Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TTomax #57299 üzenetére
Én az elég jó 980Ti SLI-t cseréltem le a 1080-ra.
Egy rossz szavam sincs,elégedett vagyok 1440p.TitanXre legalább egy +40-50% kell
40-50% nincs,de 25-30% igen.Azt mondtad mindkettőre van vevő,így már nem a váltásról van szó,hanem mi legyen helyette.
Jelenleg nincs jobb választás a 1080-nál.
És a 2080Ti drága lesz.Mivel nincs konkurencia.
Igaz gyikuuu -
TTomax
félisten
válasz
akoska07 #57297 üzenetére
Nekem nem tetszenek a 1080ak... egy TitanXre legalább egy +40-50% kell hogy megérje vgat váltani,kivéve ha van más szempont is pl zaj ,melegedés,de ez nálam nem áll fenn.Egyébként nem nagyon veszed észre,nincs meg az érzés,hogy megérte költeni.
(#57296) gyiku
Szerintem egy párszor már tisztáztuk,hogy nekem több radeonom volt (ati+amd) mint neked,szóval igen régen megnyertem én már ezt.
Egyedül eddig a Fury X maradt ki,mert pénzt nem ér,még igy leárazva sem.Az ajtót meg már van mivel támasztani... -
TTomax
félisten
válasz
akoska07 #57288 üzenetére
Vagy a Ti,amelyik jobb lesz.A TitanXP még nálam is kivágta a biztositékot... nem nem az ára,hanem az,hogy egy vágott gput akarnak elsózni megint,mert a teljes értékü gpu kell a p6000re... [link] értem én,hogy 5300 font az több mint 1100,de az az igazság,hogy nekem nem kell a professzionális támogatásuk,meg a 24GB EEC VRAM sem,viszont azt nem kajálom be amit az elsö Titan körül müveltek,amiböl késöbb Titan Black lett....
Az máris boritékholható,ha a Vega olyan erös lesz legalább mint a TitanXP (+/- 5%) és nem lesz több 700fontnál , lesz rajta legalább 8GB VRAM akkor lehet róla szó,még a g-syncröl is lemondok.
-
cyberkind
félisten
És persze, hogy nem megy a gif.
-
TTomax
félisten
válasz
keIdor #57281 üzenetére
Az másik még gariban visszament a gyártóhoz (MSI) ,mert habár hibátlanul ment,de az csak annak volt köszönhetö hogy én egy aiot raktam rá,mert a venti egyszerüen nem akart rajta elindulni.Erre a mostanira meg ugy néz ki lehet lesz vevöm,a másik ha visszajön az is lesz adva,és többet nem lesz sli sem egy jó darabig,ugy gondolom.
-
-
Devid_81
félisten
Fallout 4 High-Resolution Texture Pack-hez ugy latom mar valami uj AMD kartya kell
Recommended PC Specs
Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i7-5820K or better
GTX 1080 8GB/AMD Radeon RX 490 8GB
8GB+ RamNem tudom pontosan mit foltoznak azon a jatekon, de ahogy az kinez PC-n, en kisirtam a szemeimet amikor meglattam, hogy hogy nez ki.
Szoval akarmit is csinalnak, csak jot tesznek annak a kula grafikanak -
keIdor
titán
Nagyon várom ezt a címet.[link]
Kíváncsi leszek rá. A másik a ME: Andromeda. -
gyiku
nagyúr
az eredeti XCOM most ingyenes itt meg 1 nap 18 oran at.
16Mb -
TTomax
félisten
Azt mondta a Gyiku,hogy ti noobok itt mordorban nem mertek vele bf1et játszani a hétvégén.
-
Devid_81
félisten
Guru3D kozben azt mondja egyelore "csak" 8 magos es 4 magos Ryzen-ek jonnek.
Az AMD sehol nem emlitette eddig sem a 6 magos, sem 4 alattit.
Gondolom elobb osszeszedik a gyartasnal elhullottakat, amik majd kesobb jok lesznek meg 2 magoskent vagy 6, vagy akarmennyi csak epp HT nelkul stb. -
válasz
daveoff #57260 üzenetére
Természetesen mindig jól be kell csomagolni a cuccot bárhová küldöd.
Küldtem haza tv-t is egyszer,ugyanolyan állapotban ért haza ahogy elküldtem.Házhoz jönnek a csomagért,az nap reggel sms-t email-t kapsz róla mikor jönnek érte.
Én csak ezzel a céggel küldök csomagot.
Ahogy mondtam,biztosítást is rakhatsz rá. -
válasz
daveoff #57250 üzenetére
Ahogy TTomax is írta a legjobb,ha vki ismerős hazaviszi kocsival.
Én most sajna nem azzal megyek haza,elvittem volna neked.
Teljesen összeszerelt gombnyomásra induló szgép ?
Én nem küldök csomagot egyetlen magyar szállítóval sem,nem bízok egyikben sem.
Én csak velük küldök haza csomagot.
[link]
Hivatalos cég,pontosan jól dolgoznak.
A csomagok mindig érintetlenül értek haza.
Ausztráliába is velük küldtem csomagot.
Volt,hogy több százezer ft érték volt benne.
Biztosítani is tudod.
25kg-ig 14.40gbp,ennél nincs olcsóbb és jobb szállító. -
Habugi
addikt
válasz
keIdor #57242 üzenetére
Sosem értettem a Klingonok miért nyomják állandóan hogy a Romulánoknak nincs becsülete, na ez most tisztult valamicskét, őkelmed is már a 8. becsületszerzésnél tart..
Btw.., azért a magam részéről mint olyasvalaki aki még az életben egy selfiet sem lőtt, már a selfiebot megjelenésénél is dobtam egy hátast, mondván kihalunk, erre tessék..
Mobillal mobilt fényképezni.., adja magát az új talány, teleszkópos selfietronik !!!444
Telefonra applikálható apparátus, mellyel úgy készíthető selfie, hogy közben látszik milyen készülékkel lőtte az illető..!!
Dúúúúúd.., mekkora zshírgaluska gizdashág már..
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI #57252 üzenetére
Köszi, ez eszembe se jutott, pedig egyszer jártam már az oldalukon. Megpróbáljuk őket.
-
gyiku
nagyúr
válasz
FollowTheORI #57252 üzenetére
Ezt akartam irni.
-
daveoff
veterán
TTomax, Ákos! Nem tudtok esetleg valami megoldást egy komplett számítógép épségben haza szállítására Londonból? A csomagküldő szolgálatok nem vállalnak felelősséget az épségéért...
Eladtam egy kint élő haver régebbi gépét, és most nem tudjuk hogy lehetne haza juttatni. Esetleg nincs erre valami fórum, aho magyarok fuvaroznak cuccokat?
-
válasz
#Morcosmedve #57248 üzenetére
-
cyberkind
félisten
Nekem kényelmi funkció is, a Nexus-on nem állítom be a kódozást mert uncsi mindig beírni és sok idő, az ujjlenyomatos dolognál meg nem tudja senki se buzerálni a telefont mert más az ujjlenyomata, ha meg ellopják akkor úgyis kikapcsolják és már bekövetni se lehet, de használni se.
Valahogy nem tudom megérteni miért így gondolkozol ezzel kapcsolatban.
(#57235) WaterWawe
Nekem a Just Cause 3 jut eszembe amikor bedugtam a controllert. -
daveoff
veterán
Ez lesz az új The Division? | Ghost Recon: Wildlands exkluzív gameplay
Ettől a konzolos szerencsétlenkedéstől agyfaszt kapok, de kb én is így játszanék rajta....
Nagyon úgy fest nem váltja be a hozzá fűzött reményeket ez a játék....
-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI #57226 üzenetére
ennyi
-
FLATRONW
őstag
válasz
FollowTheORI #57226 üzenetére
Nem tudom mennyire hosszadalmas ezeken a telefonokon az ujjlenyomat megváltoztatása vagy az ujjlenyomat olvasás kikapcsolása, de rosszabb esetben az ujjadat is vihetik a telefonnal együtt.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
daveoff #57224 üzenetére
Amugy, ha már biztonság. Érdekes dolog ez az ujjlenyomatolvasós telefon.
Én azon gondonkodtam, hogy a pinkódot/jelszót max kiverni tudják belőled, ha kirabolnak... de az ujjadat rá tudják tenni akkor is, ha leütnek.
Pl a nyóckerbe sétálgatva...Szóval eléggé kétélű fegyver ezis... persze a sima ellopás/elhagyás (amikor nem vagy ott mellette) ellen jó.
De amúgy meg épp megkönnyíti a dolgot, hogy feloldják a telót. Mert csak az ujjad kell hozzá. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
daveoff #57216 üzenetére
Szerintem az apple a kijelzőbe fogja integrálni a "gombbal" együtt... már a mostani gomb sem nyomható le... innen már csak egy további lépés kell... vagy a következő vagy az azutánin szvsz meg is lépik hogy egy síkba lesz az egész, ha nem is kijelzőbe téve.
(Már ha egyáltalán design szinten céljuk a "teljes telefon kijelző".)(#57224) daveoff
Szerintem az még nem... inkább csak egy részt kijelölnek, ahol lesz egy "szoftgomb" + érzékelő... úgy mint a google telefonokon.
Legalábbis szerintem túl megdrágítaná és bonyolítaná egyelőre a kijelzőt... persze sose tudni.
Az egész csak integráció és miniatürizáció kérdése, abban meg rohamosan fejlődik most az ipar... lásd a 3D touch, nyomásérzékelés... stb.
Ha olyan picire tudják gyártani az érzékelőket, hogy beférnek a pixelek közé/mellé... akkor azis eljöhet előbb utóbb. -
-
gyiku
nagyúr
egyaltalan minek ujjlenyomat feloldas es nyamvadt telefonra?
-
Anubris
őstag
válasz
#Morcosmedve #57208 üzenetére
Alapból nem ilyen kicsinyített óracsoport vannak beállítva a kocsin. [link]
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #57215 üzenetére
nekem a nexuson hátul van, a kamera alatt középen, szerintem durván op megoldás, ennél kényelmesebbet nem tudok elképzelni. és ezt úgy mondom, hogy kipróbáltam a másikat is, amiről ti beszéltek!
a legtöbb telefonon azért teszik hátra szerintem, mert ezeken nincs home gomb, pont a káva miatt.
majd ne csodálkozzatok, ha egyszer csak az iphoneon is hátul lesz
na mindegy, ízlések és pofonok, nekem nagyon kényelmes hátul, ha lehet csak ilyet választok legközelebb is.
-
HSM
félisten
válasz
#Morcosmedve #57211 üzenetére
Ilyen téren nekem a Sony megoldása tetszik, oldalt, a képernyő bekapcsoló/kikapcsoló gombon van az ujjlenyomat olvasó.
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #57208 üzenetére
a fingerprint szenzorról volt szó, nem a home gombról! pl egy note 4-en nem tudod egy kézzel felnyitni, mert úgy nem érzékel.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
daveoff #57207 üzenetére
Két kéz? Mihez?
Egy kézzel kiveszem a zsebből xyz home gombos telefont es már nyitva mire látom a kijelzőt, aztán lapozgatok, meg nyomkodom, nem megerőltető a gombot elérni vagy ilyenek ezt a részt nem is értem.
ehhez hasonlóan ki lehet úgy venni zsebből a hátsó olvasosat is, hogy jó legyen, es feloldja, de azon kívül minden más esetben zavaró, hogy hátul van. Pl. bárhova leteszed, vagy már eleve a kezedben van és lezár.
(#57206) Keldor papa: Nem tudom mennyire vagy objektív, de hasonló kategóriában is ezerszer kultúráltabb óracsoportok vannak minden más márkánál kb.
-
keIdor
titán
válasz
#Morcosmedve #57204 üzenetére
Élőben rohadt szép szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- IPhone 13 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest