már az a lényeg, hogy minnél szarabbul fussanak a kártyádon a játékok hogy mihamarabb vegyél újabb szart" nem teljesen igaz,a gyártók is monitorozzák a piacot, van némi ráhatásuk a fejlesztőkre etc és nem érdekük az, hogy friss csúcskártyák vásárlói rendszeresen csalódjanak. Nyilván nem tartják a markukban a fejlesztőket és ha valaki olyan játékot akar csinálni, ami alatt a csúcskártya is kifekszik (a la Crysis/Crysis3) hát lelkük rajta, de ez egyértelműen nem lehet cél.
Márpedig azért nem, mert felsőkategóriás kártyát nem csak az vesz, akinek több pénze van mint esze, hanem az is, aki nem akar a beállításokkal bajlódni meg izgulni, hogy maxon el fog-e futni rendesen a játék, hanem csak a gondtalan játékélményre koncentrálni.
Ha egy felső kat kártyával is állandóan (és nem csak eseti jelleggel) előfordul az mint a középkategóriával, hogy keresgélni kell a beállításokat, ahol FHD-n még szépen fut, de még nem csorbul lényegesen a grafika, akkor lesznek emberek akik azt mondják: le vagytok ejtve, mert innentől kezdve az a minimális látható grafikai többlet amit a felső kat kártya nyújta közép kattal vagy a közép kat tetejével szemben nem éri meg a borsos felárat, hiszen így is úgy is szopni kell, márpedig ha nem tudom a beállításokkal való játszadozás nevű szopást kikerülni, akkor minek fizessek? És vesz 970 helyett 760-at...
J.
-
joysefke
veterán
Egyetértek veled, és tökéletesen megértem, hogy ha valaki kiad egy jelentősebb összeget VGA-ra (100E forint az a nyugati világban is lehet 1 heti gyengébb fizu, tehát szimplán játékra egy komponensért bizony ott is luxus), akkor az joggal várja el, hogy mainstream felbontás mellett (FHD) maxon fussanak a játékok.
Szerintem azok közül akik 100+E Ft-ért vesznek kártyát, sokan vannak, akik ha a szabadidejükről van szó, akkor nem optimális beállítás kereséssel akarják tölteni az időt, hanem kiválasztani a MAX-presetet és indúlhat a game. Számomra igen jelentős különbség van aközött, hogy
(A=csúcskártya) feldobok mindent maxra és mehet a játék
(B=középkat) feldobok mindent maxra és az első pályát kb 5x végigjátszom mire megtalálom azt az 1-2 különösen erőforrászabáló beállítást amit kikapcsolva szépen fut a játék és szinte úgy néz ki, mintha maxon menne. Aztán ha jön egy sűrűbb pálya, lehet megint utánna kell állítani (tovább butítani)Számomra a B verzió az ront a játékélményen, és ha esetleg veszek egy 970-et, akkor ez is egy komoly indok lesz mellette (no meg a gaming experience tool) egy középkat kártyával szemben.
És nem hiszem, hogy az NV-nek ez mindegy lenne. Nyilván nem cél az, hogy egy mondjuk egy GTX970 az idők végezetéig kitartson, de reális elvárás az, hogy az új felsőkategória eljöveteléig FHD-MAX-on tartson ki. És azt sem hiszem hogy ezzel a saját piacukat kannibalizálnák (980-970SLI etc), mert a FHD-MAX fölött azért még vannak bőven felbontások.
J.
-
joysefke
veterán
A giga kártyái az Asushoz illetve az MSI-hez képest mostanság mennyire halkak, illetve mennyire jó minőségű a hűtés?
Nekem még régebben volt Giga GTX660OC (Windforce talán?) és az őrületbe kergetett, hogy alapjáraton nagyon tekerte a ventiket és az alapjárati fordulatszámot nem lehetett 40% alá beállítani, illetve a 40% alatti ventifordulat beállításokat figyelmen kívül hagyta.
Ehhez képest jelenleg az MSI-270X-em üresjáraton gyakorlatilag néma.
-Mennyire lehet a gigák fordulatszámát (lefele) szabályozni?
J.
-
joysefke
veterán
Poén hogy a tag majdnem berakta fordítva is, na arra kiváncsi lennék
J.
-
joysefke
veterán
válasz
t72killer #7678 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Tehát a tápom nagyon-nagyon lazán elvisz egy ilyen kártyát. Tesztekben általában nagyon alaposan megcibált proci /2011-es vagy milyen/ mellett mért fogyasztásokat publikáltak, ami számomra nem mérvadó.
Az üresjárati fogyi meglepett. A 100W környéki szélsőértéket youtube mellett mérted? Prociban az energiatakarékosság esetleg ki van kapcsolva?
üdv
J. -
-
joysefke
veterán
válasz
t72killer #7432 üzenetére
Ha valakit érdekel, tudok csinálni teljes gép fogyasztási méréseket és ha vki hasonló konfi alatt tud mérni (konfim az adatlapomon), tudunk downclock+undervolt adatokat összehasonlítani.
Ez engem érdekelne:
Tudsz esetleg 2 db olyan teljes gép-fogyasztás mérést csinálni, hogy
1 ,a procit és a VGA-t alapon hagyod
2, a procit nem, de a VGA-t húzod?Előre is köszi
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Dell asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest