Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tirexi

addikt

Emberek ne dobjuk ki már a CPU-mat... :DDD
    Itt nincsen semminek semmi baja.
    Az az egy probléma van, hogy nincsen semmi kitesztelve stabilitásilag. Minden csak úgy be van állítva, hogy a konvertálás éppen elfusson aztán kész. (VGA is)

Meg nézd már meg azt a listát 5 nappal volt ezelőtt kék halálom.. Nekem nem naponta meg óránként dobja mint nálad Norb.

Valszeg az volt a gond, hogy le volt hajtva a CPU venti és hát éppen játékból léptem ki. Nos játék alatt 72 fok körül szokott menni ilyenkor a CPU. (2 VGA fűtés miatt)
    Ez lehetett az oka... Volt már rá példa hogy túl melegedés miatt bekékelt a gép játék közben. Nem volt feltekerve a CPU venti és hát a két 80 fok körül járó VGA szépen felfűtötte a házat.

Szal addig nem lesz semmiféle cserebere amíg meg nem döglik úgy, hogy el sem indul a gép. Nekem a melegedő 4770k nem kell meg nem fogok X79-ről váltani még csak azt kéne.

Szal utoljára mondom el NEM lesz CPU csere. :)
    Én nem Norb vagyok és inkább szembe szállok a problémával.
    Az is lehet hogy a magasabb LLC megoldaná. De lusta vagyok beállítani meg annyira nem is érdekel mert nem óránként dobálja.

GG Tiri. :D

Új hozzászólás Aktív témák