Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok
Nem sokára a gtx260-am mellé betársul egy 8800gts 512 MB-OS videókari. Arra gondoltam hogyha már kapok egy ilyen lehetöséget akkor közhasznúan is használhatnám. Ezért bárki bármilyen legyen az játék pl. cellfactor vagy akármilyen Phyzx,vagy benchmark-ra kiváncsi, az irja le ide és én megpróbálom neki megcsinálni. -
sb
veterán
válasz
Black-core #15393 üzenetére
Szerintem nem.
Felbontásfüggően 15-25%-kal gyorsabb a 280. És ezért 1.5-szeres ár.Akkor cserélj, ha mindenképp szükséged van a nagy felbontás miatt a plussz teljesítményre. (És ha nagy a felbontás, akkor több is lesz az előny, inkább 25%, mint 15)
-
syC
addikt
válasz
Black-core #15393 üzenetére
Jóval erősebb a 280-as. Cserélj! (de csak ha ki is használod!)
-
syC
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15332 üzenetére
Bőven elég...
-
boogie84
veterán
sziasztok, van valakinek esetleg ilyen hűtővel ellátott GTX-e??
ez mennyivel több meleg levegőt hagyhat a házban?? -
Black-core
aktív tag
20-25 ezer? hát szerintem anyit simán megér! Szerintetek? Apróból nem nagyon merek válogatni elég sok átvágást lehet ott olvasni. Egyébként simán érdekelne,csak előbb még eladom a karimat.Egyébként eredeti játék nemszükséges.Köszi!!
-
Black-core
aktív tag
Hy!!
Szerintetek ha eladnám a BFG GTX 260 OC met kb menyit kéne még ráfizetni egy (nem baj hogyha használt csak legyen garis) GTX 280-ra?Amugy nem tudom menyivel lehet roszabb vagy jobb az msi GTX 260 mint az enyém de szerintem 53ért azért simán megéri De ez csak az én véleményem!
-
whited
addikt
válasz
Dark KillerX #15387 üzenetére
köszi
(játékok:gta4,grid,far cry2,rainbow2) igy is ? -
whited
addikt
sziasztok
msi gtx260 ranbow six v 2edition+4eredeti gamma
53k-ért megéri megvenni?3év garos 192sp-s -
Bluegene
addikt
hát a számolásaid hibásak, nagyon, de nagyon(vagy ferditesz h neked legyen igazad, de ezt már megszoktam)
kezdjük azzal h Magyarországon az Elmü kWh árszabása szerint az áram 25-40Ft/Kwh nem 50Ft, a másik az h alapállapotba a gépe max 150W-ot fogyaszt(amikor fórumozik), de inkább kevesebb(lásd hasonló gépek ph tesztben), te meg úgy számoltál h éjjel nappal(se alvás, se meló, se internet) éjjel nappal tolja a GTA4-et, te is beláthatod h irreális a számolásod, naponta nem 24 órát a hét minden napján 100%-os terheléssel megy a gép
a gyakorlat és az elméleti számításaid között hatalmas szakadék, reálisabb a havi 2000Ft amit a gép áramfogyasztására költ, ami Angliai fizetésbe fél-háromnegyed óra kábé megkeresni
és azt mondja h fogalmam sincs, tudod mit...(inkább nem mondom
)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
johnny82 #15372 üzenetére
4850 512-ről váltottam GTX260-ra, logout blogomon ott az összehasonlító teszem róluk, nézd meg.
mod:
TTomax: Az nem gyenge.
Gratula.
Corsair tápok meg nagyon jók az tény. Ha megkergetem a Q6600-ot ami szintén eszik (1,5V, 3,6GHz), meg mellé beizzítom a GTX-et akkor sem lesz hangos vagy meleg, csak teszi a dolgát és kész. -
TTomax
félisten
És még most van benne egy 9600GSO ami tényleg nincs terhelve,mert csak szinkronban tudom hajtani igy annyit megy a GTX is ha foldingolok.Amúgy pedig több ez 300W-nál mert bizony a GTX dolgozik a legtöbbet,állandó 80-85fokos a gyári hűtővel,702/1458/1260.Semmi rivatuner fanbuzera amit megy annyit akar,kb most megy 4hete folyamat.Ha leég akkor gariba visszaviszem,ennek bírnia kell!!!!!
Ezt amúgy arra írtam milyen jó kis tápok a Corsairok,alig langyos a HX520...
Amúgy most a 9. vagyok a magyar csapatban van egy srác akit üldözök GerBeGurGya-hivják azt hiszem ö az USA-ban él,és egy HD4870CF-el nyomja a foldingot van még kb. 350.000 pont előnye,de szépen fogyatkozik.Jelenleg egyébként az én gépem a "legerősebb" a csapatban ezt nagyban köszönhetem az NV-s féle Cuda támogatásnak mert terraflopsok ide vagy oda bizony GPGPU-ban baromi erős a GTX.
Amúgy itt egy napra kész statisztika a csapatrol ha valakit érdekelne[link]
-
Én is Riva-val tuningolom a kártyámat, azzal gondolom nem lenne gondom, de azért köszi. Alapból amúgy szabályozza a ventit, nem? His HD4850 iceq4-em van most, azt cserélném le, ha összejönne.
(#15371) schwartz: ok, köszi az infót.
Gondolom szerintetek megérné váltani, nem? Még nem volt nvidiám, de már akartam egyet, hátha most összejön.
-
válasz
johnny82 #15369 üzenetére
Igen jó kis kártyák, szeretni fogod az biztos. A rivatunerrel beállítasz neki egy faxa kis ventivezérlést és minden rendben lesz. Ebben is tudunk itt segíteni, de ha kicsit utánajársz, Te is megtalálod.
A gyártók általában gondolnak a tápcsatira, nekem is volt a dobozban 2 átalakító, 4 pinesről 6 és 8 pinesre (280-nak több power kell
)Tápod elvileg elviszi, de tényleg határeset, valszeg eléggé le lesz terhelve game alatt. Próbáld meg, ha sok lesz a bluescreen, akkor csere.
Mit akarsz eladni?
-
válasz
schwartz #15367 üzenetére
1680*1050, szűrőkkel. Most hirtelen azt sem tudom, hogy van-e 2db 6pines csatija a tápomnak? Honlapján nem találtam erre vonatkozó infót és most éppen melózok. Nézegettem az árakat, eléggé lementek a 260-asok árai, hál' istennek. Ha megúsznám tápcsere nélkül és jól el bírnám adni a mostanit, vennék egyet.
Mod: köszi a segítséget mindenkinek!
-
schwartz
addikt
válasz
johnny82 #15365 üzenetére
A tapod hatareset. Ket 6 tus tapcsatlakozo kell a kartyahoz.
Milyen felbontast hasznalsz?(#15366) Lauda
Lakoteruleten kivul tortent. (lt-n belul nem nagyon lepek a gazra). A buntetetes osszegerol inkabb ne beszeljunk...En most is azt mondom, hogy rossz volt a radar...annyival nem mehettem...
-
válasz
schwartz #15364 üzenetére
ref 4850-et még nem hallottam, csak a sajátomat, ami elég halk. Full load alatt nem zavar, ha van hangja, ha normálisan működik. A többi kérdésemre is tudnál válaszolni légyszi?
(#15363) Lauda: köszi! Hány pines tápcsati kell neki? 4 magra még nem váltok, egyelőre elég a jelenlegi proci.
-
schwartz
addikt
válasz
johnny82 #15362 üzenetére
Zart hazban, full load alatt elegge hangos. Idle elviselheto a hangja. (kb. mint a ref. HD4850-nek). Hutot nem kell cserelned, kivaloan teszi a dolgat. Rivatunerbol allithato a venti fordulatszama, ha a gyari beallitasok nem elegitenek ki az igenyeid.
Lauda
Mennyive' menté'?Fene meg nezte a radaron kivul...
-
válasz
schwartz #15360 üzenetére
Ezt nagyon helyesen teszed
, én is így vagyok vele. Gázolaj ugye ingyé van
, különböző okokból kifolyólag
, a sört meg szeressem rendesen, ezért én is többet költök rá, mint üzemanyagra. Csak ezt a rohadt pálinkát ne szeretném annyira.
De hol is tartottunk valójában? Mennyive' menté'?
}{3@Đ$}{0ot: De, okoskodsz, pedig sosem fizettél be egy villanyszámlát se, különben tudnád mennyibe kerül az a xar.
BlueGene is csak flémel, de neki sincs fogalma a témáról.
Nem kaptam fel a vizet.
Ezért kár volt beregelned, ha unatkozol inkább chateljél ne itt verd a rugót.
johnny82: Jó a gyári hűtője, nem kell cserélned. Elvileg elég a tápod is, csak 4 magosra ne válts. A 192sp jól tuningolható.
szerk: látom schwartz is válaszolt közben.
-
A ref gtx260-nak milyen a hűtése? Kell rajta hűtőt cserélni, nem túl hangos? Mert most nagyon begondolkoztam, hogy lecserélem a 4850-emet egy 192sp-s gtx260-ra.
Mod: hány pines tápcsati kell neki és a tápom elég lenne-e hozzá? Mennyire lehet őket tuningolni kb? -
schwartz
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15355 üzenetére
Kinemszarjale mennyi a villanyszamla?
Haggyukma' ezt a temat...
Szerk:
Ez inkabb Lauda-nak akart menni... Mar nem lelkes ujonc igy biztos nem veszi rossz neven... -
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15355 üzenetére
Látom fogalmad nincs az áram áráról, de akkor minek okoskodsz?
Nem pontosan 50ft/kw, de nem sok híjja' van.
-
válasz
Bluegene #15348 üzenetére
Pfff...., ezért kár volt válaszolni.
Ezt írta TTomax: az én HX520 jelen pillanat visz egy GTX280-at 702/1458/1260,egy 9600GSO-t alapon egy Q9550-et 3,6GHz-re huzva,2 vinyot,1 floppyt,egy DVD-t 4G RAM-t egy x48-as lapban... és minden 100% terhelésen van 24/7
Finom becslések szerint, ez kb 250-300 wattot fogyaszthat óránként, ha a vga nincs terhelve, de számoljunk 250 wattal.
Nem tudom angliában mennyibe kerül az áram, de nem is érdekel.
Számoljunk itthoni árakkal: 0.25 kw x 24=6 x 31 =186 kw havonta x 50= 9300 ft. Gyakorlatilag egy teljes háztartás havi villanyszámláját zabálja fel csak a számítógép. -
TTomax
félisten
válasz
Simán vinne kell,nagyon erös az a táp 12V-on... az én HX520 jelen pillanat visz egy GTX280-at 702/1458/1260,egy 9600GSO-t alapon egy Q9550-et 3,6GHz-re huzva,2 vinyot,1 floppyt,egy DVD-t 4G RAM-t egy x48-as lapban... és minden 100% terhelésen van 24/7 és meg e nyikkan...kemények ezek a Corsair tápok...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ááá, röhögve elviszi a VX450 a konfigod még húzva is, az a táp 12V-ra van kihegyezve pont. Még ha négymagos procid lenne akkor is elbírna vele. Ráadásul 80% felett van a tápod hatásfoka szóval nem is lesz hangos a cucc.
Igzából ezt a konfigot még egy Corsair CX400 is elvinné.
-
Henk
veterán
válasz
Black-core #15338 üzenetére
Szerintem nézz körül az apróban mennyiért mennek ezek a karik és azalapján árazd be.
-
Henk
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15336 üzenetére
Ott az adatlapomon a gépem.Proci,vga húzva játék közben 340W volt a max amit evett.A Corsair jó minőség szerintem bírni fogja.Az más kérdés,hogy a venti mennyire fog pörögni benne ha ennyire terhelve lesz.
-
Blacki
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15334 üzenetére
Igen neked. CSak félre kattintottam.
[Fogyasztás]
Elméletben elég de az ördög sosem alszik, max ha lakapcsol max terhelésnél furmark teszt alatt akkor tudni fogod hogy táp.
Én csak azért írtam amit, mert nem csak 1 DVD írót meg egy 200Gb sata winyót használ az ember.
Vannak ventilátorok, + winyók esetleg + írók, pár USB-s cucc és azis fogyaszt némi áramot.
TEhát 400W sovány lehet elég hamar. Meg 400-450 tápot edíg 260-as karikhoz ajánlottak itt is.
YA és a proci is fogyaszt , meg a hűtője is.
Ez az én kis véleményem , ezért nem kell megkövezni. -
Blacki
tag
Hello Háát necces, szerintem nem. 425 W az igen sovány főleg max terhelésnél.
És a táp se szereti ha maxon jár állandóan.
Milyen konfig van alatta, tuning van-e az sokat számít.
Ajánlott 500 W fölötti, de a biztos a 600W -os. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!!
Most vettem egy GF 280GTX-et és annyi kérdésem lenne,hogy elég hozzá egy Corsair VX450W(Seasonic belsővel) táp?
-
whited
addikt
válasz
Beowulf_78 #15329 üzenetére
az számit h TV v monitor?
-
whited
addikt
hy
1600*1200as felbontásra elég 1 gtx260 ugye? -
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #15299 üzenetére
látom nem veszett el benned a gentleman
már féltem h itt vki elküld melegebbre, egyébként ha tehetném GTX 295-el nyomatnám én is a kis 4850 helyett
mind1 jövőre veszek vmi csúcskártyát(kiváncsi vok a feelingjére, tőlem lehet nvidia is ami akkor lesz a jobb) addigra beindul a pénz(még öskolás vagyok idén
)
-
Henk
veterán
válasz
CooLM@$TeR #15292 üzenetére
Én is cseréltem a 260 hűtőjét egy HR-03 gtx-re.Általánosan elmondható,hogy ezek az aftermarket hűtők a gpu-t nagyon jól hűtik,lényegesen jobban mint a gyári.Illetve halkabbak is,de a vrm hűtés nagyon gyenge mindnél.A gyári megoldás sokkal jobb ez esetben.
-
L3on!d4$
tag
válasz
Dark KillerX #15320 üzenetére
Ez így tényleg korrekt.Hízelgő ajánlat egy 216sp modellért.
-
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #15320 üzenetére
naná... én is 8800 Ultrától váltottam GTX280 AMP!ra
-
L3on!d4$
tag
válasz
Dark KillerX #15317 üzenetére
Elég jó ár.Ez melyik verzsön lehet?
-
whited
addikt
válasz
Dark KillerX #15317 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
Vélemény?
[link]
Amúgy mostanában elég jól lementek a GTX260-ok árai.
-
CooLM@$TeR
tag
boogie84 + Valty + sb:
Köszönöm!!
-
whited
addikt
válasz
Beowulf_78 #15313 üzenetére
ez fps-ben akkor nem észrevehetően nagy ezek szerint
-
whited
addikt
gtx260ról van szó
-
whited
addikt
sziasztok
192 vs 216sp van érezhető kül a 2 között? -
P00By
nagyúr
-
romero28
senior tag
válasz
Beowulf_78 #15303 üzenetére
nagyon köszönöm , hogy megnyugtattál
tényleg azon agyaltam már , hogy hogyan lehetne élni a gyártói garival
egyébként figyelgetem folyamatosan a hőmérsékletet , és eddig semmi rendelleneset sem észleltem játékok alatt. crysis-t természetesen csipázom , de már többször végigtoltam így az már nem játszikAmúgy a 100% ventihasználat hangja nem zavar mert fülessel tolom
-
Beowulf_78
addikt
válasz
romero28 #15301 üzenetére
Ezért mondtam..no para.
Jó az a kártya, kutya baja.
Láttam a többiek már vissza vitették volna veled.
Azért figyelgesd, monitorozd a hőfokokat. Játékok alatt is felmehet 90 fok környékére. Főleg ha szereted a Crysis-t...
Nekem Crysis alatt is 100% pörög a ventim. De ez nem GTX280. Az enyém úgy forog hogy a Boeing hajtómű ehhez képest sárkányrepülő.De engem nem zavar. Játékok alatt sosem fog zavarni. 2D-ben meg nem hallom.
Abu:
De gyorsan előkerültééé..A nagy "tezsvír" szeme mindent lát?
-
romero28
senior tag
válasz
Beowulf_78 #15298 üzenetére
köszi
épp most tesztelgettem FEAR 2 -vel és ott jóval barátságosabb hőmérsékleteket produkált .
a két órás stabilitás tesz is lement gond nélkül .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest