Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Firestormhun #56195 üzenetére
Nem létezik, ennyit kibírnak?!
Én teljesen kész voltam mikor megláttam hogy már ennyit írt az SSD.
Semmi bajom, csak nem akarom hogy elpukkanjon. -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok!
Ha vásárolok egy ilyen meghajtót, akkor a mostani Samsung 840Pro meghajtómról át tudom úgy másolni a samsung program segítségével hogy arról induljon majd el a windows mindenestűl?
Vagy az nagyon macerás lenne?
Olyan jellegű kérdésem lenne még, hogy ez a meghajtó működik rendesen egy VIII Hero alaplapban? Illetve bele is férne rendesen?
840Pro már elég sokat 59,83TB írásnál jár. Bár még azt írja rá minden program hogy GOOD! a kondiciója. -
gyiku
nagyúr
válasz
Devid_81 #56179 üzenetére
max lemondsz a dzsiszinkrol es max frekvencian jaratod, ha van hozza megfelelo kartyad.
amugy eleve fassag ez a gsync/freesync, mar reg be kellett volna allni az ingyenes vesa szabvany moge (freesync) es nem szopatni a usereket.
freesynces monitormmal csak nem veszek nv-t, hiaba is szeretnek olyan nagyon.
-
keIdor
titán
válasz
Devid_81 #56180 üzenetére
Sajnos azt írják preview, ráadásul architecture preview, szóval ebből nem fogjuk megtudni, hogy a legerősebb Vega (ha több lesz) mennyivel lesz gyorsabb, lassabb, mint mondjuk a Titan XP, de még árakról sem lesz szó ez alapján.
Úgyhogy még akár hónapok kérdése is lehet, mire kézzelfogható termék lesz ebből. (ezekből)
Slide-ok már itt vannak.[link] -
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
No GeForce GTX 1080 Ti Announcement at CES
nem merik bejelenteni. -
h1mpi
félisten
A prém felhasználók kaptak 5 hónapot pluszba, milyen jó fej a PH!
-
guftabi96
addikt
Sziasztok, ez itt off, de hátha tud valaki segíteni:
Hol tudnék használtan, Haswell E3 Xeonokat venni? (itthon, emberi áron.)
Nem igazán találtam -
-
keIdor
titán
Nekem eddig nagyon tetszik ez a CES, sok az érdekes tech, dd ez az nVidia show egy hatalmas csalódás volt, kár volt a hype. Az önvezető autó tetszik, de ez a streamelés felhőből meg ez a GeForce Now... azt hittem befejezik ezt a hülyeséget, de látom egyelőre nem tesznek le róla.
AMD elvitte a konzolokat erre a generációra, nagyon fáj nekik, ezt a Shield-et megveszi egyáltalán valaki? -
keIdor
titán
-
Devid_81
félisten
Ebbol meg sok kovetkeztetest nem akarok levonni, de jo evnek nezhetunk elebe!
-
keIdor
titán
Valamiért tökre úgy emlékeztem, hogy ez év végén jön, aztán nem: [link]
Imádom ezt a szériát, lesz Horizon Zero Dawn is, kemény lesz a március.
-
ÁdiBá
veterán
Normális jelenség az hogy a Corsair Vengeance LPX DDR4 3GHz memória modulnál az AIDA Dram gyártónál Samsungot ír?
-
Habugi
addikt
Vazzeg, há' megszakértem jhóóól erre bedózerelendusz..
Elkecskésteleníthetetlenítettétek!!!!!
-
Habugi
addikt
válasz
daveoff #56138 üzenetére
Játéka válogatja, ti azért vagytok annyira érzékenyek az FPS-re & frametimera hogy a videóban látható, egyes egyszál erő igényesebb játékokban tapasztalható/megmutatkozó FPS difik érdekében de VGA síkon cudarabb összegeket is kifizessetek.
Szokásos kisarkított példámmal élve, egy Arma3-ban 6700K-val c2c körbemobilzongorázol egy 3770K-t, mivel még az előbbivel is masszív CPU limited van, OC mértékétől függetlenül és adott VGA mellett nagyon nem lesz mindegy hogy pl 40-45FPS vagy 60..
Aztán ott van ugye a DDR4/magasabb memória órajel is, ami említett CPU limites helyzetekben elég szépen tudja kompenzálni a velejáró kisebb-nagyobb droppokat.
-
cyberkind
félisten
Nekem akkor is Intel kell, leszarom mennyire lesz jó ha jó lesz, ha másra nem is arra jó lehet a Ryzen, hogy normálisan fejlődjenek a dolgok és ne szarják el a kupakot, máris többet kapok +100k-ért mint a mostani 7700K-val.
#56138) daveoff
Ezt le is írtam a topikba, max annyival jobb, hogy hidegebb az újabb. -
cyberkind
félisten
-
Devid_81
félisten
Mar nagyon kellett a piacnak 240Hz-es G-Sync monitor
Mondjuk az tok jo, hogy az egyik VA panelt, vagy ahhoz hasonlot kapott, remelem egyszer azok is kinovik magukat, es felgyorsul a TN szintjere -
Devid_81
félisten
válasz
FollowTheORI #56126 üzenetére
Koszi ez is hasznos!
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Devid_81 #56125 üzenetére
A doboz megléte nem lehet követelmény... ez benne van a jogszabályban is, szóval ezért nem kell parázni.
Vissza kell vinni...
Lehet hogy szóvá teszik, de nincs igazuk akkor sem.Eredeti csomagolás, doboz meglétének megkövetelése igényérvényesítéskor
Találkozhatunk olyan műszaki cikket árusító üzletekkel, ahol - jogellenesen - arról tájékoztatják a fogyasztókat, hogy a műszaki termékre vonatkozóan minőségi kifogást csak az eredeti dobozban történő visszavitel esetén fogadnak.
-
Devid_81
félisten
válasz
FollowTheORI #56124 üzenetére
A doboza nincs meg "csak"
Nem tudom otthon hogy megy, de en biztos nem hagynam annyiba.
Tutter engem nem raznanak le azzal, hogy nincs meg vmilye es ezzel a garit buktam.
Koszi a valsszod! -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Devid_81 #56123 üzenetére
Biztos hogy morogni fognak érte (ha tudható hogy mi hiányzik eleve), de ettől független kötelességük javítani/cserélni.
Határozott kiállás kell és akkor menni fog.Égyébként milyen tartozék hiányzik?
Nem nagyon szokott járni ezekhez már semmi, csak egy driver CD + papír meg dobozok. -
Devid_81
félisten
Egyik otthon elo baratom intezne most egy halott 970-et, Iponos garlevel, meg garis X ideig.
Mennyire erdekli az Ipon-t ha nincs meg minden tartozek?!
Garlapon ott van, hogy szeretnek azt is viszont latni...valakinek van vmi tapasztalata ezzel?
Gondolom van gari es vagy ipon forum is itt, de gondoltam hatha van valamelyikotoknek tapasztalata az Iponnal mennyire szarakodnak ha ilyen kerdes van.
Itt UK-ban csak akkor kell a gyari doboz+tartozek ha 14/30 napon belul visszakuldod mert nem tetszik a termek, onnan pont leszarjak mit kuldessz mit nem csak maga a hibas termek legyen ott. -
Devid_81
félisten
válasz
proci985 #56111 üzenetére
Az a kulonbseg max csak engem nyugtat meg, hogy nincs CPU limitem...bar ha jobban belegondolok meg olyat nem is lattam a 4.4GHz-tol sem
Nyilvan ha egesz nap konvertalnek akkor ereznem, de akkor meg a 8 magot akarnam 5GHz-en latni.
Osszetettben a DDR4+egyebb uj features miatt lehet erdemes lenne most mar cserelni.
A vicc, hogy a gepem 3 eves, de osszetettben ment vagy 150+ napot osszesen, alig hasznalom ki, foleg mostanaban melocsere+suli mellett -
Devid_81
félisten
Melyik?AMD Black Edition FX -9590 vagy melyik az?Es rakjak ra azonnal kompresszoros hutest, hogy ne gyujtsa ram a szobat?
Szerk: ha a RyZen olyan lesz mint igergetik, akkor annak lehet adok egy probat, csak elobb jojjenek az eles tesztek, ne csak a szines nyilak, grafikonok
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
keIdor #56065 üzenetére
állitolag az aranyelet eleg jo lett.
Mephisto is jo volt egyebkent, Janos viteznek is nagyon erdekes a megvalositasa (az ember tragediajat keruld el messzirol). A Kontroll is erdekes.
Ujabbak kozul a Taxidermiara, a Feher Istenre es a Lizara mondtak, hogy jo, de ezeket meg nem lattam.
(#56088) Keldor papa : anno a tomshardware cikket linkeltem szerintem 1-2 hónapja, az is hasonlóan katasztrofális képet festett. pl 8% max OC.
Devid_81: hat nem tudom, 4.4rol 5.0 az kemeny 11% javulas. en annyit meg szabad szemmel nem szoktam latni.
(#56095) Habugi : Witcher3mat vegul nem mertem megvenni megint
.
-
Egy kis szilveszteri matek.
-
daveoff
veterán
válasz
keIdor #56094 üzenetére
az az OCCT progi közel sem terhel ám annyira, hogy rendesen felmelegedjen, kb annyira terhel, mintha játszanál, AVX-et rá se tolja, az dobna rajta vagy 20 fokot biztos. azt lehet megnézni azzal a progival, hogy hétköznapi használatra, játékra mennyire melegszik, de végül is nekünk erre kell...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest