- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlitee
csendes tag
szevasztok!
lenne egy problémám:játszottam a Necrovisionnal és egyszercsak barna képernyővel lefagy a game..jolvan gondoltam reset elindul,látom minden szaggat,oké ujraraktam,gondoltam a game szar,de megint szaggat.
Ekkor vettem észre hogy a tálcárol eltünt a Hybrid Sli ,és a képernyőbeáll-ban ill rendszereszközökben is a gtx...
na ekkor már ideges lettem,és kérdem én,hogy lehet hogy egy DRIVER vagy akármi csakugy eltünjön?
ujratettem az NV drivert,de nem müxik igy sem...bár látja h gtx(az eszközkezelőben),ugyanugy szaggat(mivel az integrált VGA müxik)...valakinek valami tipp?most akkor elromlott vagy mi van vele?
Conf:9950 BE,4gb ram,xfx gtx260 BE
előre is köszi
-
xlitee
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #13212 üzenetére
akkor örülök
viszont lenne még egy igen bosszantó gondom: a rivetuner egyszerüen igen gyakran elfelejti a beállitásokat,szoval a barom FIXED 40%-ra rakja az AUTO-rol...
nem tudom miért,pedig SAVE-zom,meg minden...
elvileg az NVIDIA PERFORMANCE nem keverhet be neki,mivel azt kiprobáltam hogy 0-ra rakom,de igyis elfelejti a beállitásokat a riva....
mi lehet a gond?
köszi
-
xlitee
csendes tag
szevasztok!
én (is) egy XFX GTX260 Black Edition boldog tulaja vagyok kb 3hete.
namost a kérdésem a következő:alapbol kb 52.C fok(gpu-z felső hömérséklete a sok közül)
és igy a rivatuner 40%-on forgatja a ventit,ha elinditom a crysis-t akkor felmegy ez a hőmérséklet 70-75-80körülire.namost mi ezeknek a normális IDLE illetve megengedhető MAX hőmérsékletük?
előre is köszi
-
xlitee
csendes tag
válasz
zsolt1129 #11654 üzenetére
jaja,remélem hogy ugy jo lesz!
Amugy tudja valaki hogy,most ezzel a gönc codegennel 1általán müködésre tudom birni a kártyát?
ezen van 1db fekete hatos,meg 2db 4es molex szoval akkor ha kihuzom a dvd-t meg a mobil rack-et és rárakok egy 4-4 -->6db pci átlakitot menni fog szerintetek?
köszi
-
xlitee
csendes tag
szevasztok!
Holnap jön meg az XFX GTX 260 BLACK EDITION-om,na igen kiváncsi leszek,milyen lesz a 9800gt után
Majd irok hogy milyen!Amugy x4 Phenom 9950 Black Editionnal meg 4gb 1066-os ram-al probálom,kiváncsi leszek crysis warhead-be mennyi fps lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest