Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
válasz
Beowulf_78 #14276 üzenetére
Okés! Ez van fent. Akkor az előző driver-ektől nem valószinű, hogy jobban menne a 260-asom.
-
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #14288 üzenetére
simán elétámasztottam
merőlegesen a videokarival
így szépen keresztül megy a levegő és távozik a kiszedett PCI takarólemezeknél
-
Geryson
addikt
Hölgyekurak!
Gondolkozom okosan egy ilyen 280-ason, de olvastam, hogy ennek 2 áramdugója van. Nekem most egy 8800-asom van, ehhez csak 1 dugó kell. Fogok én találni az 1 éves házamban egy másik dugót is, hogy adjak elég áramot a jószágnak? Vagy tápcsere?
-
xlitee
csendes tag
szevasztok!
lenne egy problémám:játszottam a Necrovisionnal és egyszercsak barna képernyővel lefagy a game..jolvan gondoltam reset elindul,látom minden szaggat,oké ujraraktam,gondoltam a game szar,de megint szaggat.
Ekkor vettem észre hogy a tálcárol eltünt a Hybrid Sli ,és a képernyőbeáll-ban ill rendszereszközökben is a gtx...
na ekkor már ideges lettem,és kérdem én,hogy lehet hogy egy DRIVER vagy akármi csakugy eltünjön?
ujratettem az NV drivert,de nem müxik igy sem...bár látja h gtx(az eszközkezelőben),ugyanugy szaggat(mivel az integrált VGA müxik)...valakinek valami tipp?most akkor elromlott vagy mi van vele?
Conf:9950 BE,4gb ram,xfx gtx260 BE
előre is köszi
-
Savanya
addikt
Mási is próbált már hasonló módszert GTX260-280-nál ? Nekem 10 fokot és halkabb müködést hozott fullon . Bár a venti és a burkolat közé tettem távtartót a turbolencia miatt .
-
twollah
nagyúr
Kijott a RivaTuner uj verzioja (v2.24).
Tovabbi info itt.
-
Laraxior
titán
válasz
hülyegyerek #14278 üzenetére
asszem velem egyezkedhetsz
egy ventire elcserélem
-
szacsee
nagyúr
válasz
hülyegyerek #14273 üzenetére
Ha jól tudom igen, amennyiben alaplapi hangkarit használsz.
-
-
Henker2
addikt
Üdv! Az én videokártyámhoz:
EVGA GeForce GTX 260 Core 192 Superclocked -65nm 448bit 896MB GDDR3
melyik drivert, tartjátok a legalkalmasabbnak Windows XP alatt?
Hogy kijöjjön belőle ami kijöhet!
Köszi -
válasz
Gaben01 #14271 üzenetére
Internetes rendelés és futáros szállítás esetén azt is megteheted, hogy összerakod a gépet, használod és 8 napon belül bejelented, hogy elállsz a vásárlástól, mert a gép nem olyan, mint amire számítottál. A kereskedőnek vissza kell juttatnod a cuccot ő pedig 30 napon belül köteles visszaperkálni az árát.
Az ipon csak közvetítő a nagyker és közted, perelheted a semmit.
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Ha összekötöm a vga-t,és az alaplapot s/pdif kábellel,akkor a dvi-hdmi kábel át fogja vinni a hangot a tv-re? -
Hando
tag
Hali!
Nekem iponba azt csinálták mikor megrendeltem a géphez az alakatrészeimet köztük a xfx gtx 280 xxx minden rendbe lezajlott ugye kiszálitással rendeltem és már 4 nap eltelt kb rendelés óta és meg kellettek volna jönni a cuccoknak felhivttam őkat aztán a srác akkor azt mondta hogy utánnanéznek a rendelének (mondom fasza a rendelésem sincs meg) másnap felhívott 1 srác hogy nincs 280 xxx hanem csak xt 94 ezerért elfogadom-e mondom jah (azthiszem a xxx meg 97-98 ezer volt) nah mikor meg megjött a cuccos számitásaimmal ellentétbe 5000 ezerrel drágább volt megnéztem a garipapirokat és a grafikus kártya xxx volt örültem neki de az hogy a telóba elfogatam a 5 nappal késöbb ujra rendelésnek számitott (közbe meg lett xxx nekik) és akkor felemelt árat irták be ami 101 ezer volt + ujra 3000 ft csomagolási költség mertkésöbb került bele a pakkbaés ugy a legelső rendeléstül számitva ugy 10 napra jöttek meg a cuccok! Ennyi de legalább xxx lett -
Gaben01
őstag
De most akkor ezek alapján én is megtehetem azt,hogy berendelek tőlük valamit aztán egy óra/nap múlva dobok nekik egy mailt,hogy részemről a vásárlás okafogyottá vált (mert pl elfogyott a zsém
) és ezért egyoldalúan elállok a szerződéstől/vételtől?Ja meg bocsesz és hasonlók.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #14268 üzenetére
Egyébként szerintem elbaxták a dolgot rendesen, óriási reklám lett volna belőle a cégnek, ha annak az 5-6 emberkének aki berendelt odaadták volna ennyiért. Így csak kellemetlenségük lett belőle, mi meg csalódtunk!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #14260 üzenetére
Az érdekes, mert előtted rendeltem és nekem meg már kifutott lett az üzenet!
-
P00By
nagyúr
-
Bagira01
veterán
válasz
Valószínű
Most őszintém mit vártataok, h ennyiért gtx260-at kaptok
-
Speed®
titán
válasz
Na erre kíváncsi leszek..
Amúgy viccesek az iponosok..egyiküknek írtam privit még tegnap a kari linkjével, mára sikerült köszönés nélkül annyit benyögnie, hogy "szar a link". Persze mióta írtam nekik, törölve lett az egész, még szép, hogy "szar".
-
P00By
nagyúr
A rendelését megkaptuk viszont a termék sajnos kifutott így rendelését nem tudjuk teljesíteni és ezennel elállunk egyoldalúan a szerződéstől.
A rendelését töröltem.
A kellemetlenség miatt szíves elnézését kérem. -
D@ni88
addikt
válasz
Beowulf_78 #14252 üzenetére
hát, megeshet, válság van
lehet hogy a srác már a 23%os áfát számolta, csak az 1es szorzót lehagyta -
Henk
veterán
Ipon teljesen védve van.
Egyszer rendeltem tőlük én is vga-t ami nagyon olcsó volt.Nem elírás volt,csak nagyon jó árban.Visszaigazolták a rendelést már örültem is mert azon az áron kell adniuk amennyiért rendeltedm hiszen elég gyakran változik náluk az ár.
Másnak hívott a srác,hogy ez sajnos nincs raktáron majd felsorolta,hogy milyet tudok helyette választani.Ennyi.
Ha minden kötél szakad azt mondják,hogy elfogyott a nagykerből. -
Bocs, dupla.
Eléggé fosomák most a RI/OS... -
Én úgy tudom elektronikus úton rendelt termék esetén a rendeléstől számított 8 napon belül mindkét fél elállhat.
-
D@ni88
addikt
válasz
Sziszifeca #14245 üzenetére
akkor veszteni nem veszthetünk
-
D@ni88
addikt
válasz
Beowulf_78 #14242 üzenetére
hát jah, de ha megrendeltük, akkor se vagyunk kötelesek átvenni, nem?
-
Bagira01
veterán
válasz
Beowulf_78 #14240 üzenetére
Nem jelent semmit, valószínű h törlik a rendelést és mivel elég sok minden le van írva az oldalukon így nem lehet számon kérni semmit
Régen volt náluk ilyen hd2600xt 8k-ért asszem, az vevőcsalogató, de h egy 60k-s vga 26k legyen az elírás, pcx-en is volt 3xk-s hd4870 1gb és az is elírás volt
-
D@ni88
addikt
múltkor írták a cikket hogy olcsóbb pcb-vel jön a 260, és 15$-ra írták, na az nem 15$ hanem 150
ott írták el... -
Pyzoo
aktív tag
Gondolkozok én is rajta, hogy rendeljek 2-t. Az eggyiket megtartom a másikon meg lesz egy kis fagyiravaló haszon.
-
P00By
nagyúr
Viszont mennyivel drágább az OC!
Azért ne görcsöljetek rá ennyire
Én is csak azért rendeltem, mert miért ne?
-
Bagira01
veterán
válasz
Beowulf_78 #14232 üzenetére
Tény ami tény, semmire nem kötelesek, árváltoztatás joga is fenntartva. Megint jó kis elírás hnap meg jön h rendelését töröltük azt szevaszttopol
Nem 1x volt már ilyen webáruházza(iponnál többször) és az esetek 98%-ba ez van. Hol érné már meg 25k-s gtx260
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Én is ezen filózgattam most, hogy ez mire utal vajon?
De ha azt mondják hogy már nem tudnak beszerezni belőle akkor így is ki tudják védeni magukat nem? -
P00By
nagyúr
válasz
Tényleg! Én azt el se olvastam...
-
D@ni88
addikt
válasz
hát jólvan de ezt csak mail-be írták... amúgy meg ha nem akarnak balhét akkor írnak holnap
-
Bagira01
veterán
válasz
Olyan jó látni, h Mo-n ilyen mélyen vallásos hívő emberek vannak
-
Beowulf_78
addikt
Én is megrendeltem...
Meglátjuk mi lesz...
Ezt írják a válasz mail-ben:
"A jelen megrendelés részünkről ajánlattételnek nem minősül, Ön egy megbízást ad az iPon Computer Kft. részére, hogy a terméket központi raktárainkból az átvétel vagy feladás helyszínére szállítsuk"
Ezzel szerintem ők védve vannak.
-
Sziszifeca
őstag
Hát én is megrendeltem az MSI 260-at 25-ért.
Én úgy tudom kötelesek ennyiért odaadni, főleg ha vissza is igazoltak.
De valaki nem tud erre valami törvényi szabályokat pontosan? -
Baga1983
senior tag
Na ez most komoly ez az IPON-os GTX260? Ha ennyiért rendeled meg akkor kötelesek ennyiért adni?
-
Sárpac
nagyúr
Biztos ami biztos.
[link] -
Sárpac
nagyúr
Gyerekek most rendeltem gtx 260at 26k-ért az iponban!
-
Rayyy
senior tag
-
Rayyy
senior tag
Hella!
2+1 kérdés:
1. Minden 216SP-s GTX260 55 nanométeres chippel rendelkezik?
2. Milyen tápcsatlakozást igényelnek ezek a frissített GTX260-ok?
+1. Vajon az én 500W-os Chieftec-em elég lenne, ha most vennék egy ilyen GTX260-at?
-köszi- -
poc013
tag
Sziasztok!
Szerintetek "hosszú távra" melyek kariba érdemesebb be rúházni:-XFX GTX280 XXX - 116.000Ft
-XFX GTX285 - 114.000Ft
-Sapphire 4870 X2 - 119.000FtA konfig amibe kerülnek majd:
Gigabyte EP43-DS3
Intel Dual Core2 E8500
2x2 Gb OCZ 1066MHz
OCZ GameXStream 600WJa és még az lenne hogy ilyen kaliberű karikhoz milyen tápot érdemes venni???
Vagy mit kell nézni hogy meg felelő legyen???
Előre is kösszi!!!! -
P00By
nagyúr
-
Real Ghoost
aktív tag
Igen ez a különbség a kettő között, de árban 15 ezer kb a differencia, teljesítményben meg az általad linkelt teszt 8%ot ír. Még összehasonlítom az ATi Hd 4870essel is, a sima GTX 260 teljesítményben kicsit alatta van, de most már szerintem árban is. Eredetileg 9800gtx+-t terveztem, annál azért jóval erősebb lenne ez a sima GTX 260 is, árban pedig most nem kerülne sokkal többe.
-
Valty
aktív tag
válasz
Real Ghoost #14201 üzenetére
Az első, amit linkeltél még 192 sp-s, és ha jól tudom, a Leadtek Extreme+-szal jelölte a 216 sp-s GTX-eket, úgyhogy én inkább az extreme-re szavazok
Kedvcsinálónak, addig itt van egy teszt
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Real Ghoost #14201 üzenetére
Helló, én most vettem egy vadi új GTX 260-at, nagyon megvagyok elégedve!
Nekem bőven elég az alapjáraton ketyegő mag is 576 MHz, de az ASUS-nál van egy olyan progi, nevezetesen a Smart Control, ahol a kártyát tudod állitgatni. Pontosabban a Hyper Drive részére gondolok, ahol azt lehet engedélyezni, hogy 3D mode, CPU mode, vagy Temperature mode-ba allitod. Nekem 3D-re van, és egy game-nél egy picit felemeli a mag frekvenciáját 576-ról 582-re. Tudom nem sok, de a lényeg megvan!
Én csak ajánlani tudom a GTX-et, van benne erő
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék új gépet építeni, kb már minden összetevőt megtaláltam csak a VGA hiányzik. (Intel alapú lesz) Eddig úgy tűnt hogy ezek a GTX-ek már túl drágák nekem és nem férnek be a keretbe, de ma találkoztam a Leadtek GTX 260asával
[link]
55 ezerér is láttam 1-2 helyen a neten. Van ebből egy valamivel tuningoltabb verzió (Extreme), ami egy picit magasabb órajelekkel, de ez már valami modernebb gyártási eljárás keretében készül. Viszont az ára 70 ezer körül van.
A kérdés, megéri-e még a sima 260as, vagy az extreme tényleg annyival jobb? Vagy hagyjam a francba mindkettőt és inkább ATI?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest